Tuorepastaa kinkku-creme fraiche kastikkeessa

torstai 31. maaliskuuta 2011

Nyt on historiallinen hetki. Tässä blogissa on ruokaohje! Minä kaikkien keittiöiden kauhu oon joutunut opettelemaan ruuan laiton taidon täällä ruotsissa ja päätin jakaa yhden mun ja Noran lemppariruuan teidän kanssa.

Kyseessä on todella nopea ja maistuva pasta; tuorepastaa kinkku-creme fraiche kastikkeessa
Mitä tarvitsee
- kinkkusuikaleita
- tuorepastaa
- 1 sipuli
- creme fraichea
- ketsuppia
- oljyä
-mausteita

1. Laita vesi kiehumaan ja keitä tuorepasta (tuorepastaa keitetään vain muutama minuutti!)
2. Hienonna sipuli, lisää kuumalle pannulle öljy-rasvaseosta ja lisää sipuli ja kinkkusuikaleet
3. Lisää kinkku-sipuliseoksen joukkoon creme fraiche, pippuria ja suolaa (+muita omavalintaisia mausteita) ja ketsuppia oman maun mukaan
4. Lisää kastikkeen joukkoon tuorepasta
5. Nauti!

Tällä kertaa käytin tomaattista tuorepastaa, joka sopikin tähän oikein hyvin. Tehdään myös usein edullisempi versio ruuasta, jolloin käytetään perus pastaa ja leikataan kinkkusuikaleet tavallisista leikkeleistä :-)

Suosittelen!

8 kommenttia:

  1. No toi näytti jo niin superhelpolta, että mäkin voisin osata! ;)

    VastaaPoista
  2. mite kauan ton valmistamiseen suunnillee menee ?

    VastaaPoista
  3. PELASTIT MUN VKL! tulee siskon lapsi hoitoon ja nyt tiiän mitä ruokaa voin tehdä nopeesti ja tyttökin varmasti tykkää! voi kiitos =)

    VastaaPoista
  4. Kiitos hyvästä reseptistä! :)

    VastaaPoista
  5. Näyttää hyvältä ja varmaan maistuu myös!:) Kiitti reseptistä ja laita ihmeessä myös jatkossa ruokaohjeita tänne!(:

    VastaaPoista
  6. Näyttääpäs hyvältä, ehkä munlaisenikin "kokki kolmonen" osaisi tuon väsätä :)

    VastaaPoista
  7. Haha :D Mä oon ruotsissa aupparina ja teen aina samaa ruokaa mun 4-vuotiaalle :D

    VastaaPoista
  8. kyllä oli hyvää koko perheen mielestä

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela