Viisi syytä, miksi mennä Staycationille ja Helsingin ihanin hotelli Hotel F6

sunnuntai 11. lokakuuta 2020

Mainos Hotel F6


Lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna kävin yökylässä lähes naapurissa. Staycation on mielestäni ihan mahtava tapa tuoda jotain ekstraa arjen keskelle ja vaikka olisi vain muutamien satojen metrien päässä kotoa, on silti tunne, että olisi täysin muualla. Juuri se pieni etäisyys rutiineista on staycationin taika.


Minulla päälimmäinen syy hotelliyöpymiseen oli hieman myöhäisten 30v syntymäpäivieni viettäminen muutaman ystävän kanssa (oikea päivä oli kesäkuun alussa 😄) ja vietimme ne Helsingin suosikkihotellissani Hotel F6:ssa. F6 sijaitsee kauniissa Kaartinkaupungissa Fabiankadulla ja tarjoaa ihan täydelliset puitteet rentouttavaan yöpymiseen. Boutique-hotellille tyypillisesti F6 on sisustettu kauniisti ja ainutlaatuisesti, jokainen yksityiskohta harkiten. Me yövyimme reilun 40m2 kokoisessa Deluxe-huoneessa, jossa riitti tilaa kaikille ja antoi täydelliset puitteet yhteiseen illanviettoon. Ja erityismaininta on pakko antaa F6:sen huoneiden kylpyhuoneiden kauneudelle!


Miksi suosittelen kaikille staycationia ja erityisesti Hotel F6:sta? Alla viisi todella hyvää syytä, miksi kannattaa heti varata hotelliyöpyminen. ❤️

1. Hyvät yöunet. Pehmeät hotellilakanat, iso ja hyvä sänky ja rentoutunut fiilis takaavat täydelliset yöunet. Huomaan itse nukkuvani hotellissa normaalia paremmin ja mikään ei voita sitä fiilistä, kun kömpii muhkean ja painavan hotellipeiton alle ja puhtaisiin valkoisiin lakanoihin ensimmäisen kerran! Hotel F6:den huoneissa on laadukkaat ja isot sängyt, joissa nukkuu varmasti yhdet parhaimmista unista.

2. Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen. Oli se sitten omaa aikaa yksin, yhteistä aikaa puolison kanssa tai perheen kesken, jonkin asian juhlistaminen tai muuten vain itsensä hemmottelu, toimii staycation siihen loistavasti. Lähellä, mutta sopivan kaukana kotoa saa rentouduttua ja vietyä ajatukset pois arjen kiireistä.


3. Valmiiksi katettu aamupala. R A K A S T A N hotelliaamupaloja ja niiden syömistä pitkän kaavan mukaan. Ja mikään ei vaan voita sitä, että pääsee heti aamusta valmiiseen pöytään nauttimaan herkuista, joita ei normaalisti ole kotona. Ja jos haluaa täydellisen rentoutumisen staycationille, pyydä aamiainen huoneesen! F6:sen aamiainen on yksi Helsingin parhaita ja tarjolla on pohjoisen makuja, tuoreita hedelmiä, juustoja, vastapaistettua leipää ja aamiainen nautitaan kauniista Marimekon astioista. Ja jos aikaa ei ole yöpymiseen, voi hotelliaamiaisen käydä nauttimassa jokainen 26€:n hintaan maanantaista sunnuntaihin. Viikonloppuisin aamiainen on katettu 11:30 asti, eli myöhään nukkuvatkin ehtivät sinne varmasti!

4. Hotellin kylpytakit ja niissä hengailu. Best, best, best, eikä tätä tarvitse selitellä sen enempää! Hotel F6 tarjoaa jokaiselle majoittujalle pehmeän valkoisen kylpytakin sekä aamutossut.

5. Kotimaisen työn tukeminen. Staycation on mieletön tapa tukea oman paikkakunnan yrityksiä, ylläpitää työpaikkoja sekä pitää matkailuala elinvoimaisena. Tämä on varsinkin nyt todella tärkeää ympäri Suomen, koska ulkomaan turismi on matkustusrajoitusten vuoksi lähes täysin pysähtynyt. F6 kiinnittää tällä hetkellä työntekijöiden sekä vieraiden turvallisuuteen erityistä huomiota, jotta jokaisen on turvallista yöpyä ja vierailla hotellissa.

Kaiken kaikkiaan meillä oli ihana vierailu ja suosittelen useamman kerran kokemuksella lämpimästi Hotel F6:sta ❤️

Onko siellä muita staycationeiden puolesta liputtavia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela