Hyvinvoivien hiusten A, B ja C

maanantai 30. maaliskuuta 2020

Kaupallinen yhteistyö HairLust

Pitkään ajattelin hiusten hyvinvoinnin riippuvan siitä, miten hoidamme hiustemme pituuksia. Aikoinaan pesin hiuksia todella usein ja todella pesevillä ja vahvoilla tuotteilla, koska koin hiuslaatuni olevan nopeasti rasvoittuva ja kärsiväni hilseestä. Meni vuosia sen tajuamiseen, että hiukset kaipaavat hellävaraisia tuotteita, paljon kosteutusta ja harvempaa pesuväliä, jotta ne voivat hyvin.

En pese enää hiuksiani lähes lainkaan synteettisillä hiustenhoitotuotteilla, vaan olen siirtynyt mahdollisimman luonnollisiin tuotteisiin, jotka aidosti hoitavat hiuksia ja päänahkaa, eikä vain fuskaa hiuksia näyttämään hetkellisesti hyviltä muun muassa silikonien avulla. Toki hiustenhoitotuotteiden sisältävät silikonit saavat hiukset näyttämään sileiltä, mutta koska osa silikoneista kertyy hiuksen pinnalle ja hiuspohjaan, ei hiukset tai hiuspohja pysty hyödyntämään käyttämiemme hiustenhoitotuotteiden hyviksiä, kuten kosteuttavia ainesosia, öljyjä tai hiusten rakennusaineena toimivia proteiineja.

Hairlust kokemuksia
Hairlust kokemuksia
Viime aikainen luottokolmikkoni hiusten viikoittaiseen hoitoon on löytynyt HairLustiltaHair Growth & Repair Shampoo, Conditioner ja Hair Growth & Protection Hair Mask. Tuotteet ovat sopineet hennoille, paljon hoitoa vaativille hiuksilleni aivan täydellisesti jättäen hiukset jokaisen pesun jälkeen pehmoisiksi sekä aivan mielettömän hyvän tuoksuisiksi! HairLustin tuotteet ovat ECOCERT Greenlife sertifioituja ja lisäksi niillä on COSMOS Organic merkki. Tämä tarkoittaa, että vähintään 95% HairLustin tuotteiden kasviperäisistä ainesosista sekä luonnollisista öljyistä ja uutteista on oltava luonnollista alkuperää. Lisäksi jokainen tuote on vegaanisertifioitu!

Vaikka hiukset olisi hyvä pestä vain muutaman kerran viikossa ja mahdollisimman hellävaraisesti, on hiusten tuplapesu shampoolla jokaisen pesun yhteydessä suositeltavaa. Bongasin tämän vinkin pari vuotta sitten ja se on oikeasti mullistanut hiusteni hyvinvoinnin! HairLustin sivuillakin suositeltiin hiusten vaahdotusta kahdesti shampoolla, koska ensimmäinen shampookerta irrottaa hiuksista kaiken ekstralian, kuten kuivashampoon, ja toinen vaahdotus vasta pääsee putsaamaan itse hiuksen. Aloittaessani käyttämään parabeenittomia, sulfaatittomia ja ilman silikoneja olevia tuotteita hiusten pesuun ja yhdistämällä sen tupla shampookertaan, ovat hiukseni pysyneet sen jälkeen pidempään puhtaana, hiuspohjani ei ole kutissut ja hilseillyt ja uutta hiusta on alkanut kasvamaan oikein urakalla.

Hairlust kokemuksia
Hairlust kokemuksia
 HairLust Hair Growth & Repair Shampoo on kehitetty erityisesti kuiville ja vaurioituneille hiuksille, mutta se soveltuu kaikille hiustyypeille. Pesujen myötä se vahvistaa, korjaa ja stväkosteuttaa kuivia, hauraita ja vaurioituneita hiuksia samalla tasapainottaen hiuspohjaa. Hair Growth & Repair Shampoo  sisältää aktiivisia, vegaanisia ja täysin kasviperäisiä mikroproteiineja, runsaasti kasviuutteita ja ravitsevia öljyjä muun muassa Aloe Verasta, ekologisesta mustikkauutteesta ja mangouutteesta, jotka ehkäisevät hiusten kuivumista ja kosteuden haihtumista pois hiuksista.

Tiesittekö muuten, että hoitoaineen yksi tärkeimmistä tehtävistä on shampoopesun jälkeen sulkea hiuksen pinta, joka estää mahdollisia vaurioita? Ja kuten nimikin kertoo, hoitoaine nimensä mukaisesti hoitaa, kosteuttaa ja suojaa hiuksia. HairLust Hair Growth & Repair Conditioner -hoitoaine on täysin sulfaatiton hoitoaine, joka sisältää runsaasti uudelleenrakentavia aktiivisia mikroproteiineja, jotka hoitavat kuivia ja vaurioituneita hiuksia.

Shampoon ja hoitoaineen lisäksi täydennän hiustenhoitoa hiusnaamiolla sekä hiuspohjan kuorinnalla. Olen täydentänyt meneillään olevaa HairLust-kuuriani HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask -hiusnaamiolla, joka auttaa uudelleenrakentamaan ja korjaamaan hiuksiin syntyneitä vaurioita, jotka ovat aiheutuneet esimerkiksi muotoilutuotteista ja -laitteista. Tuote on täysin vegaaninen ja sisältää paljon ravitsevia proteiineja sekä hoitaa katkenneita ja halkeilevia latvoja. Olen aikaisemminkin vinkannut hiuspohjan kuorinnan tärkeydestä, koska hiuspohjan säännöllinen puhdistus kuorintatuotteilla tukee normaalia hiustenkasvua. HairLust Hair & Scalp Detox Scrub -kuorintatuote on hellävarainen ja ihanan tuoksuinen kuorintatuote hiuspohjalle ja se poistaa tehokkaasti hiuspohjasta tuotejäämät, kuolleet ihosolut, hilseen ja lian.

Hiustenpesurutiinini muuttamisen lisäksi olen syönyt säännöllisesti runsaasti biotiinia ja muita hiusten hyvinvointia edistäviä vitamiineja sisältäviä hiusravinteita. Nyt meneillään on toinen purkillinen HairLust Hair Growth Formula Gummies -hiusvitamiineja, jotka ovat sokerittomia, herkullisen makuisia pureskeltavia vitamiineja. Hair Growth Formula Gummies sisältävät 5mg biotiinia, sinkkiä sekä foolihappoa ja B5, B6 & B12-vitamiineja, joiden yhteisvaikutus edistää hiusten hyvinvointia ja auttaa hiuksia vahvistumaan. Lisäksi ne ylläpitävät hiusten normaalia kasvua, jonka olen huomannut muun muassa kurittomista vauvahiuksista, jotka ovat kovaa vauhtia kasvanutta uutta hiusta.

Vaikka minulla on hiustenpidennykset, ei se tarkoita sitä, ettei hiuksia tulisi hoitaa huolellisesti. Päin vastoin minun on hyvä pitää hiuksista todella hyvää huolta ja edistää niiden vahvistumista, koska hiukseni ovat hieman normaalia kovemmalla rasituksella. Olen huomannut sen, että mitä paremmin pidän hiuksistani, ja erityisesti hiuspohjasta, hyvää huolta, sitä paremmin omat hiukseni pysyvät vahvoina ja kasvavat huimaa vauhtia pidennysten alla. Toki kokonaisvaltaisesti omalla hyvinvoinnilla ja muun muassa ruokavaliolla on suuri merkitys hiuksiin, mutta mitä laadukkaampia, hiuksille hellävaraisia ja niitä ravitsevia tuotteita käyttää, näyttävät hiukset silloin ihan ekstahyviltä!

Hyvien suihkussa käytettävien hoitotuotteiden lisäksi tulee tietenkin muistaa hiuksiin jätettävät tuotteet, joista suosikkini viime aikoina on ollut omenoilta tuoksuva HairLust Hair Strengthening & Protection Hair Oil - hiusöljy, joka on vegaaninen, muun muassa kookosöljyä, arganöljyä ja aprikoosinkiviöljyä sisältävä monitoimituote, joka ylläpitää hiusten luonnollista kosteustasapainoa, pehmentää hiuksia ja auttaa selvittämään takkuja ilman rasvaisen näköistä lopputulosta. Tätä hiusöljyä voi myös käyttää aurinko- ja lämpösuojana sekä kosteuttavana hoitona kuiville ja vaurioituneille hiuksille!

Kertauksena vielä resepti hyvinvoiviin hiuksiin: tuplapesu miedolla, hellävaraisella shampoolla, kosteuttava hoitoaine, hiusnaamio pari kertaa viikossa, säännöllinen hiuspohjan kuorinta sekä hyvät hiuksiin jätettävät hoitotuotteet. HairLustin koko valikoiman voitte muuten kurkata täältä.

Löytyykö teiltä jotain niksejä hyvinvoiviin hiuksiin? 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela