House of Organicin luonnonkosmetiikkapäivät - minun tuotevinkkini!

keskiviikko 4. marraskuuta 2020

 Kaupallinen yhteistyö House of Organic

House of Organic on luonnonkosmetiikan monipuolinen verkkokauppa, josta löytyy vaikka mitä. Sinne kannattaakin ehdottomasti suunnata aina, jos on tarve hankkia ekologista ja luonnollista kosmetiikkaa. Erityisesti tänään startanneet House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivät ovat erinomainen hetki äydentää suosikkeja tai tilata kokeiluun mielenkiintoisia tuotteita. Koko loppuviikon House of Organicilla on tuttuun tapaan päivittäin vaihtuvia tuotteita todella tuntuvilla alennuksilla. Tuttuun tapaan valitsin jälleen tarjousten joukkoon muutamia omia luottotuotteita sekä muita tuotteita, joiden kokeileminen on kiinnostanut. Kokonaisuudessaan kaikki Luonnonkosmetiikkapäivien tarjoukset päiväkohtaisesti voitte katsoa Luonnonkosmetiikkapäivien kuvastosta.

Syksyn tapaan listasin tuotevinkit päiväkohtaisesti teidän shoppailua helpottaakseni. Ja jos BYBI Beauty tai Evolve kiinnostaa, kannattaa näiltä brändeiltä katsoa tarjoukset läpi! House of Organicilla on molemmilta merkeiltä todella iso ja hyvä valikoima 😊.

Minun tuotevinkit House of Organicin luonnonkosmetiikkapäiville:

BYBI Beauty Day Defence päivävoide 22€ (29,90€). BYBI Beautyn uusi luonnonkosmetiikan päivävoide suojakertoimella. Aurinkosuoja on peräisin sinkkioksidista. Tämä toimii todella hyvin meikin alla!
Evolve Bio-Retinol + C booster 24€ (32€). Retinol ja C-vitamiini ovat minun ihonhoidon ykköset, joten ei ole ihme, että olen tykännyt tästä todella paljon. Tämä vitamiinicocktail energisoi väsynyttä ja sameaa ihoa häivyttämällä pigmenttimuutoksia, sekä tehostamalla solujen uusiutumista ja kollageenintuotantoa. Tuloksena on kirkkaampi, kiinteämpi, ravitumpi ja uudistuneempi iho.

Weleda Skinfood Light 12€ (15,90€)
Geisha Shaver 19€ (24,90€)

Lily Lolo aurinkopuuteri (22,90€). Minulla on sävy Montego Bay, joka on omalle iholle täydellinen ja monikäyttöinen sävy.
Evolve 60 Eye and Lip Contour huulten- ja silmänympärysvoide 26€ (34,90€). Evolven uutuustuote sisältää probiootteja sekä kofeiinia, joka mm. auttaa silmänympäryksen turvotuksen laskemiseen.
Flow Cosmetics aromaterapia vartalokuorinta (35€). Näitä olen käyttänyt jo kolme. Ihan suosikki vartalokuorinta!


Mádara Cosmetics Comforting Toner (18,90€). Rakastan luonnonkosmetiikan kasvovesiä ja tämä Mádaran on ollut yksi ylivoimainen suosikki.

Weleda Skinfood 11€ (15,90€)
Boho Peitevoiteet 10€ (14€)

You&Oil Beauty Shot 100% Botoksöljy 12€ (16,90€) Tämä jäi syksyltä kiinnostamaan ja nyt tilasin vihdoin tämän testiin. Alkukosketuksen perusteella tykkään ja iho jää ihanan pehmeäksi.


Unique Beauty Miracle Hair Mask hiusnaamio (16,90€). Muun muassa Aloe Veraa ja Shea-voita sisältävä naamio tekee hiuksista ihanan pehmeät ja hyvinvoivan näköiset. Tästä olen tykännyt!

Lily Lolo Kulmakynät 8€ (11,90€)

Jos suosikkituotteitasi on myynnissä useana eri päivänä, käytä koodia YHDISTÄ ja saat ilmaiset toimitukset kaikkiin tilauksiin ja tilauksesi postitetaan yhtenä pakettina. Luonnonkosmetiikkapäivien tilausten toimitus alkaa maanantaina 9.11.


Ps. Jos haluat voittaa 50€ lahjakortin House of Organicin verkkokauppaan, käy osallistumassa Instagramin puolella arvontaan tässä kuvassa! Lahjakortteja arvotaan kaksi kappaletta. ❤️

Kuvat Otto Mellais

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela