Istanbul puhelimen kameran rullasta

tiistai 18. helmikuuta 2020

Moikka! Mulla on mennyt todella rennosti koko Istanbulin matka ja vaikka otin kameran mukaan, en ole koko matkan aikana kaivanut sitä kertaakan pois suojalaukusta. Olen sen sijaan keskittynyt fiilistelemään kaupunkia katseella, sekä silloin tällöin napannut muutamia puhelinkuvia. Ja vitsit, Istanbul on ihana! Nähtävää riittäisi todella pitkäksi aikaa, ihmiset ovat todella ystävällisiä, ruoka hyvää ja edullista ja muutenkin kaupunki on todella kaunis ja siisti. Jotenkin vain päivä toisensa jälkeen tämä kulttuurien yhteentörmäys muun muassa arkkitehtuurin osalta pysäyttää. Ihana paikka ja suosittelen Istanbulia matkakohteena. Ihan pikkuisen jopa mielessä on pyörinyt, että vitsit kun voisi jäädä vielä pidemmäksikin aikaa. Onneksi aina pääsee takaisin.

En tee Istanbulista mitään erityistä, erillistä matkapostausta, mutta halusin edes yhden postauksen keskittyä ainoastaan tämän kaupungin kauneuteen. Olen käynyt useissa kaupungeissa ja nähnyt mielettömiä paikkoja, mutta pitkästä aikaa Istabul oli sellainen vau-efektin aiheuttava kaupunki. Tämä on vain niin sekoitus kaikkea mahdollista ja mielestäni on kiehtovaa, kuinka yksi kaupunki voi olla sekoitus prameita, ihan mielettömiä moskeijoita ja samalla vieressä voi olla elämää tuhansia vuosia nähnyt ränsistynyt rakennus. En ole koskaan ollut sellaisen viimeisen päälle laitetun ystävä, joten ehkä siksi juuri ihastun tällaisiin kohteisiin.

Alla on muutamia viikon aikana napattuja puhelinkuvia, jotka ovat vilahtaneet myös Instagramin stooreissa. 😊

 Istanbul on täynnä kauniita moskeijoita. Tässä yksi niistä lukuisista. / Hagia Sophia oli ihan mielettömän kaunis! Juuri, kuin kaikissa kuvissa.
 Tykkään bongailla nättiä arkkitehtuuria. Tämä oli jotenkin hauska! / Elämäni paras meze-lautanen. ❤️
 Tätä näkymää olen katsellut jo viikon mun Airbnb:n ikkunasta ❤️ Ihana "kotikatu". / Kahvilaan kävellessä matkalla silmiin osui tämä paikka. Nätti, vaikkei ole tietoa mikä se oli.
 Oli pakko käydä kurkkaamassa Grand Bazaar. Hitsi, tuolta olisi saanut mitä tahansa, mikä vain tulee mieleen! / Söpö koira ❤️
 Bongailuja kesken ympäriinsä kävelyn. / Lähikahvila ja vuoden eka terassilounas!
 Galata Tower. Oli pakko napata kuva, kun kerta kävelin ohi. / Istanbul on TÄYNNÄ kissoja. Tässä yksi.
Istanbul ylhäältä. Hitsit tämä paikka on iso! / Ihana sateenvarjokuja. Tällaisia koristeellisia kujia on Istanbulissa paljon.

Nyt lähden syömään illallista ja sitten nukkumaan. Tänään tuli käveltyä aika paljon ympäri kaupunkia ja tehtyä aamu ja aamupäivä töitä, joten uni tulee varmasti tänään aikaisin. Ihanaa tiistai-iltaa sinne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela