Unelmieni peili omilla mitoilla

tiistai 9. helmikuuta 2021

Mainos Lasitehdas

Peili saatu


Nykyisin pyrin tekemään pitkäaikaisia hankintoja kotiini ja yksi vaikeimmista on ehdottomasti täydellisen peilin löytäminen. Omat kriteerini peileille on aina suuri koko ja sirot kehykset tai vaihtoehtoisesti kehyksettömyys. Ja suurella koolla tarkoitan oikeasti suurta. Useimmat isot peilit ovatkin korkeudeltaan noin 180cm, eikä välttämättä kovin leveitä.

Nyt kun kodin hankintoja miettii enemmän ja on valmis eri tavalla panostamaan, on mittatilauksena kodin hankitojen tekeminen tuntunut todella hyvältä vaihtoehdolta. Niinpä kotiini tuli paria viikkoa sitten Lasitehtaan ihan täydellinen, toivomieni mittojen mukaan valmistettu, mustakehyksinen peili. 1000mm x 2000mm silkkaa rakkautta mustiin metallikehyksiin rajattuna!

Lasitehdas valmistaa suosittuja mustakehyksisiä Slim Line peilejä muutamissa standardimitoissa, mutta kyseinen peili on mahdollista tilata muiden peilien mukaan omilla mitoilla. Minun peilini on turvakalvotettu, 100cm x 200cm kokoinen peili mustilla kehyksillä. Lasitehdas valmistaa neliskulmaisten peilien lisäksi muun muassa pyöreitä ja puolikaaren muotoisia peilejä sekä muotopeilejä. Hinnan peilille voi laskea suoraan sivuilta.

Voi vitsit! Olen niin tyytyväinen tähän peiliin ja pidän erityisesti sirosta ulkonäöstä, vaikka peili onkin kookas. Peilien takana on myös vakiona koukut seinäkiinnitystä varten. Peili on iso osa kodin sisustusta ja yleisilmettä, jolla saa myös tehtyä runsaasti tilantuntua kotiin. Voin todella lämpimästi suositella Lasitehdasta ja myönnän, että toinenkin peili makuuhuoneeseen on alkanut houkuttelemaan 😁

Mitä mieltä olette näistä mustakehyksisistä peileistä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela