Mikä on minun tyylini?

sunnuntai 19. huhtikuuta 2020

Kaupallinen yhteistyö Globe Hope

En ole koskaan ollut hillitty ja klassinen pukeutuja, vaikka toisinaan kadehdin niitä, jotka näyttävät hyviltä kokobeigessä. Tai niitää, jotkka pukeutuvat aina pelkästään mustaa tyylin kuitenkaan ollessa tylsä. Tyylini ei kuitenkaan ole mitenkään erikoinen tai huomiota herättävä vaikka käytän paljon kuoseja ja värit ovat usein jotain muuta, kun beigen tai harmaan eri sävyjä. Ehkä tyyliäni kuvastaa parhaiten leikkisyys ja ilo - yhdistän vaatteita liikaa ajattelematta ja käytän värejä, jotka saavat minut hyvälle tuulelle. Toisinaan myös ohikulkijatkin liihottaessani menemään kokovaaleanpunaiseen pukeutuneena tai kultaiseissa takissa.

Vaikka tyylini on jo pitkään ollut aika samanlainen, tai niin samanlainen kuin monipuolisen fiilispukeutujan tyyli voi olla, on suhtautumiseni vaatteisiin kokenut todella suuren muutoksen. Vuosia sitten koin uusien vaatteiden olevan se inspiraationi lähde asuihin, nykyään taas innostun vanhojen vaatekappaleiden yhdistämisestä ja siitä, kuinka pystyn hyödyntämään nykyistä vaatekaappiani eri asujen luomiseen. Toki aina välillä kaappiin eksyy jotain uuttakin, mutta harvoin mitään harkitsematonta.

Mietin taannoin suhdettani pukeutumiseen ja totesin nauttivani nykyään siitä huomattavasti enemmän, kun kaapista löytyy vain niitä lempivaatteita, koko ajan yhä enemmän kotimaisia, vastuullisia brändejä, second hand-löytöjä ja erityisesti siitä, että omistan entistä huomattavasti vähemmän vaatteita. Ei määrä vaan laatu ja se, että vaatekaapin avaaminen tuo hyvän fiiliksen.

Asusteissa ehdottomasti tärkeintä on monikäyttöisyys ja laadukas materiaali ja ihana, ihana, ihana Globe Hope on jo pian parin vuoden ajan pitänyt ykköspaikkaa käytetyimpien asusteiden osalta - erityisesti laukkujen ja kassien. En edelleenkään aina meinaa uskoa miten jostain hylätystä ja toiselle tarpeettomasta saadaan sesonki sesongilta loihdittua jotain niin kaunista ajattomia klassikoita unohtamatta. Tällä hetkellä minua kiehtookin todella paljon kiertoajattelu niin arjessani, kuin myös pukeutumisessa ja sisustuksessa. Mitä enemmän valintani edustavat kiertotalouden suosimista, sitä paremmalle mielelle ne minut saavat. Olen myös huomannut esimerkiksi juuri Globe Hopen tuotteiden kohdalla automaattisesti ajattelevani niiden olevan tuotteita, joita käytän pitkään. Tämä menee jo ehkä vähän niin sanotun hihhuloinnin puoelle, mutta jotenkin koen velvollisuudekseni rakastaa niitä tuotteita elinkaaren loppuun asti sillä niille on annettu uusi elämä ja mahdollisuus. ❤️

Globe Hopen ajattomien klassikoiden ohessa sesongeittain dropataan uusia, innovatiivisesti kierrätetyistä materiaaleista tehtyjä tuotteita. Tämän kevään tuotteista olin todella innoissani, koska mallistossa hallitseva värimaailma oli vaaleanpunainen ja koralli. Muun muassa jo Instagramissa näkynyttä vaaleanpunaista Pilke-laukkua odotin viime syksystä lähtien.

Jo kauan Globe Hopen mallistosta löytyvästä Hohka-repusta tuli tälle keväälle uudet sävyt sekä pieni mini-versio. Korallin sävyinen, kierätetyistä maalarin vaatteista ja puuvillanauhasta valmistettu Hohka Mini-reppu kiinnitti heti huomioni söpöyden lisäksi siksi, että se on todella monikäyttöinen ja kevyt. Lähdin myös miettimään, kuinka hyvä tämä olisi esimerkiksi pienelle tarhalaiselle tarharepuksi.

Toinen todella odotettu utuus tälle keväälle oli auton airgab-kankaasta (luit oikein!) valmistetut tuotteet, joista tykästyin todella paljon kuvan Taifuuni-reppuun. Reppu on kuin tehty treenikamojen kuljettamiseen tai tilanteisiin, joihin tarvitsee kestävän, kevyen repun.

Poikkeustilanteen aikana arvostukseni kotimaista osaamista kohtaan on noussut todella paljon ja juuri nyt on on paras hetki tukea kotimaisia merkkejä. Juuri nyt Globe Hope tarjoaa ilmaisen toimituksen tai kotiinkuljetuksen kaikkiin yli 50€ ostoksiin. Globe Hopen malliston omia suosikkejani ovat muun muassa korvakorut sekä Havu- ja Pilke-laukut. ❤️

Laitoimme yhdessä Globe Hopen kanssa Instagramiini arvonnan, jossa on mahdollista voittaa tässä postauksessakin oleva Taifuuni-reppu. Arvontaan voit osallistua Instagramissa @Mikaelakosk tässä postauksessa. 😊
Kuvat Anton Varho

1 kommentti:

  1. Mitä sulle on sattunut kun Instastory täynnä vaan yhteistyötä? Surullista kun ennen sun sisältö oli muutakin :(

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela