Kehon hemmottelun merkitys itsevarmuuteen

keskiviikko 11. marraskuuta 2020

Kaupallinen yhteistyö Cocopanda.fi + alennuskoodi

Jos minun pitäisi kertoa mistä itsetuntoni koostuu, on yksi tärkeä ydinosa se, miltä minusta tuntuu omassa kehossani. Koenko näyttäväni kivalta, onko iho hyvässä kunnossa ja tuntuuko omalle peilikuvalle hymyily helpolta. En tarvitse hyvään itsetuntoon huolellista ja pitkää laittautumista, vaan tärkeämpi on se pohja, josta voi lähteä korostamaan niitä parhaita puoliaan. Tästä syystä käytän enemmän aikaa ja huolellisuutta ihonhoitoon, kuin ulkoiseen ehostukseen. Aika usein juuri iltaisin huolellisen kasvojen pesun ja ihonhoidon jälkeen, hiukset nutturalla ja mukavat kotivaatteet päällä koen olevani todella itsevarma. Tietenkin itsevarmuus koostuu muustakin, kuin ulkoisista teikijöistä, mutta kokonaisvaltaisesti sisäinen ja ulkoinen hehku ja hyvinvointi luovat todella hyvän pohjan hyvään itsetuntoon ja itsevarmuuteen.


Jos fiilis on ollut nihkeä, eikä peilikuva tunnu miellyttävän, boostaan usein itsevarmuuttani kunnon hemmotteluhetkellä. Pitkä, rauhallinen, koko vartalon kattavat hemmottelu tekee oikeasti ihmeitä ja se onnistuu helposti ihan kotioloissa. Juuri näihin fiiliksiin ja hetkiin minulla on jemmassa hieman ylellisemmiltä tuntuvat ihonhoitotuotteet, joiden käytön miellän aina hyvään oloon ja itsevarmuuteen. Kiireessä on lähes ihan sama, millä vartalonsa pesee ja kosteuttaa, mutta läsnäolevaan kehon hemmotteluun tuotteet, jotka tuntuvat ja tuoksuvat hyviltä, ovat ihan mielettömiä. Tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla ja koostaa itselle hemmottelu- ja spa-kori, josta löytyy mieltä ja kehoa hellivät tuotteet aina suihkuhetkestä kasvonaamioon ja vartalon kosteuttamiseen asti.


Naisena huomaan ainakin omassa itsevarmuudessani muutoksia kuukautiskierron mukaan. Kuukaudessa on päiviä, jolloin olo on ihan super hyvä ja itsevarma, mutta toisinaan taas fiilis on plaaaah. Varsinkin tällöin, erityisesti yksinasuvana kaipaa hemmottelua ja spa-hetki saa olon aikankin vähän paremmaksi. Jos haluaa maksimoida hyvän fiiliksen, jatka hemmotteluhetkeä vielä laittautumisella, punaa huulet lempi punallasi ja suihkuta suosikki hajuvettäsi, nappaa kainaloon ystävä tai pari, suunnatkaa dinnerille tai viinille tai kutsu ystävät kylään.

Tänään keskiviikkona, 11.11., vietetään Sinkkujen päivää ja tämän päivän kunniaksi Cocopandalla on laaja valikoima tuotteita vähintään 22% alennuksella! Lisäksi alennuskoodilla MIKAELA15 saa 15 % alennuksen yli 59 €:n tilauksista. Koodi on voimassa 18.11. asti, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.

Haluan vinkata teille muutaman ihanan tuotteen, jotka ovat täydellisiä juuri niihin hetkiin, kun kaipaa hemmottelua, itsevarmuuden boostausta tai on esimerkiksi valmistautumassa treffeille 😌. Nämä kaikki löytyvät tietenkin Cocopandan valikoimasta ja alennuskoodini MIKAELA15 käy näistä tuotteista jokaiseen!

Suihkuun ja suihkun jälkeiseen kosteuttamiseen haluan vinkata mieltä tuoksullaan rentouttavan Biotherm Bath Therapy Relaxing Blend Cleansing Foam-puhdistusvaahdon sekä ihoa syväkosteuttavan, ihan mielettömän ihanalta tuoksuvan Estelle & Thildin Nourishing Body Butter Vanilla Tangerine -vartalovoin. Kasvojen hemmotteluun kangasnaamiot ovat mitä parhaimpia ja olen tykännyt todella paljon It's Skinin Power 10 Formula-kangasnaamioista, joissa on tiivistettyjä tehoaineita. Erityisesti suosittelen It's Skin Power Ve 10 Formula Mask Sheet - kangasnaamiota, joka ravitsee ihoa ja antaa hehkua e-vitamiinin voimalla.

Kasvojen iholle ihan mieletön hybridituote on Rodial Soft Focus Glow Drops-seerumi, joka hoitaa ja heleyttää ihoa seerumin tapaan samalla antaen iholle kevyen "soft focus" vaikutelman tehden ihosta tasaisemman ja virheettömän näköisen. Tämä on aivan ihana tuote meikittömiin päiviin tekemään ihosta heleän sekä ihan 5/5 meikin alle primerin tapaan!

Tuoksut ja huulipuna ovat pinnallisempia asioita, jotka lisäävät itsevarmuuttani. Kaksi aivan killeriä tuotetta oman itsevarmuuden korostamiseen ovat tämän hetkinen suosikkituoksuni, ihanan romanttinen Narciso Rodriguez Narciso Eau De Parfum Poudrée, jossa on bulgarialaista ruusia, myskiä ja jasmiinia. Kyseinen tuoksu on todella naisellinen ja intiimi, joka sopii päivä- ja iltakäyttöön. Ihana, ihana, ihana! ❤️ Huulipunilta vaadin paljon, koska huuleni kuivuvat todella helposti. Pidän eniten nestemäisistä ja kevyistä stain-punista sekä geelimäisistä koostumuksista. Shiseidolla on todella hyvät huulipunat ja Shiseido Visionairy Gel Lipstick sävyssä 213 Neon Buzz on super hyvä! Koostumus on kevyt, mutta pysyvä, eikä kuivata huulia.

Loppuun muistutan vielä, että Cocopandan Sinkkujen päivän tarjoukset ovat voimassa tänään, mutta alennuskoodini MIKAELA15, jolla saat 15 % alennuksen yli 59 €:n tilauksista on voimassa 18.11. asti. Koodia ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin, mutta se käy jo alennettuihin tuotteisiin.

Ihanaa sinkkujenpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela