Paluu rutiineihin

perjantai 17. heinäkuuta 2020

Kaupallinen yhteistyö Cocopanda

Ihan hullua, että heinäkuu on jo yli puolen välin ja parin viikon päästä startataan jo elokuuta. Toki elokuukin on vielä hyvällä tuurilla todella kesäinen, mutta silti. Aina elokuussa on oma taikansa ja mieli alkaa jo kääntymään syksyyn ja arkeen ilman kesäpäiviä. Vaikka rakastan syksyä ja sen tuomaa rauhoittumista, on havahtuminen kesän päättymiseen aina hieman haikeaa.

Päivettyneen ihon ja lisääntyneiden naururyppyjen lisäksi kesä näkyy minulla aina hiuksissa ja ihossa, jotka molemmat oikein huutavat kosteutusta ja huolellista hoitamista vauhdikkaan kesän jäljiltä. Kesäisin minun huono tapani on laiminlyödä hiusten ja ihon hoitoa, vaikka juuri auringon paistaessa niistä huolehtiminen, ja erityisesti se kosteuttaminen, olisi tosi tärkeää. Jotenkin vaan aina on kiire aamulla poistua kotoa, ettei hiusnaamioille ja muille kauneusjutuille ole yhtään mukamas ekstra-aikaa. 😄 Kotiinkun tulee usein vasta niin myöhään, että mielessä on vain nopeat iltatoimet ja suoraan nukkumaan.

Samalla, kun alan haikeillen muistelemaan mennyttä kesää, huomaa myös kuivuudesta karkeat hiusten latvat ja naamioita oikein huutavan ihon. Hups, taas kävi näin... Kesän jälkeen onkin aina ihan pakko ottaa todella stydit tuotteet käyttöön ja paikata parin kuukauden huolellinen hoito tehonaamioilla ja todella kosteuttavilla ja ravitseivilla tuotteilla.

Cocopandalla on koko heinäkuun ajan käynnissä Pitkä kuuma kesäale ja laaja valikoima tuotteita on vähintään 20% alennuksessa. Cocopandan valikoima erityisesti hiustenhoitotuotteiden osalta on ihan valtava ja rakensin Cocopandan valikoimasta omat suositukset hiuksille ja iholle, joka kaipaa kosteutusta ja silotusta sekä muutaman täsmätuotteen vaaleiden hiusten kauniin sävyn ylläpitoon. Kaikki minun tuotesuositukset löydät tältä sivulta. 😊

Redken All Soft-sarja on ihan huippu todella paljon kosteutusta ja silotusta tarvitsevalle hiukselle. Minullahan on tosiaan hiustenpidennykset, ja tämä sarja on sopinut myös pidennyshiukselle erinomaisesti. En ollut hetkeen käyttänyt näitä tuotteita yhdessä ja vitsit All Soft shampoo ja hoitoaine yhdessä tekee niin sileät ja pehmeät hiukset! Hiusnamiota minulla kuluu normaalisti todella paljon ja suosittelen lämpimästi Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Mask-hiusnaamiota, joka hoitaa ja pehmentää hiuksia sekä tuoksuu aivan ihanalta.

Kesällä vaaleat hiukset lähtevät taittamaan liian lämpimään todella nopeasti ja ainakin minun on pakko pestä niitä kirkastavilla tuotteilla useammin, kuin normaalisti. Wella Professionals Invigo Cool Blonde Color Refreshing-sarjasta hoitoaine ja shampoo ovat yhdessä käytettynä todella hyvä ja Cocopandalta tilattuna hinta-laatusuhteeltaan älyttömän hyvä sarja vaaleille hiuksille, eikä se tee hiuksista kuivan tuntuisia, vaikka näitä käyttäisi useamminkin. Cocopandalta on monista hiustenhoitotuotteista saatavana suurempia kokoja ja esimerkiksi 1000ml koolle tätä shampoota jää hintaa nyt alen aikana vain about 25 euroa! Omaa hiussävyäni ylläpidän enimmäkseen beigeen taittavilla sävyttävillä naamioilla ja Revlon Professional Nutri Color Creme 931 Light Beige on todella hyvä sävyte hiuksille, joiden haluaa taittavan hieman hiekan ja beigen sävyihin.

Ihoni on kuivuuteen taipuva sekaiho, jolla on taipumusta sameuteen, joten suosin käyttämissäni tuotteissa kahta ominaisuutta: kosteuttava ja kirkastava. Varsinkin nyt kesän mittaan iho imee vauhdilla sille laitetun kosteutuksen ja vaikka ihonhoitoni on kesäisin simppelimpää, pyrin siitä syystä valitsemaan käyttämäni tuotteet siten, että muutamalla tuotteella saisi kosteutettua ihoa maksimaalisesti. Yksi todella hyväksi havaittu kosteuttava hoitovesi on Lumene LÄHDE Aqua Lumenessence Beauty Lotion, joka on todella hyvä lisä täydentämään ihonhoitoa kasvoveden tai hoitonesteen jälkeen. Jos haluaa panostaa yhteen kosteuttavaan, todella hyvään voiteeseen, suosittelen Shiseido Waso Clear Mega-Hydrating Cream -voidetta, jota olen jo ennestään käyttänyt yhden purkillisen. Voide imeytyy todella nopeasti, kosteuttaa mielettömän hyvin ja sopii kaikille ihotyypeille, jopa epäpuhtauksiin taipuvalle iholle. Tämä kannattaa laittaa korvan taakse!

Jokapäiväisen ihonhoidon ohella on tärkeää hoitaa ihoa myös naamioin ja kuorinnoin. Naamioissa rakastan kirkastavia naamioita ja korealaista kosmetiikkaa oleva Klairs Youthful Glow Sugar Mask vakuutti minut jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen! Sokerikasvonaamioita voi käyttää joko hellävaraisena, kirkastavana kuorintana tai ravitsevana naamiona jättämällä sen kasvoille 10 minuutiksi. Kangasnaamiot ovat taas ihanaa hemmottelua ja Misshalla on monia ihania sheet maskeja, joista yksi suosikkini on Missha Mascure Moisture Barrier Solution Sheet Mask, joka on keramideja sisältävä, ihoa vahvistava kangasnaamio.

Toivottavasti näiden joukosta löytyi mielenkiintoisia suosituksia! Tosiaan Cocopandan alennusmyynti jatkuu koko heinäkuun, eli vielä pari viikkoa on aikaa hyödyntää isot alennukset. 😊

Ihanaa viikonloppua!

Kuvat minusta: Joanna Suomalainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela