HAAWE - Rovaniemen ihanin hotelli

keskiviikko 22. heinäkuuta 2020

Yhteistyössä HAAWE Boutique Apart Hotel

Lappi on roikkunut omalla Pakko päästä-matkalistalla jo vuosia. Me ollaan perheen kanssa pienestä lähtien matkustettu paljon ja se on jatkunut myös aikuisiällä, mutta Lappi ei ole koskaan ollut kohteena. Ehkä ennen tätä vuotta se on tuntunut paikalta, johon pääsee ihan aina - onhan kyseessä kotimaan matka. Onneksi heinäkuun alussa minulle tuli mahdollisuus lähteä muutamaksi päiväksi Rovaniemelle ja kynnys matkustaa Lappiin madaltui. Ja hitsit, onneksi lähdin! Vaikka olin vain Rovaniemellä, palo matkustaa Lappiin paremmalla ajalla, syttyi ja uskon, että vuoden sisään tulee palattua. Niin paljon jäi näkemättä ja Lappi olisi ihan mieletöntä kokea kaikkina vuodenaikoina.

Jos olet suunnittelemassa matkaa Rovaniemelle, bookatkaa huone tästä hotellista. Yövyimme aivan Rovaniemen keskustassa HAAWE Boutique Apart Hotel nimisessä boutique hotellissa ja se oli ihana! Haaweessa on ainoastaan 14 huonetta, joista kaksi on sviittejä. Jokaisella huoneella on oma tarinansa ja jokainen huone on sisustettu yksilöllisesti. Inspiraationsa huoneet ovat saaneet Lapin vaihtuvat vuodenajat ja luonnonilmiöt. Myös kotimainen design näkyy vahvasti jokaisessa huoneessa.

Lämpimiä sävyjä ja kotoisuutta rakastavana olin enemmän kuin tyytyväinen, että meille oli varattu kaunis 36m2 kokoinen RUSKA-huone. Suihkutilan jakama huone on kodikas ja jokainen yksityiskohta on mietitty huoneen teeman mukaan. Erilaisin teemoin sisustettujen huoneiden lisäksi Haaweesta tekee erityisen aamupala, joka kuuluu jokaisen huoneen hintaan. Aamupalaa ei tarjoilla ravintolassa tai tuoda huoneeseen, vaan saapuessa jääkaappi on valmiiksi täytetty aamupalatarpein. Oli täydellistä herätä aamuisin tietäen, ettei ole mikään kiire aamupalalle.

Olen viime vuosina suosinut matkustaessa Airbnb:tä ja tavalliset, sieluttomat hotellit tuntuvat kaukaiselta tavalta majoittua matkalla. Vaikka Haawe on hotelli, ja todella upea sellainen, hyvin varusteltu keittiö, itsepalveluna toimiva sisäänkirjautuminen (kaikkii oviin avaimena toimii koodi, joka oli ihan huippujuttu!) ja uniikit huoneet loivat erityisen fiiliksen. Ei varmaan yllätä, että viihdyin huoneessaamme ja olisin hyvin viihtynyt vaikka pidempäänkin. Usein hotelleissa yöpyessä olo ei ole missään vaiheesa kotoisa, vaan jatkuvasti on olo, että on vain käymässä. Tuolla sitä tunnetta ei ollut missään vaiheessa, vaan koki olevansa kotona.

Jos loppukesäksi tai syksyksi löytyy kalenterista tilaa Lapin matkalle, saa viimeistään lokakuun aikana olevista majoituksista 20% alennuksen tekemällä varauksen Haaween sivuilla ja käyttämällä koodin booking2020. Jos ei vielä tullut selväksi, suosittelen todellakin tätä hotellia ja tiedän, että tulen vielä palaamaan! Onhan hotellissa jäljellä vielä 13 huonetta, joita en ole nähnyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela