Maanantailista

maanantai 27. huhtikuuta 2020

Mikä oli viikon paras juttu?
Näin viime viikolla 2,5 kuukauden tauon jälkeen isän ja äitipuolen. Vaikka pyrinkin välttämään liiallisia kontakteja ja tämäkin käynti oli vain siksi, että oli pakko mennä vaihtamaan autoon kesärenkaat vaihdon määräajan lähestyessä loppua, oli kuitenkin ihana nähdä pitkästä aikaa perhettä. Viime aikoin olen kaivannutkin todella paljon perheen yhteistä aikaa ja erityisesti kaivannut sitä, että saisi jälleen nähdä isovanhempia. Mutta kyllä se aika taas tulee, kun voi nähdä normaalimmin. ❤️

Entä viikonlopun paras?
Vietin jo perjantaina rennomman päivän, ulkoilin paljon, järkkäilin hieman lisää loppuja tavaroita ja muutenkin viikonloppu oli todella rento ja pitkälti vapaa töistä. Teki hyvää ottaa hieman etäisyyttä työjuttuihin, koska niin usein tulee huomaamatta tehtyä aika paljonkin päivittäin töitä.

Mikä oli viime viikon huonoin juttu?
Lauantaina kiukutti kolme tuntia kestänyt täysi netin toimimattomuus Telian verkon kaatumisen takia. Olin itse asiassa juuri ajatellut tekeväni vähän töitä lauantaina, koska olin viettänyt rennomman perjantain, mutta toisin kävi, eikä illalla huvittanut enää tehdä mitään, kun netti vihdoin lähti toimimaan. 😁 Viime viikolla olin muutenkin useina päivinä alakuloinen ja väsynyt ilman mitään erityistä syytä. Äh, turhauttavia tuollaiset päivät.

Arvosana viime viikolle?
Annan tasan 8. Kaiken kaikkiaan kaikki on kuitenkin hyvin.

Miten vietit viikonlopun?
Puuhailin enimmäkseen itsekseni kaikenlaista kotona ja ulkona. Eli en mitenkään erikoisesti.

Yllättävä asia, joka sai hymyn huulille viime viikolla?
Kävin Lotan ja Liljan kanssa vime viikolla kävelytreffeillä ja vitsit hymyilyttää vieläkin kuinka hyvin Lilja talutti ja leikki Lyylin kanssa. Niin söpö kaksikko!

Miten voit tänään?
Ihan ok. Aika saamaton päivä ollut tänään, joka on ärsyttänyt, mutta onneksi olen edes jotain saanut aikaiseksi tänään.

Mitä odotat tältä viikolta?
Vappua ja sitä, että pitkästä aikaa tulee vietettyä kunnolla aikaa ystävän kanssa ja tehtyä jotain spessua. Tietenkin vappu tulee oltua pitkälti sisätiloissa ja ulkonakin omissa oloissa parin ystävän kanssa, mutta niin kiva saada hieman kunnon piristystä viikkoihin. 😊

Jotain, mitä haluat tehdä tällä viikolla?
Ainakin siivota kunnolla ja vihdoin saada katkaistua sokerikoukun. Viime viikkoina kaiken sokeri- ja hiilaripitoisen syöminen on lähtenyt niin lapasesta, että tälle on pakko tehdä jotain. 😅 No ehkä vapun jälkeen!

Millä fiiliksillä lähdit uuteen viikkoon?
Aamulla oli tosi kiva fiilis ja mieli, mutta päivän mentyä pidemmälle fiilis on ollut tosi ristiriitainen. Toisaalta ihan hyvä, mutta samalla on turhauttanut vaikka mikä juttu. Ja muutenkin nyt on pyörinyt ihan hirveästi mielessä muun muasse se, mitä oikein haluan tehdä elämälläni ja missä olen esimerkiksi viiden vuoden kuluttua. Äh. No, onneksi huomenna on  varmasti parempi päivä.

Ihanaa uutta viikkoa ja toivottavasti siellä on ollut paremmat fiilikset! ❤️

1 kommentti:

  1. Ikävää, että sulla on ollut hieman turhautuneet fiilikset. Toivottavasti nyt viikon edetessä olokin on jo parempi. On kuitenkin hyvä, että pystyt blogin puolella jakamaan myös negatiivisempia asioita, sillä usein niissä jaetaan enimmäkseen onnistumisia ja iloisia asioita. Kenenkään elämä, kun tuskin pelkästään hattarapilveä on. :-)

    https://www.hifromemmi.com/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela