My dreamhair

tiistai 16. maaliskuuta 2010

Tältä tää mun uus kuontalo näyttää. Ite tykkään ja kovaa tästä uudesta väristä :-) Jotenkin kiva, kun tähän tuli värjäysten "ansiosta" raitoja ja muutenkin väri on jotenkin tosi kiva. Likelikelike!

Ja täydellisen värin sain seuraavalla värillä
Ton laitoin vaalennetun tukan päälle. Kerron siitä sit lisää myöhemmin.

Mulle tulee monta kertaa samoja kysymyksiä koskien pidennyksiä ja tässä suht tiukka paketti vastauksia koskien clip oneja :-)

-Clip onit maksavat n.80-130euroa
-Käytän yksiä pidennyksiä n.4-6kuukautta
-Lähes vuoden ajan olen käyttänyt Rapunzel of swedenin pidennyksiä sävyissä 1b, 2 ja 4, joka ovat tämän hetkisten pidennysten väri
-Viime kertaiset pidennykset oli 60cm ja nämä uudet (ja kesällä tilatut) on 50cm
-Clip oneja on todella helppo käyttää ja niiden laittamisesta löytyy monia videoita youtubesta, alla esimerkiksi yksi

-Hoidan pidennyksiä erilaisilla hiuksiinjätettävillä hoitosuihkeilla, mm www infiniten vitamiinihoitosuihkeella (edullinen ja hyvä), silkkiseerumilla ja silottavilla voiteilla. Värjätyille hiuksille tarkoitetut ja reilusti kosteuttavat tuotteet parhaita
-Pidennyksiin EI SAA käyttää korjaavia ja rakentavia ainesosia sisältäviä tuotteita, eli unohta kaikki repair tms-tuotteet
-Harjaan pidennykset luonnonharjaksisella harjalla
-Pesen pidennykset parin viikon välein, joskus jopa kuukauden välein. Riippuu aina miten paljon olen käyttänyt muotoilutuotteita sun muita ja haiseeko esimerkiksi baarireissun jälkeen
-Värjään välillä pidennykset itse, mutta sitä ei kumminkaan suositella. Jos värjäät, käytä mieluummin kevytväriä
-Pidennyksiin ei saisi tehdä vaalennusta (eikä värinpoistoa tosiaankaan!), mutta tiedän muutamia jotka ovat laittaneet vaaleita raitoja. Vaalentaessa vastuu on kokonaan värjääjällä

EDIT//:
-Pidennykset otetaan yöksi ja suihkun ajaksi pois. Muuten niitä voi käyttää aina kun haluaa
-Hiukset pestään lavuaarissa liottamalla haaleassa vedessä, johon on lisätty 2/3 hoitoainetta ja 1/3 shampoota. Hyvä suhde on esimerkiksi ruokalusikallinen hoitsikkaa ja teelusikallinen shampoota. Anna liota n.15min, jonka jälkeen huuhtele kylmällä vedellä.
-Pesun jälkeen ÄLÄ harjaa niitä märkänä, aiheuttaa hiusten katkeilua. Paras tapa on laittaa lämpösuoja, hoitosuihkeet tms pyyhekuivattuihin hiuksiin ja jättää pidennykset kuivumaan pyyhkeen päälle. Harjaus ja selvitys vasta hiusten kuivuttua
-Suosi pesussakin silottavia ja kosteuttavia tuotteita
-Clip oneja voi suoristaa ja kihartaa samalla tavalla, kun omia hiuksia. Muista silti niihinkin lämpösuoja!
-Clip onit voivat aiheuttaa omien hiusten katkeilua, joten repimistä kannattaa välttää

Tässä muutamia infoja koskien pidennyksiä :-) En pysty kommentteihin kunnolla vastata kuin vasta joskus sunnuntaina tai ensi viikon alussa johtuen ylioppilaskirjoituksista. Mieluummin kuitenkin käytän lukemisen ohelta jäävän vapaa-ajan postausten tekemiseen, kuin kommentteihin vastaamiseen :-)

Laittakaa tästä huolimatta ihmeessä kysymyksiä ja mitä muuta tulee mieleen kysyttävää pidennyksistä.

22 kommenttia:

  1. Tosi kaunis väri ja noi raidat sopii erittäin hyvin tohon. :)

    VastaaPoista
  2. Kivat nuo hiukset! Laita kunnon kuvaa tulemaan kanssa missä näkyy koko hiukset. :)

    VastaaPoista
  3. oooi, tosi kivat tuli hiuksista ! ihanat :)

    VastaaPoista
  4. Hei, kannattaa joskus tilailla clip-onit tällaisesta osoitteesta:www.hairtrade.com
    Pidennykset ovat aitoa hiusta ja yksi setti riittää mainiosti, siinä on nimittäin hiuksia paaaaljon enemmän kuin monien muiden firmojen clip-oneissa. Pidennykset maksavat 37,79£ - 71,51£ ja ovat siis ylipäätäänkin todella halvat, mutta varsinkin laatuunsa nähden lähinnä ilmaiset! :D

    -Nanna-

    VastaaPoista
  5. Sun "unelmatukka" on melkein samanlainen kuin mun OMA tukka, eikä mikään feikki :) Toivottavasti saat joskus myös AIDON "unelmatukkasi" :)

    VastaaPoista
  6. noi coloriste värit on hyvii :)

    VastaaPoista
  7. Oi sun hiukset on ihan mahdit! Tykkään! Noi tummat "raidat" tulee tosi nätisti esiin tuolta=)

    VastaaPoista
  8. osaisitko sanona että kumpi olis parempi järkkäri canon eos 450d vai 500d? :o ain hommata järkkäriä enkä oikein osaa valita ku on nii paljo ja tulee parempia kokoajan lisää kauppoihin! eos 450d on vissii enemmän megapixeleitä kuin eos 500d, mutta toi jälkimmäine on kai uudempi malli silti, ja siinä on suomenkieliset valikot ainakin entiiä vaikeeta:D

    VastaaPoista
  9. tosi kivat hiukset!
    saattaa kuulostaa ehkä tyhmältä, mut otetaanko noi pidennykset pois suihkun ajaksi vai pestäänkö ne samaa aikaa ku ns. normaalit hiukset pestään?

    oon tässä pohtinut tilaavani kans pidennykset itelleni ;p

    VastaaPoista
  10. Pidätkö noita pidennyksiä yön yli päässä? Luin jostain että ne voi hangata oman hiuksen poikki,onko näin? Kiitos vastauksesta!

    VastaaPoista
  11. "tosi kivat hiukset!
    saattaa kuulostaa ehkä tyhmältä, mut otetaanko noi pidennykset pois suihkun ajaksi vai pestäänkö ne samaa aikaa ku ns. normaalit hiukset pestään?"

    no mitäs luulet?? jos sulla on vaikka sinettipidennykset, niin sulla ei paljoa vaihtoehtoja ole kuin pestä ne samalla kuin omat hiukset. jos sulla on cliponit, niin suosittelen ottamaan pois, muuten todennäköisesti revit huutaen tuskassa kaljuja kohtia hiuksiisi.

    äly hoi älä jätä..

    VastaaPoista
  12. Mulla on mustat pidennykset, ihan hyvässä kunnossa ovat. Haluaisin kuitenki ruskeeksi värjätä, mutta ei ois tarvettä kuitenkaan uusia pidennyksiä tilata kun noi on ihan hyvässä kunnosa (aitohiusta ovat). Tiedätkö onnistuuko noiden pidennysten vaalentaminen? Jos vaikka laittais jotain raitaa niihin tms... :)

    VastaaPoista
  13. APUA, mä oon käyttäny jotain korjaavii suihkeita aina noihin mun omii !! Enkä ees pääse kauppaa parii päivää ostaa mitää toista! Hui kauhee, eikai ne kauheesti siitä kärsi?!

    VastaaPoista
  14. Lähteeks sul paljon hiuksii niist pidennyksist? Mul on harventunu ne jotenki tosi paljon, rapunzelilta tilattu myös. :o

    VastaaPoista
  15. tosi hyvä video:) tollaset clip-onit olis kivat mitkä saa noin helposti päähän! tai siis että niissä on toi clipsiosa tollanen "napsautettava", vähän niinku pinni. Mun omissa ei kyllä tollasia ollu ja siks myinki ne mun kaverille. Ja toi sun uus värin on ihana ihana!

    VastaaPoista
  16. Pitääkö noi ottaa yöks pois??

    VastaaPoista
  17. Vastaukset kahdelle viimeiselle anonyymille:(helpotan Mikaelan "työtä" :D)

    1. otetaanko noi pidennykset pois suihkun ajaksi vai pestäänkö ne samaa aikaa ku ns. normaalit hiukset pestään?

    - Ota pois! Ei todellakaan kannata pestä samalla. Eikä siitä oikein mitään tulisikaan.

    2. Pidätkö noita pidennyksiä yön yli päässä?

    - En toki tiedä mitä Mikaela tekee, mutta tuskin pitää. Eli ei siis kannata ne päässä nukkua. Toki voi jtn päikkäreitä ottaa jos siltä tuntuu, mutta ei ole suositeltavaa.

    Ja molemmille yhteisesti: Clip-on pidennykset laitetaan tosiaan päähän vaan "hetkellisesti", eli ei ollenkaan sama asia kuin vaikka sinettipidennykset (joilla nukutaan ja jotka pestään oman hiuksen kanssa samalla).

    VastaaPoista
  18. pakko muuten mainita, että Afrocarelta saa koko pään pidennykset (45cm pitkät) noin 30-40€ :)

    VastaaPoista
  19. Hei, voiks kertoo et onks jotain riskejä, kun mulla on osittain mustat ja osittain tummanruskeat hiukset, niin jos värjäisin kokonaan vaan ruskeiksi? Miten se musta reagoi siheen, jääkö tummemmaksi :o? okei vähän vaikea selittää mutta mutta.. :)

    VastaaPoista
  20. Tosi hyvän väriset hiukset, ne sopii sulle. :)

    VastaaPoista
  21. Anonyymi sanoi...

    Hei, voiks kertoo et onks jotain riskejä, kun mulla on osittain mustat ja osittain tummanruskeat hiukset, niin jos värjäisin kokonaan vaan ruskeiksi? Miten se musta reagoi siheen, jääkö tummemmaksi :o? okei vähän vaikea selittää mutta mutta.. :)

    - Väri ei ikävä kyllä vaalenna toista väriä, joten mustat kohtasi jäävät mustiksi tai erittäin tummiski kohdiksi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela