Kaupallinen yhteistyö Vigo Kombucha & FreshMont Oy
En yhtään ihmettele miksi minä monen muun tapaan hullaannuin kombuchasta! Kombuchat ovat vähäsokerinen vaihtoehto virvoitusjuomille, sisältävät B-vitamiineja ja juoman fermentoinnin takia kombucha tekee hyvää erityisesti vatsalle ja ruoansulatukselle. Fermentoinnin, eli käymisen aikana juoma hapettuu ja siihen syntyy eläviä maitohappobakteereita ja entsyymejä, jotka edistävät vatsan hyvinvointia, suoliston tasapainoa ja vahvistavat vastustuskykyä. Ja lisäksi kombucha maistuu ihan mielettömän hyvältä!
Kombuchoja on saatavilla laidasta laitaan ja suosikikseni on noussut maultaan ja hinta-laatusuhteeltaan täydellinen Vigo Kombucha. Vigon kombuchat eivät sisällä lainkaan lisättyä sokeria vaan kaikki juomien makeus tulee luontaisista sokereista. Juomat ovat myös aina tasalaatuisia, eikä niissä ole keinotekoisia väri- ja säilöntäaineita. Vigo Kombuchan suositushinta on n. 3€ ja siitä löytyy kolme eri makua: Original, Acai ja Schisandra (=sitruunaköynnös) Jälleenmyyjinä toimivat muun muassa S- ja K-ryhmän kaupat. 😊
Kuten alussa sanoin, ei kesää ilman drinkkejä ja hyviä virvoitusjuomia, joten jaan teille neljä kesäistä kombucha-mocktailia, joilla kruunaa kesän brunssit, piknikit ja hellepäivät! Ja kun kyseessä on moctail, ei näissä ole lainkaan alkoholia ja lisäksi jokainen mocktail on vegaaninen.
Kombucha todellakin taipuu moneksi ja toimii sellaisenaan erinomaisena, terveellisenä virvoitusjuomana, on se myös mielettömän hyvä pohja mocktaileihin ja miksei myös ihan drinkkeihinkin. Kannattaa ehdottomasti kokeilla ja näihin Vigo Kombucha sopii erinomaisesti, koska ne eivät ole liian happamia ja poreilemia ja juomat ovat makeudeltaan juuri sopivia.Vaaleanpunainen kookos-kombucha mocktail
1 tölkki kookosmaitoa
n. 5 dl jäitä
1dl mansikkasosetta
1 plo Vigo Kombucha Original
Tuoreita mansikoita
Valmistele mansikkasose tuoreista tai pakastetuista mansikoista. Lisää tehosekoittimeen kookosmaito, jäät ja mansikkasose ja sekoita tasaiseksi. Jaa laseihin, lisää kombuchaa ja sekoita. Koristele viipaloiduilla mansikoilla.
Mansikka-sitruunaköynnös mocktail
1 plo Vigo Kombucha Schisandra
n. 3 dl mansikoita
1 rkl sitruunamehua
1 dl tuoretta basilikaa
Jäitä
Soseuta puolet mansikoista ja viipaloit loput. Leikkaa basilikanlehdet pienemmäksi. Jaa mansikkasose laseihin ja lisää kombucha, basilika ja mansikkaviipaleet. Sekoita juomat kevyesti lusikalla ja viimeistele jääpaloilla.
Kurkku-kombucha mocktail
1 kurkku
1 plo Vigo Kombucha Original
2 limen mehu
Pätkä tuoretta inkivääriä
Nippu tuoretta minttua
1 dl vettä
Kuori kurkku ja poista siemenet ja purista limen mehu talteen. Lisää tehosekoittimeen pätkitty kurkku, limen mehu, inkivääri, minttu ja vesi. Sekoita tasaiseksi. Jos juomaan jäi sattumia, valuta siivilän läpi. Jaa mehu laseihin, lisää tuoretta minttua ja kombuchaa. Sekoita juomat kevyesti lusikalla ja viimeistele kurkkuviipaleilla ja mintulla.
Acai-punajuuri mocktail
1 plo Vigo Kombucha Acai
Valmista punajuuritäysmehua
1 sitruunan mehu
1 tl inkivääriä raastettuna
Jäitä
Raasta tuore inkivääri ja purista sitruunan mehu talteen. Lisää lasiin runsaasti jäitä ja kaasa joukkoon 1/3 punajuurimehua ja 2/3 Acai-kombuchaa, sitruunan mehua ja raastettua inkivääriä. Sekoita juomat kevyesti lusikalla.
Mikäli laitatte jonkun näistä testiin, huikatkaa siitä kommentilla tai laittakaa Instagramissa viestiä tai tägäystä! 😍
Kuvat Joanna Suomalainen
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!
Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.