Kesän jatkuminen iholla

perjantai 6. elokuuta 2021

Mainos Vita Liberata


Hellepäivät alkavat olemaan takana ja tuntuu, että kesän tuoma luonnollinen päivetys katoaa iholta yhtä nopeasti kuin kesä menee ohitse. Vaikka kesän lähtöä ei voi hidastaa, rusketuksen voi. Onneksi!


Minulle turvallisesti päivettyminen on tärkeää ja tästä syystä käytän myös kesäisin itseruskettavia, erityisesti asteittain ruskettavia, tuotteita Vita Liberatalta. Jos kuitenkin itseruskettavien tuotteiden käyttö tuntuu hankalalta, on suihkurusketus täydellinen vaihtoehto loppukesän ja alkusyksyn juhliin. Tai oikeastaan ihan koska vain, kun toiveissa on olla esimerkiksi juhlissa päivettynyt. Vaikka käytän itseruskettavia jatkuvasti, on minulla tapana käydä suihkurusketuksessa ennen alkukesän juhlia tai talven spesiaaleja menoja. Koen, että suihkurusketus on näihin itseruskettavaa parempi vaihtoehto, koska kerralla saa todella tasaisen ja sopivan tumman päivetyksen, joka kestää iholla ja kuluu pois kauniisti. Suihkurusketus on myös täydellinen ennen lomamatkaa lämpimään, koska silloin saa nauttia jo päivetyksestä heti ensimmäisistä päivistä lähtien.


Rusketusasioissa luotan Vita Liberataan ja tästä syystä suihkurusketukseen mennessä valitsen joka kerta hoitolan, joka tekee Vita Liberatan rusketuksia. Vita Liberatan rusketuksien etu on todella kaunis ja luonnollinen sävy, kosteuttavat raaka-aineet sekä todella hyvä pysyvyys. Koska rantakelejä ei ole ollut hetkeen, kävin hiljattain Lotalla Lashes by Lotassa suihkurusketuksessa. Jos hankit rusketuksen tärkeää päivää varten, kannattaa rusketusaika varata kaksi päivää ennen h-hetkeä.


Kuten itseruskettavien käytössä, myös suihkurusketuksessa on tärkeää valmistautua rusketukseen hyvin muun muassa kuorimalla iho ja halutessa poistaa ihokarvat viimeistään päivää ennen suihkurusketusta. Itse rusketukseen mentäessä ei tarvitse huolehtia mistään, koska rusketuksen tekijä ohjeistaa rusketuksen aikana, sopiva sävy mietitään yhdessä paikan päällä ja tarvittavat asusteet, kuten hiussuojan ja kertakäyttöalushousut saa hoitolasta. Kokonaisuudessaan rusketuksen tekoon värin kuivatteluineen menee noin 20 minuuttia. Eli rusketus syntyy todellakin hetkessä!


Suihkurusketuksen jälkeen värin annetaan kehittyä iholla, jonka jälkeen iholla oleva karttaväri pestään pois ainoastaan vedellä aivan kuten karttavärillisten itseruskettavien kanssa. Iholla suihkurusketus säilyy viikosta reiluun viikkoon, kunhan muistaa kosteuttaa ihoa hyvin päivittäin. Vinkkinä haluan vielä sanoa, että rusketuksen kestoa voi pidentää käyttämällä asteittain päivettävää Vita Liberata Fabulous Untinted Lotion Gradual-voidetta, joka myös kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti.


Kokosin vielä loppuun ohjeet suihkurusketukseen, jotta ne ovat helposti saatavilla tästä samasta tekstistä 😊 Ohjeet Vita Liberata suihkurusketukseen:

Ennen rusketusta:

Rusketus tehdään aina puhtaalle, kuivalle sekä kuoritulle iholle. On erittäin tärkeää, että iholla ei ole mitään kosmetiikkaa, deodoranttia, hajuvettä tai meikkiä. Varmista, ettei ennen rusketusta käyttämäsi kuorinta tai suihkusaippua jätä öljyistä pintaa iholle.


Halutessasi poista ihokarvat viimeistään päivää aikaisemmin, jotta ihohuokosillasi on aikaa rauhoittua ja sulkeutua, jotta väriaine ei keräydy ihohuokosiisi.


Rusketuksen jälkeen:

Ota mukaan tummat ja löysät vaatteet, jotka voit pukea rusketuksen jälkeen. Vältä hankaavia asusteita ja rintaliivejä, sillä rusketus kehittyy ihon pintakerroksessa.


Anna rusketuksen kehittyä iholla vähintään 8-12 tuntia elivältä uintia, suihkua, kosmetiikkaa ja runsasta hikoilua. Peseydy vaikutusajan jälkeen lämpimällä vedellä ilman suihkusaippuaa. Mikäli ihosi on todella vaalea ja / tai ihosi rusketusherkkyys heikko, niin voit pidentää vaikutusaikaa esimerkiksi yön yli.


Karttaväri lähtee pois ensimmäisessä suihkussa käsittelyn jälkeen. Taputtele, älä hankaa, suihkun jälkeen ihosi kuivaksi, jotta rusketuksesi säilyy tasaisena kauemmin.


Kosteuta ihoasi säännöllisesti aamuin ja illoin rusketuksen ylläpitämiseksi. Oikein ylläpidettynä rusketus voi pysyä ihollasi jopa 7-11 päivää. Lisäksi voit ylläpitää rusketusta millä tahansa itseruskettavilla kotihoitotuotteilla.


Vita Liberata-suihkurusketus on saatavilla useista hoitoloista. Itseäsi lähimmän voit katsoa Vita Liberatan sivuilta.

1 kommentti:

  1. Heippa! Saako kysyä mistä nuo ihanat kengät on?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela