Hei mitä kuuluu?

lauantai 6. maaliskuuta 2021

Huh, helmikuu ja maaliskuun alku on mennyt todella kovalla vauhdilla, eikä blogin ääreen istahtamisella ole ollut kunnolla aikaa. Tämäkin luonnos on roikkunut avoimena tabina selaimella jo ties kuinka kauan. Kirjoittaminen on mulle todella terapeuttista ja tarvitsen siihen omat hetkensä, jotta saan luotua tekstiä, joka tulee oikeasti sydämestäni. Tänään vihdoin löytyi se hetki, kun oli rauhassa aikaa palata tämän tekstin ääreen.

Koska en ole hetkeen kirjoitellut kuulumisia, ajattelin tehdä yhden aikoinaan löytämäni haasteen, joka summaa viime aikojen fiiliksiä todella hyvin.

MITÄ KUULUU?

Tällä hetkellä kuuluu ihan super hyvää! Tai sillain yleisesti, koska tietenkin tämän hetken maailmalla valliva epävarmuus painaa ja laittaa mietityttämään, mutta päivä kerrallaan. Ei tässä oikein muuta voi, kun olla kärsivällinen. Yleisesti ottaen kuitenkin haluan sanoa, että kuuluu todella hyvää, koska meneillään on hyvä elämänvaihe, kaikki rullaa eteenpäin ja lämpimät päivät ovat jatkuvasti lähempänä 😇 


MITÄ TAPAHTUU TYÖRINTAMALLA?

Työkuvioihin on tulossa paljonkin muutoksia, joiden eteen tein ajatustyötä koko viime vuoden. Nyt alkuvuoden aikana aloin punnitsemaan oikein tarkkaan mitä sen hetkinen työkuvio voi antaa minulle pitkällä tähtäimellä, kuinka pitkälle voin kehittyä tekemällä ja pysymällä asiassa X ja niin edelleen. Siispä päätin lähteä havittelemaan täysin uusia työjuttuja omien somekanavien oheen ja irtisanouduin osa-aikaisesta vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijan toimeksiannosta. Vielä hoidan viimeisen projektin loppuun, mutta sen jälkeen koittaa jotain täysin uutta.


Viimeiset viikot onkin mennyt paiskiessa töitä sen eteen, että pääsen lähemmäs omia unelmia ja saavuttamaan seuraavan stepin henkilökohtaisen uran osalta. Tällä viikolla kaikki näyttää varsin lupaavalta enkä koe oloa ollenkaan epävarmaksi, vaikka yrittäjänä yksi kuukausittainen, tasainen tulo päättyy. Olen enemmänkin innoissani kaikista mahdollisuuksista, joita tämä päätös antoi. Ja ainiin! Aloitan myös korkeakoulupohjalle tarkoitetun digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen, etenkin myynnin ja markkinoinnin näkökulmasta, keskittyvän erikoistumiskoulutuksen, joka alkaa ensi viikon perjantaina. Tätä odotan todella paljon ja on kiva palata viiden vuoden jälkeen puoleksi vuodeksi opiskelemaan edes jollain tasolla 😊


PARISUHDE/ YSTÄVÄT?

Parisuhde kukoistaa tyhjyyttä, mutta jos yleisesti miettii romanttisia ihmissuhteita, niin niiden osalta on ollut ihan kiva tilanne. Tai sellainen aika levollinen ja nyt kolmekymppisenä osaa olla fiksumpi omien tunteiden kanssa. Ihan sellaista tunteiden mukana päättömästi menemistä ei enää onneksi ole ja osaa miettiä paremmin omia rajoja. Sen enempää en halua suhdekuvioitani tänne avata, mutta kiteytettynä niiden osalta kuuluu ihan kivaa.

Muuten olen todella kiitollinen ystävistäni, joita on minun ympärillä ja muistetaan paljon kertoakin meidän kaveriporukassa kuinka hyvin viihdytään toistemme seurassa. Tämä on ollut tosi kiva juttu, koska liian harvoin kertoo ystäville, että he ovat tärkeitä. Viime vuonna sain sattumusten kautta elämääni isomma ja suht tiiviin kaveriporukan, josta olen todella onnellinen ja kiitollinen. Parasta vielä on, että tämä porukka on sellainen, joka ottaa avosylin vastaan uusia ihmisiä sen meidän coreporukan ulkopuolelta. Ennen ystävyyssuhteeni olivat enimmäkseen yksittäisiä ihmisiä ja vaikka se kahdenkeskinen aika ystävän kanssa on tärkeää, on kiva, kun rinnalla on myös isompi porukka, jonka kanssa viettää aikaa.


MATKAT?


Matkasuunnitelmat ovat monien tapaan tyhjää täynnä. Toivoin, että olisin päässyt keväällä käymään meidän kodissa Italiassa, mutta tällä hetkellä en koe fiksuksi lähteä sinne edes pidemmäksi aikaa, vaikka se sijaitseekin maaseudulla ja turvavälit jo seuraaviin naapureihinkin on lähemmäs sataa metriä. Silti nyt ei vain ole hyvä hetki matkustaa. Viime vuonna tein muutamia matkoja korona-aikana, mutta nyt haluan olla vastuullisempi sen osalta. Italian lisäksi unelmoin myös Hollantiin menemistä ja siellä asuvan ystäväni näkemistä, mutta tällä mennään. Kyllä vielä ehtii matkustamaan ja nyt on tärkeämpi saada maailman tilanne parempaan suuntaan.


HARRASTUKSET / HYVINVOINTI?

Tällä hetkellä voin todella hyvin. Olen onnellinen, terve ja hyvinvoiva. Ympärillä on läheisiä ihmisiä ja pystyn käsittelemään arkisia vastoinkäymisiä. Olen kiitollinen tämän hetkisestä mielenterveydestäni ja varsinkin näinä aikoina sitä arvostaa, koska esimerkiksi monet opiskelijat tai lomautetut kamppailevat näiden teemojen ympärillä. Tsemppiä ihan älyttömästi, jos elät juuri nyt tuota aikaa! ❤️

Harrastusrintamalle kuuluu myös hyvää. Nyrkkeily on edelleen se ykkösjuttu ja halu kehittyä todella kova. Kivana lisänä treenaamiseen on tullut sparraus, eli niin sanottu oikea nyrkkeily vastustajan kanssa. Se on ihan mega kivaa ja todella raskasta! Voin kertoa, että siinä kolme minuuttia on yksi elämän raskain ja pisin hetki 😄 Kivaa se silti on ja ihan yksi ykkösjuttu koko lajissa.

Nyt kun kelit lämpenevät tulee nyrkkeilyn oheen mukaan ulkotreenit ja juokseminen. Tuosta ollaan pyritty tekemään sellainen sosiaalinen tekeminen ja sovitaan treenitreffejä kavereiden kanssa.
INSPIROI ENITEN / VÄHITEN?

Eniten inspiroi uudet työkuviot ja mahdollisuudet sekä lähestyvä kesä. Vähiten inspiroi loskakelit ja takatalvi.

TÄLLÄ HETKELLÄ SYÖN/ KATSON / LUEN?

Ah pakko kertoa mun tän hetken go to-lämmin ruoka! Eli itämaisia wokvihanneksia, (kaura/soija)kermaa, mausteita ja kasvis"jauhelihaa" pannulla. Niin super hyvää ja simppeliä 😄 Tätä olen syönyt nyt useamman viikon vähintään kerran päivässä.

Telkkarista taas kulutan kaikkia huippusarjoja, kuten Selviytyjät, Tempparit, Salkkarit, Karkulaiset, Pitääkö olla huolissaan, Syke, Aikuiset jne. Ja fun factina voin kertoa, että minua pyydettiin toukokuussa alkavaan Paratiisisaareen. Kuitenkin reilun viikon valmistautumisaika ennen lähtöä oli aika tiukka ja päätin jättää välistä! Kilpailuhenkisenä ihmisenä mietin kyllä pitkään, mutta ehkei se konsepti olisi ollut ihan minulle.

Luvussa on tällä hetkellä Elon Muskin elämänkerta, joka on todella hyvä, mutta jota en ole vieläkään saanut loppuun. No kesällä sitten viimeistään, kun voi mennä rantaan kallioille lukemaan aurinkoon.


MITÄ ODOTAN?

Ihan ykkösenä kesää! Sen lisäksi lähitulevaisuuden juttuja, kuten näitä opintoja, mahdollisia uusia töitä ja ehkä yleisesti uudehkoa elämänvaihetta elämässä.Ihanaa viikonlopun jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela