18/10

tiistai 18. lokakuuta 2011

Hejsan! Mulla on ollut tosi kiireinen viikonloppu, joten en oo kerennyt postailemaan. Tulin kuitenkin lisäämään tänne pari uutta juttua, ennenkun pitää taas rientää.

 Dyrberg/Kernin rannekorun sain Noralta ja hänen vanhemmiltaan lahjaksi, kun lähdin takaisin Suomeen. Tykkään tästä todella paljon eikä mulla olekaan mitään helmirannekorua :-)
Huulipunan ostin vikoilla kruunuilla Åhlensista. Rakastan Macin huulipunia ja Loverlon on todella hyvä sävy arkipunaksi. Suht nudemainen pinkki huulissa. Hintaa oli 195kr eli sellaiset 20euroa :-)

22 kommenttia:

  1. Hei, tosi nätti tuo rannekoru! :) tuo semmosta sopivaa ronskiutta tuo metallikuutio siihen!

    -hanne

    VastaaPoista
  2. Moikka!

    Mäkin olen turhamainen ja pinnallinen täysi-ikäinen tyttönen, asustelen pääkaupunkiseudulla mutta tavoitteena olisi muuttaa johonkin muodin mekkaan kuten Roomaan tai Lontooseen. :) Tykkään kamalasti merkkituotteista, muodista, meikeistä ja muista kauneuteen liittyvistä jutuista. Sä oot mun idoli!

    Oon aina tosi kateellinen kaikille sun shoppailuille, etenkin toi edellisen postauksen pipo oli aivan mahtava<3
    Olen kuitenkin itse todella laiska ja aikaansaamaton, minkä takia en meinaa oikein saada rahaa shoppailuun. Olisiko sulla joitain neuvoja, että miten saisin vähällä vaivalla rahaa törsättäväksi? Maksaako mamisi kaikki ostoksesi vai miten sulla riittää varat kaikkiin noihin ihaniin merkkituotteisiin?

    pus,
    Liida

    VastaaPoista
  3. Tosi nätti tuo helmikoru :)

    VastaaPoista
  4. Älä luule, että viha ja ällötys sua kohtaan ,turkiksen takia,olisi ohi, sillä se ei ole. Lapsellista kieltää kommentointi. Bloggarina sinun tulisi ottaa vastaa myös kielteinen palaute, varsinkin kun turkikset on aihe josta mielipiteitä riittää.

    VastaaPoista
  5. Moi Mikaela! Voisit postailla asukuvia sun muita hieman useammin!
    Oletko täysin suomalainen? Jos olet, niin millä paikkakunnilla vanhempasi ja sinä ovat syntyneet? :-)

    t. big fan

    VastaaPoista
  6. Ihana toi rannekoru :)

    VastaaPoista
  7. haha tosi naurettavia noi kommentit tossa viimepostauksessa :'D Tuskin kukaan tässä maailmassa on täydellinen ja mitenkään vois välttyä eläimistä peräisin olevilta jutuilta. välillä en ymmärrä miten te bloggaajat jaksatte....

    VastaaPoista
  8. Mitäs meinaat tehdä halloweenina? :) ihania juttuja!

    VastaaPoista
  9. käykää kattoo www.sinnersneversleep-pinja.blogspot.com :)!

    VastaaPoista
  10. Viime postauksen kommentoinnin sulkeminen on sinulta kyllä aika selkärangaton teko. Vähän sama juttu kuin sen barbie-huumeen kanssa, jos muistat vielä itse tapauksen? ;) Aikuisen ihmisen olisi hyvä osata vastata tekojensa seurauksista — ja jos bloggaa jotain heikkoa hopeanuoliläppää esitellen turkistupsupipoa, kannattaa muistaa, että joillakin lukijoillasi saattaa olla vähän kypsempiä mielipiteitä ja argumentaatiota asiasta.

    No, kukin tavallaan. Eiköhän tuo, että kielsit keskustelun, kerro kuitenkin enemmän kuin tuhat puolustelukommenttiasi olisi kertonut.

    VastaaPoista
  11. Näin rehellisesti sanottuna, sun blogi vaan huonontuu systemaattisesti. 2009-2010 vuodet olit suosiosi huipulla ja oikeasti teit mielenkiintoisia ja hyviä postauksia, joita odotti innolla.
    Nykyään tulee erittäin lyhyitä, samaa kaavaa toistavia postauksia. Alkuun kiireiset kuulumiset ja muutama kuva ostoksista. T-y-l-s-ä-ä...

    VastaaPoista
  12. Käytsä töissä vai mistä sä vedät noi rahas kaikkee turhaan ja samanlaiseen mitä ostat...?

    VastaaPoista
  13. Onpa tosi kaunis tuo rannekoru. :)

    VastaaPoista
  14. Hitsi kun pitäis itsekin kokeilla MACin tuotteita, hympf. Varmasti hyviä! :)

    Pakko kuitenkin laittaa tohon edellisen postauksen kommentointiin,et anna olla. Ole oma itsesi, jokaisella on oikeus mielipiteeseensä ja sen ilmaisuun (niin sulla kuin nuilla anonyymeilla/ym.). On vaan mielestäni rohkeeta julkisesti ilmaista omat mieltymykset ja arvot,( vaikka itse käännyn ehkä hieman enemmän turkistarhausta vastaan).
    Ainahan näitä tällasia arvo- kysymyksiä saa lukea blogeista (mm. motherfucking fashionin kengurun taljan ostaminen kirppikseltä/Mungo-Annan suorat avautumiset). Näitä tulee ja menee. Ole oma itsesi ja rehellinen itsellesi. Sillä mennään ! :)

    VastaaPoista
  15. blogis on niin surkee nykyään. lue huvikses noita vanhoja postauksia vuosilta 2009-2010, silloin sun blogi oli paljon mielenkiintoisempi ja OLIT mun lempi bloggari

    VastaaPoista
  16. Voisin sanoa sen verran, että turkistarhauksella ja turkisten käyttämisellä ei ole mitään, ei kertakaikkiaan mitään, tekemistä sen kanssa, että joku syö lihaa. Ja joku puhui kanoista, kanat alkavat ainakin Suomessa olla tätä nykyä inhimillisissä oloissa! Sen sijaan luontoon vapaaksi kuuluvat ketut eivät! Miten 1mx1m häkki riittää ketulle?! Ja täytyy teidän turkistarhausta tukevien herätä - jo niin monessa maassa sen on LAILLA KIELLETTYÄ! Jep, todella "inhimillistä" turhamaisuutta. Mutta ei tässä sen enempää, pitäkäähän hienot neidit oikeuksista turkiksiinne kiinni, ketuillahan ei ole oikeutta elämään koska sen turkis kuuluu teidän päällenne...... Sun blogis oli ennen hyvä :/

    VastaaPoista
  17. Ei tainnu olla pokkaa pitää tota kommentointia päällä, taisit pelästyä, nimittäin ihmiset siellä olivat oikeassa. Ja aika moni ehti jo lukea tuon, ja monelle muodostui kuva sinusta.

    VastaaPoista
  18. minustakin sun blogia oli ennen kivempi lukea, koska se oli monipuolisempi.. nykyään vain jtn ilmotuksia ja sitte postauksia siitä mitä ostit.. se on aika tylsää..

    VastaaPoista
  19. miksi et vastaa kommentteihin mitään? tääkin kertoo vähän sun asenteesta lukijoitasi kohtaan..

    VastaaPoista
  20. Toivottavasti katsoit tänään 45 minuuttia ohjelman. Siinä oli juttu turkistarhauksesta.

    VastaaPoista
  21. sun blogi tosiaan oli esim. viime vuonan vielä yksi suosikeista, mutta viime postaus oli sen verran paha pohjanoteeraus sulta, että blogi lähti kyllä heti luettujen blogien listalta. hauskaa loppu elämää siellä ruotsissa, kannattaa varmaan pysyä siellä ettei tarvitse täällä suomessa pyöritellä silmiään noin typerästi käyttäytyvälle, epäinhimillistä turhamaisuutta kannattavalle ihmiselle =) tätä blogia ei ikävä tule....

    VastaaPoista
  22. Turkisketut eivät kuulu luontoon ja kanoilla ei oo paremmat olot kun ketuilla! Joten turkki päälle ja kananmunat pannulle! Ja antakaa Mikaelan olla!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela