Kauneusmatka ympäri maailman

torstai 11. kesäkuuta 2020

Kaupallinen yhteistyö GLOSSYBOX

Jokainen meistä varmasti kaipaa joskus pientä hemmottelua ja ennen kaikkea piristystä arkeen. Kauneudesta kiinnostuneille, ja erityisesti yllätyksistä sekä uusien tuotteiden kokeilusta pitäville, Glossybox on täydellinen ympärivuotinen piriste. Glossybox on kuukausittain ilmestyvä kauneusboksi, jossa on viisi kauneuden yllätystuotetta. Boksien sisältö sekä teemat vaihtuvat kuukausittain ja jokainen boksi sisältää aina ajankohtaisia ja mielenkiintoisia kauneustuotteita. Boksi siis yllättää sinut kuukausittain monipuolisesti erilaisilla tuotteilla ja sisältö voi olla aina meikeistä ihonhoitotuotteisiin ja tuoksuista hiustuotteisiin. Kuukaudessa 17,99€ maksavan Glossyboxin paras juttu onkin, että pääset kuukausittain kokeilemaan uusia tuotteita edulliseen hintaan, kauniiseen boksiin pakattuna.

Kesäkuun boksin teema on World of Beauty ja siihen on kerätty kuusi kesään sopivaa tuotetta. Tuotteet tulevat ympäri maailmaa ja ne ovat beauty-eksperttien valitsemia. Boksin arvo on yli 100€ ja se sisältää yhden bonustuotteen, eli yhteensä kuusi tuotetta. Vau! Ja sain teille alennuskoodin, jota hyödyntämällä saatte tämän kesäkuun World of Beauty-boksin, tai tilauksen ensimmäisen boksin, 30% edullisemmin, eli 12,59 euron hintaan (normaalisti 17,99€).

glossybox kesäkuu 2020
glossybox
glossybox kauneusboksi
Sain luvan paljastaa teille kolme tuotetta kesäkuun boksista, joista jokaisesta olin todella innoissani! Boksista paljastamani kolme tuotetta ovat brittiläisen Trifle Cosmeticsin Lip & Cheek Jam, joka on vadelmanpunainen, vesimäinen huuli- ja poskipuna, jolla saa loihdittua kevyttä ja luonnollista väriä poskille ja huuliin. Toisena sneak peekattavana tuotteena on veden ja hikoilun kestävä, amerikkalaisen Bang Beautyn Felt Tip Precise Eyeliner -rajaustussi. Kolmantena sain paljastaa ranskalaisen De Bruyère-merkin Aloe Veraa ja e-vitamiinia sisältävän After Sun geelin, joka rauhoittaa, hoitaa ja viilentää ihoa auringonoton jälkeen. Ainakin näiden kolmen tuotteen perusteella olen todella vakuuttunut tästä kesän boksista, enkä malta odottaa, että saan tietää boksin loputkin tuotteet. Aikaisempien boksien sisältöjä voit katsoa täältä.

Glossybox alennuskoodi
Glossybox kokemuksia
GLossybox kokemuksia 2020
Alussa jo mainitsin, että sain teille alennuskoodin, joka antaa 30% alennuksen tilauksen ensimmäisestä boksista. Eli esimerkiksi tälle kesäkuun yli 100€ arvoiselle boksille jää hintaa alennuskoodilla ainoastaan 12,59€, kun liittyy Glossyboxin tilaajaksi! Tilauksen normaalihinta on 17,99 € / kuukaudessa. Alennuksen saa käyttämällä koodia MIKAELA30 ja se on voimassa 30.6.2020 saakka.

Kuvat Joanna Suomalainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela