4/3

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

 Shirt Vero moda (NEW!)/Pants Dr.Denim/Jewels * My Fiina

Jacket&faux fur H&m/Bag LV

 Yllä olevassa asussa mentiin eilinen. Oli kieltämättä vähän vilpakka nahkatakissa, mutta hemmetti nyt on maaliskuu ja olen päättänyt kevään virallisesti alkaneeksi :-D Suunnattiin puolen yön jälkeen Namuun ja Petran(!!!) tahdosta kahden jälkeen Onnelaan :-D Itse olin ihan selvänä, koska tuli sen verran paljon juotua keskiviikkona ja perjantaina.

Äiti ja isäpuoli on ostamassa uutta taloa ja meillä on tänään näyttö. Mennään sen jälkeen Petran kanssa Mäntsälään moikkaamaan niitä ja koiralaumaa :-) Kivaa ja aurinkoista sunnuntaita kaikille!<3

23 kommenttia:

  1. Oletpa nättinä, eriyisesti tuossa viimeisessä kuvassa :)

    VastaaPoista
  2. Puhutteks Petran kaa ruotsii? :)

    VastaaPoista
  3. ihanan värinen paita sopii tosi hyvin ! :)

    VastaaPoista
  4. Tykkään sun tyylistä tosi paljon ja oot tosi nätti, mutta nyt täytyy kyllä sanoa, että noi housut ei imartele sua kyllä yhtään, ainakaan alavatsan seudulta! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon samaa mieltä. Sulla on kiva tyyli mutta ehkä sun pitäisi pukeutua semmosiin vaatteisiin jotka imartelisi sua ja korostaisi sun kropan HYVIÄ puolia...:)

      Poista
    2. siis miten jotkut keksii aina jotain urputettavaa. kun mikaelalla on leggingsit, niin siitä valitetaan, ja sitten ku farkut nii nekään ei imartele. mitä helvettiä? mikaela on normaalipainoinen ihminen joten hänelle todellakin sopii pillifarkut! mikähän on teidän käsitys kropalle imartelevasta pukeutumisesta? ihan kun nykyään ainoastaan langanlaihoilla ois oikeus pukeutua mihin haluaa..

      Poista
    3. Ei se tarkoita sitä, että olisi ylipainoinen ym.. vaan, että kaikki vaatteet ei vaan sovi tietyille vartalomalleille. Ei ole kyse siitä onko lihava tai laiha.

      Poista
    4. kyllä noi farkut sopii ihan hyvin mikaelalle, mutta olisi hyvä ymmärtää että kaikille vartalotyypeille ei sovi se, että laittaa paidan housuihin... joillain se näyttää hyvältä, mutta joillain EI!

      Poista
    5. "mikaela on normaalipainoinen ihminen joten hänelle todellakin sopii pillifarkut!"

      Mistäs sä tiedät? Ja mun mielestä Mikaela ei oo normaalipainonen ainaka tän postauksen kuvien perusteella, ei oo normaalipainosuutta et maha pursuaa ja reidet myös. Ja painoindeksiä on ainakin turha katsoa, se ei sano yhtään mitään. Ja minua ei haittaa todellakaan mikaelan paino, hän on sen kokoinen kun on. Ja turha sanoa että laita oma kuvasi tänne, mutta mun ei tarvitse koska voin sanoa etten itsekkään ole mikaelaa yhtään ainakaan laihempi. Ja en pidä itseänikään normaalipainoisena. Mutta käytän sellaisia vaatteita joissa mun läskit ei pursua.

      Poista
    6. Ootteko te ihan oikeesti tosissanne? :D Millä tavalla teillä on varaa tulla arvosteleen sitä miten mikaelan pitäisi pukeutua? Antakaa hänen pukeutua niinkun hän haluaa ja pääasia, että mikaela itse tuntee että näyttää hyvältä:)

      Poista
    7. Siis mitä ihmettä teidän ihmisten päissä oikein liikkuu? Vaikka joku kirjoittaa blogia, se ei tarkoita, että häntä saa arvostella sen enempää kuin muitakaan ihmisiä? Eikö ihmisillä ole enää mitään moraalia? Onko teillä pokkaa mennä sanomaan vastaantulijoille, että "onpas sulla nyt vähä tolle sun kropalles epäsopivat vaatteet"? Ja mikähän hiton oikeus teillä on muita haukkua, läntätäkää omat naamat tänne niin katsotaan uskaltaako enää kukaan alkaa haukkumaan. Mun mielestä noi vaatteet sopii Mikaelalle aivan hyvin ja Mikaela näyttää kauniilta! Mihin jätesäkkiin sitä pitäisi pukeutua? Mä nauran teille. En ymmärrä ihmisiä, jotka pystyvät tulemaan arvostelemaan tänne muita, mitä tyydytystä saatte? Pistää miettimään onko sellaisten ihmisten päiden sisässä enää mitään kaunista.

      Poista
    8. pieni kukkahattutäti se siinä :)

      Poista
    9. Eih mä en todellakaan kestä näitä "kukkahattutäti"-kommentoijia XDDDD Näitä tuppaa joka keskustelupalstoilla olemaan, erittäin hyviä perusteluja taas on tälläkin eräisellä anonyymilla väittäessään toisia kukkahattutäteiksi. Mieluummin toki kukkahattutäti kuin muiden arvostelija....

      Poista
    10. Kukkahattutäti tai ei, jotkut silti haluaisivat vielä uskoa toisten hyvyyteen. Tosin kun tätäkin kommenttiboxia lueskelee niin ei itsellä ainakaan jaksa olla uskoa siihen.

      Poista
  5. Toi paita on ihana! Tiedätkö onko sitä muissa väreissä? Sun silmät on niin nätit! :)

    VastaaPoista
  6. Olen samaa mieltä parin anonyymin kanssa. Nuo housut ovat ihan järkyttävät sinun vartalomallillesi. Ne oikein korostavat pursuavaa vatsaa ja reittä. Not good.

    VastaaPoista
  7. Tuo paita on ihan täydelinen, ihana malli ja väri. Sopii kevääseen niin hyvin! :) Täytyykin mennä Vero Modaan kurkkimaan.. ;)

    VastaaPoista
  8. anteeks mut sun hymy tos banneris on ihan helvetin typerän näkönen... huomaa ettei oo aito hymy ja se on aika ruman näkönen :(

    VastaaPoista
  9. Tosi kiva tyyli sulla tässä kuvassa! :-) ja ihana toi LV !

    VastaaPoista
  10. En jaksa tajuta miten jotkut valittaa toisten pukeutumisesta!?
    Mulle ainakin on ihan sama miten joku pukeutuu.
    Pääasia,että ne tuntuu hyvältä päällä ja ite tykkää! :)

    VastaaPoista
  11. Hei mistä toi sun ihana nahka/turkis takki on?? Oon yrittäny ettii monesta h&m mutta mistään ei löydy.. Oisin tosi kiitollinen jos vastaisit, sillä haluisin kans niiin paljon löytää ton ihanan takin =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela