10 x Nämä ilahduttavat just nyt

maanantai 5. lokakuuta 2020

Lokakuu. Mihin tämä syksykin on oikein menossa? Toisaalta olen nauttinut todella paljon viime kuukausista eikä ole ihme, että aika menee nopeasti. Mutta samalla tavalla kuin kesänkin kanssa, nyt on alkanut iskeä pieni haikeus, että kohta on oikeasti talvi ja marraskuu - minulle vuoden vaikeimmat ajat. Olen jo nyt huomannut miten vähenevä valo on vaikuttanut jaksamiseen ja olen hieman jännittänyt millainen olo on, jos maailma alkaa taas menemään "kiinni". Nyt esimerkiksi ulkona syöminen ja työnteko kahvilassa ovat olleet todella merkittäviä tekijöitä oman hyvinvoinnin kannalta keskellä vuoden kiireisintä sesonkia, eikä todellakaan huvittaisi luopua näistä. Eikä monesta muustakaan jutusta, mutta jos siihen on taas pakko mennä niin on pakko. Se on kuitenkin ainoastaan meidän kaikkien parhaaksi.


Kuten sanoin, viime aikoina on ollut ihan super kivaa ja vaikka arki pyörii pitkälti omalla painollaan, olen nauttinut todella paljon kaikesta tapahtuneesta. En ole pitkään aikaan kirjoittanut yleisellä ja "arkisella" tasolla omista kuulumisista, joten nyt tulee 11 asiaa, jotka ovat ilahduttaneet ja tehneet päivistä erityisen mukavia viime aikoina. ❤️


Ystävät. Minulla on aina välillä kausia, jolloin en jaksa olla kovin sosiaalinen arjen ulkopuolella, mutta nyt olen nauttinut todella paljon sosiaalisesta tekemisestä isollakin porukalla ja kaveritreffeistä keskellä viikkoa. Ehkä vihdoin ympärilläni on vain ihmisiä, jotka yksinkertaisesti ainoastaan antavat, eivät ota mitään pois.


Kahvila- ja ravintolalöydöt. Kesästä lähtien olen pyrkinyt käymään mahdollisimman paljon uusissa kahviloissa ja ravintoloissa ja voi vitsit mitä helmiä meillä on täällä Helsingissä! Muutama lähiaikojen löytö on ollut mm. Taito Café Designmuseon yhteydessä, leipomo-kahvila Frangipani Sompasaaressa super hyvällä lounaallarangipani sekä BasBas Kulma, joka aukesi hetki sitten entisen BasBasin viinibaarin tilalle. Täytyykin tehdä oma koonti minun Helsingin suosikkiravintoloista, kahviloista ja lounaspaikoista.


Syysaamut. Olen ehdottomasti aamuihminen ja viime aikoina raikkaat, aurinkoiset syysaamut ja aamulenkit ilman kiirettä ovat olleet yksiä päivien lemppari hetkiä.


Lyhyemmät hiukset. Viime kampaajakäynnillä jätimme hetken mielijohteesta hiukseni omien hiusteni mittaisiksi ja myönnän, että tämä on ollut todella kivaa piristystä - erityisesti miljoona tuntia lyhyempi föönausaika on tuntunut kivalta! Aika nopeasti aloin viihtymään lyhyissä hiuksissa, mutta varmasti joidenkin harmiksi aion palata vielä tämän kuun puolella takaisin pitkiin pidennyksiin. Toisaalta olen tykännyt tästä niin paljon, ettei nyt ole tulossa ihan niin pitkiä hiuksia ja voi olla, että sitä mukaan, kun pidennysten latvat lyhenevät, sitä enemmän aina siirryn lyhyempiin hiuksiin, enkä välittömästi vaihda pidennyksiä uusiin, pidempiin.Työt. Kesällä minua alkaa aina vähän jännittämään kuinka paljon töitä riittää syksylle sekä alkutalvelle, mutta onnekseni tilanne on ollut todella hyvä, ihan mielettömän kivoja kamppiksia ja uusia töitä tippuu tasaisesti loppuvuodelle. Myös 2021 alkuvuosi alkaa olemaan mietinnän päällä ja voin olla vain onnellinen, että tässä tilanteessa ja yrittäjänä toimiessa töitä riittää. Siitä kiitos teille, koska seuraatte! ❤️

Nyrkkeily. Nyrkkeilytreenejä hehkutan aika paljon ja hehkutetaan vielä lisää. Treenit antavat minulle todella paljon, olen tutustunut aivan huippuihin ihmisiin sekä saanut uusia ystäviä, joita näen myös vapaa-ajalla. Olen myös nyt alkanut ottamaan yksityisvalmennuksia, joka on antanut vielä lisäpotkua treeni-intoon. Maailman onnellisin, että aloitin!


Syksyn tv-hömppä. R A K A S T A N kotimaista tosi tv:tä ja kevyttä viihdettä ja nyt todellakin hemmotellaan: Masterchef Suomi, Temptation Island, Yökylässä Maria Veitola, Suurin pudottaja Suomi, Ensitreffit alttarilla... Aika moni ilta on pyhitetty omalle hetkelle tv:n ääressä 😁Pienet kodin muutokset. Kevään asunnon remontin jälkeen en ole jaksanut tehdä mitään erikoista kotona ihan jo siksi, että pidän siitä nyt todella paljon (okei, sen yhden maalausta odottavan seinän voisin ehkä maalata vihdoin...). Nyt olen hankkinut muutamia uusia sisustustyynyjä, uuden valaisimen eteiseen, luopunut yhdestä lattiavalaisimesta ja suunnitellut hieman olohuoneen valaistusta. Koti tuntuu nyt vielä entistäkin kivemmalta. ❤️


Tuleva loma. Kyllä, aion pitää muutaman viikon oikeaa lomaa tämän kuun loppupuolesta lähtien. Lomaa, jolloin poistuu some kokonaan puhelimesta, meiliin menee poissaoloviesti ja olen oikeasti vapaalla. Olen keväästä lähtien ollut aika väsynyt ja selkeästi alkanut ensimmäisen kerran elämässäni halunnut lomalle ja ottaa hieman vapaata. Olla päivittämättä ja saada etäisyyttä, samalla keräten uutta inspiraatiota sisällöntuottamiseen. Töiden osalta tämä tarkoittaa pientä puristusta ennen lomalle jäämistä ja muutaman sovitun kamppiksen julkaisen tuon aikana, mahdollisesti myös ajastan pari blogipostaustakin poissaoloni ajalle, mutta tulee varmasti olemaan sen arvoista. Fakta vain on, että jokainen tarvitsee lomaa. Myös tässä työssä ja on vain annettava itselle lupa poistua hetkeksi somesta. Olettehan täällä vielä, kun palaan?


Eheämpi minä. Tällä hetkellä tuntuu tosi kivalta olla juuri minä, enkä ole vuosiin tuntenut itseäni näin hyväksi omissa nahoissani.


Ihanaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela