Yksityiskohdat tekee kodin - ilmettä seinille taulujen avulla

lauantai 13. kesäkuuta 2020


Rakastan sisustuksessa mielenkiintoisia yksityiskohtia ja minulla on omissa kodeissa hieman paljaiden seinien kammo. Mitä enemmän seinillä on tavaraa, sitä kotoisampi olo minulla on. Ei varmaan yllätä, että kodistani löytyy aika paljon tauluja. Taulujulisteet ovat todella edullinen ja helppo tapa muokata kodin ilmettä ja värimaailmaa ja julistekaupoista Desenio on ollut suosikkini jo vuosia.

Kotini on sekoitus niin sanottuja "oikeita" taidetauluja, mutta niihin on sekoitettu tyyliini sopivia julisteita kehystettyinä. Tällä hetkellä juttuni on selkeästi värit ja graafisuus - ja no vähän sellainen ei-lainkaan-toisiinsa-sopiva sekasorto. Tauluseiniä suunnitellessani en alkanut liikaa miettimään kokonaisuuksia, vaan kasasin ne todella fiilispohjalta.

Television päällä on Desenion hopeisissa metallikehyksissä iso Graphic Arts-juliste ja keskellä olevat pienemmät ovat ylhäältä alas Nova ja Noodles.

Käytävätilassa olevat julisteet ovat iso Negative Space-juliste ja Desenion mustissa metallikehyksissä ylhäältä alas, vasemmalta oikealle: Graphite Portrait no 2, Optimism ja White Ink Swirls. Alla olevat, makuuhuoneessa sijaitsevat, taulujulisteet ovat Art of Lines no 2 ja Berlin Arches No 2.

Yksi suosikeistani oli sini-punainen Stockholm Gallery Hands No 1 -juliste, joka on kehystetty myös Desenion hopeisilla metallikehyksillä. Fun factina, etten pahemmin pidä väreinä punaisesta tai sinisestä, mutta tuo juliste iski minuun ihan täysin!

idnosto
Jos kaipaat itsellesi päivitystä sisustukseen, on Deseniolla menossa kampanja, jossa saat 20€ alennusta julisteista ja kehyksistä, kun ostat vähintään 59€. Tarjous koskee kampanjatunnuksella merkittyjä julisteita, kehyksiä ja tarvikkeitaja on voimassa 15.6. 23:59. asti 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela