Breaking my own heart

perjantai 9. tammikuuta 2009

Tänään on ollu tähän mennessä ihan ok-päivä. Kouluun menin vasta 11:45 (niinkuin joka perjantai tässä jakossa, jos en käy syömässä) ja heräsin vähän yli 9. Aamun alotin juoksumatolla 20minuutin kävely/hölkkä-yhdistelmällä. Siitä sitten suihkuun, aamupala, laittautuminen ja kouluun. koulupäiväkin meni suht ripeästi, koska lähdin jo 13:40 koulusta, koska oli terapia. Normaalisti loppuisi vasta puol 3.

Terapiassa sain suuni auki mun syömisestä. Tai puhuttiin, että olenko huomannut yhdessä asiassa muutosta kotona ja sanoin etten oo edes kiinnittänyt mitään huomiota ja että muutenkin kävelen aina sillain, etten nää/kuule mitää. Siitä puhuttiin jotain ja mun terapeutti kysyi syytä siihen. Sanoin, että jotenkin tuntuu, jos mä en nää/kuule muita, niin nekään ei nää mua. En halua, että ne huomaa koska olen kuvottava. Ja siitä sitten puhuttiin oksentelusta, mun syömisestä ja yms. Ja hän ehdottikin, jos varattais aika hyvinkäälle ravitsemusterapeutille. Menin siitä aivan lukkoon, ja sanoin etten oo varma haluanko ja tunnen jotenkin sen ahdistavana, jos mulla olis tarkka ruokasuunnitelma, mitä ja kuinka paljon syön milloinkin. No, se ravitsemusterapeutti jäi nyt harkintaan.

Päällä oli tänään H&m:ää. Musta vajaahihainen paita (sama kuin eilen), sininen trikoomekko ja leggingsit.
Ranteessa Nomination ja korvissa "timantit"

Mun pidennykset on aivan törkeen kuivat! Meni heti värjäyksen jälkeen. Varmaan johtuu siitä, kun nää oli blondit ja niitä on aluksi käsitelty enemmän, kuin ruskeita. Kävin kampaamossa tilittämässä huoleni ja sain hyviä neuvoja hoidossa ja siitä, mitä tuotteita käytän. En ollut tajunnut, että nämä kannattaa pestä värjätyille hiuksille tarkoitetukka shampoolla! Olin aina pessyt jollain vahingoittuneille hiuksille tarkoitetulla. Sain muitakin tosi hyviä neuvoja.

Ostin Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick conditionerin. Auttaa kuivuuteen ja silottaa. Parantaa myös kammattavuutta ja poistaa sähköisyyttä. Maksoi vaan 10e

Käski laittaa tätä tuotetta joka pesun jälkeen pyyhekuivattuihin hiuksiin ja jos muutenkin hiukset tuntuu kuivilta, voi suihkuttaa kuiviinkin hiuksiin.

18 kommenttia:

  1. luin ton sun eilispäiväsen tekstin ja sanoisin että todellakin kannattais mennä sinne ravintoterapeutille!Ehkäpä hän vois avustaa sua miten voi laihtua tappamatta itteään ja tarviiko edes laihtua.

    Ihanat noi hiukset ja toi hame :)

    VastaaPoista
  2. Luulen ettei nää anonyymien kommentit varmaa hirveest vaikuta sun pätöksiin,eikä oo varmaa kovin kivaa ku muut yritää neuvoo sua mut kannatan myös ton edellisen anonyymin lailla et sun kannattais mennä sinne ravintoterapeutille!!!!Ihana toi hame ja paita<3<3333

    VastaaPoista
  3. Mullakin on toi Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick conditioner. On todettu hyväksi! :)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana hame :) sul on hyvä tyyli..Kannattaisi varmaan harkita sinne ravintoterapeutille menoa koska siitä on hyötyä varmasti eikä mitään haittaa,Toivon sinulle hyviä voimia ja jaksamista toivon mukaan saat sen mitä haluat eli laihdut :)

    VastaaPoista
  5. tottakai meet sinne terapeutille, sehän on ihan loistava idea jos sä oikeesti haluat laihtua pysyvästi ja näkyvästi. tartu tilaisuuteen tytsy<3

    VastaaPoista
  6. Rakastan blogias :) Toivoisin muute näit postauksia:
    1. Laukkuni
    2. Kynsilakkani/meikkini (meikeistä kaikit)
    3. Kenkäni
    4. 12tuntia päivästäni kuvapostaus
    5. Postaus ilman meikkiä
    6. Vaatekaappini

    (kopioitu aikasemmasta postauksesta :DD)
    Muuten mistä sun noi clip-onit on ? (linkki) ja kuinka monta osioo noissa sun aikasemmissa clip-oneissa oli ?

    VastaaPoista
  7. joo janice taas täällä neuvoja antamassa hih :-) sun elämässä on vaan niin paljon samaa mitä joskus itse oon käynyt läpi.. suosittelen menemään ravintoterapeutille. ei sieltä suinkaan mitään "pakko-noudattaa-just-tätä-ohjelmaa-etkä-saa-syödä-mitään-muuta" saa, vaan enemmänkin suuntaa antavaa tietoa ja malli terveellisestä monipuolisesta ruokavaliosta.

    niin ja oli mulla vielä jotain muutakin mut pääsi nyt unohtumaan.. :-)kaunis tyttö olet!

    VastaaPoista
  8. ainiin! pidennyksiähän ei sais pestä proteiini ym. korjaavilla shampoilla, eikä alkoholia sisältäviä tuotteita suositella myöskään. hoitoaineita voi käytellä runsaasti. niin, ja tiedätkin varmaan ettei märkänä kannata harjailla tai mennä märät hiukset päässä nukkumaan.

    VastaaPoista
  9. Anonyymi: mm, pitää kattoo jos sen sittenki varais.

    Anonyymi: kiitti :)

    Ella: no hyvä :)

    Anonyymi: juttelen vaikka ti lääkärin kanssa siitä lisää

    Anonyymi: mm

    Anonyymi: joo, teen ku kerkeen :)

    Janice: mm, juttelen viel lisää siit ja mietin sit et meenkö vai en.

    aijaa :o en mä oo tienny ennen tätä päivää! onneks en oo näit uusii ku kerran pessy korjaaval. ei ihan pilalla vielä

    VastaaPoista
  10. blogisi on ihana <3 :) hei muuten missäpäin asut kun näytät niin tutulta ? ajattelin vain että olen varmaan nähnyt sut jossain (:

    VastaaPoista
  11. ai kun ihana hame :)!

    VastaaPoista
  12. Ihana korvis mikä näkyy :) ja hame on aivan fantastisen ihana..

    VastaaPoista
  13. hayley: kiitos :)

    Anonyymi: asun mäntsälässä, mutta liikun usein järvenpäässä, riihimäella ja keravalla :)

    Anonyymi: kiitos!

    anonyymi: kiitos.

    VastaaPoista
  14. okeii. :) nooh olen varmaan nähnyt sit järvenpäässä sut: D

    VastaaPoista
  15. Paljonko rahaa sulla menee kuukaudessa rahaa suurin piirtein? Laskettuna mukaan kaikki meikit, bensat, vaatteet, hius jutut yms. Tää ei ole sitte millään pahalla, haluisin vain vertailla hieman omaan kulutukseeni, joka on päässyt hieman valloilleen..

    VastaaPoista
  16. kiva asu : > mulla on sama toi tum.sininen hame : D

    VastaaPoista
  17. jos sua häiritsee se syöminen nii mee sinne terapeutille se auttaa ;)
    ja toi hoitoaine on hyvää mä käytän sitä:D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela