Maanantailista

maanantai 15. kesäkuuta 2020

Mikä oli viime viikon paras juttu?
Koko viikko oli jotenkin ekstrakiva! Vaikka töitä ja menoa oli paljon, mahtui mukaan runsaasti aikaa ystävien kanssa ja sellaisten asioiden parissa, josta pidän. Rakastan niin paljon näitä pitkiä, lämpimiä kesäpäiviä. ❤️

Entä viikonlopun paras?
Vietimme lauantaina veljenpoikani ristiäisiä ja päivä oli todella ihana. Muutenkin koko viikonloppu oli ihan 5/5!

Mikä oli viime viikon huonoin juttu?
 No sain juuri tehtyä yhden huollon autooni ja viime torstaina nyrkkeilytreeneistä kotiin lähtiessä syttyi moottorin vikavalo. Arghhhhh! Niin turhauttavia juttuja, mutta ei auta muu kuin käydä selvittämässä mikä vika ja pitää sormet ristissä, ettei ole iso remontti edessä.

Arvosana viime viikolle?
Annan ysin.

Miten vietit viikonlopun?
Näin paljon ystäviä, vietin aikaa auringossa, luin, näin perhettä... Eli kaiken ihanan parissa!

Yllättävä asia, joka sai hymyn huulille viime viikolla?
Ainakin se jäi viime viikolta mieleen, kuinka onnellinen olen ollut jokaisen nyrkkeilytreenin jälkeen ja kuinka hyvä ryhmähenki meillä on. Treenit on SUPER rankkoja, mutta kaikki tsemppaa toisia. Ihan parasta ja hymyilyttää aina ennen treenejä ja treenien jälkeenkin, vaikka onkin fyysisesti ihan poikki.

Miten voit tänään?
Tosi hyvin! Pientä työstressiä on, koska kesäkuusta tulikin aika yllättäen todella kiireinen, mutta kaiken kaikkiaan kaikki on tosi hyvin ja energiaa riittää.

Mitä odotat tältä viikolta?
Juhannusviikonloppua mökillä ja kunnon rentoutumista.

Jotain, mitä haluat tehdä tällä viikolla?
En tiedä haluanko, mutta ehkä voisin heittää talviturkin. Menemme meidän järvimökille, joten vesi ei varmaan ole ihan niin kylmää, kuin meressä. Olen vaan NIIIIIN arka kylmälle vedelle ja usein on vuosia, kun en ui lainkaan Suomessa muualla kuin uima-altaassa 😃

Millä fiiliksillä lähdit uuteen viikkoon?
Ihan super hyvällä! Tämä alkuviikko menee niin vauhdilla ja perjantaina lähdemme jo aikaisin viettämään juhannusta. Vaikka alkuviikon kalenteri on aika täynnä ja aika tiukilla, on fiilis ihan mahtava.

Ihanaa kesäviikkoa! ❤️

Kuvat Joanna Suomalainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela