Luonnonkosmetiikan suosikkeja ja uusia, mielenkiintoisia tuttavuuksia

keskiviikko 26. helmikuuta 2020

Kaupallinen yhteistyö House of Organic

Hiphei, tänään starttasivat House of Organicin luonnonkosmetiikkapäivät ja koko loppuviikon tarjoukseen tulee päivittäin uusia tuotteita. Ihan hullua, että vielä muutama vuosi en käyttänyt lähes lainkaan luonnonkosmetiikkaa, mutta nykyään käyttämistäni kauneustuotteista reippaasti yli puolet on luonnonkosmetiikan tuotteita ja jäljelle jäävästäkin osasta huomattava osa mahdollisimman luonnollisia. Ja ihoni ei ole muuten koskaan voinut näin hyvin sitä ennen, kun aloin kosteuttamaan sitä oikein huolella ja lisäsin todella paljon hellävaraisia, mahdollisimman luonnollisia tuotteita ihonhoitooni! Ihoni ei ole täydellinen, mutta se on heleä, kosteutettu ja pienellä peitolla ja meikkauksella todella kauniissa kunnossa.

Tosiaan luonnonkosmetiikkapäivien aikana tarjouksessa on päivittäin reippaat sata tuotetta ja uusia tarjouksia tosiaan tulee päivittäin keskiviikosta sunnuntaihin. Valkkasin House of Organicin valikoimasta muutamia tuotteita, josta osa on minulle ennestään tuttuja suosikkeja, mutta mielenkiinnosta halusin poimia itselleni testiin muutamia tuotteita, joita en ole kokeillut. Ja House of Organic tosiaan laittoi nämä kaikki tuotteet mukaan luonnonkosmetiikkapäivien tarjouksiin. 🥳 Jos haluat kurkata kaikki viikon tarjoukset nyt, luonnonkosmetiikkapäivien kuvaston löydät täältä.

Kotimaisen Flow Cosmeticin tuotteita olen käyttänyt todella paljon ja hetki sitten brändin ilmettä hieman uudistettiin sekä valikoimaan tuli paljon uusia tuotteita. Erityisesti Flow Cosmeticin vartalo- ja hiustuotteet ovat suosikkejani ja poimin tarjouksiin mukaan aromaterapeuttisen Tourmaline -vartalokuorinnan (tarjouksessa perjantaina) sekä super ihanan Coconut Milk -hiusnaamion, jota olen jo käyttänut yhden purkillisen (tarjouksessa jo tänään, keskiviikkona).

BYBI Beautyn tuotteita ja Weledan Skin Food -sarjan tuotteita on minulla aina käytössä. Jo vuosien takainen suosikkini Weleda Skin Food -yleisvoide (tarjouksessa perjantaina) löytyy aina yöpöydältäni. Käytän sitä muun muassa iltaisin paksuna kerroksena huuliin sekä jalkapohjien karheisiin kohtiin, kyynärpäihin ja kuiviin rystysiin. Ihan paras ja tätä ilman en vain voisi elää! BYBI Beautylta taas vastaan ei ole tullut yhtäkään hutia ja kylppärin kaapistani paikkansa on vakiinnuttanut erityisesti Bacuchiol Booster (tarjouksessa lauantaina). Ja pakko hehkuttaa hetki sitten myyntiin tullutta uutta BYBIn kirkastavaa C-Caf Cream -päivävoidetta (tarjouksessa tänään, keskiviikkona), joka sisältää kofeiinia, c-vitaminia ja probiootteja.

Yksi huulisuosikkini, joka tuli minulle tutuksi vuoden 2018 luonnonkosmetiikkapäivien aikana, on  100% Pure Lip & Cheek -voidepuna (tarjouksessa sunnuntaina). Voide antaa sävyttäväksi huulivoiteeksi todella intensiivisen sävyn huulille ja toimii erinomaisesti myös poskilla voidemaisena poskipunana. Ja jos kaipaa todella kosteuttavaa huulirasvaa, on suositukseni ehdottomasti HURRAW! Moon Balm -huulirasva (tarjouksessa sunnuntaina), jota käytän päivisin, vaikka se on tarkoitettu huulien yövoiteeksi.

Muutama House of Organicin valikoiman tuote on kiinnostanut minua jo pidempään ja nyt päätin tilailla ne vihdoin kokeiluun. Kestohöyliä, kuten Geisha Shaveria (tämä on muuten tarjouksessa lauantaina!), olen hehkuttanut jo suositellut jo pitkään. Tämän innoittamana tilasin kokeiluun Geisha Shaverin oman Geisha Shaver Soap Rose -sheivaussaippuan (tarjouksessa lauantaina). Vielä en ole ennättänyt testaamaan tätä, mutta vaikuttaa todella hyvältä ja vielä valmistettu Suomessa!

Egyptian Magic all Purpose Skin Cream -voide (tarjouksessa torstaina) on houkutellut jo pitkään (hei, tätä hehkuttaa mm. Madonna! Ei voi olla huono 😃) ja vihdoin tämä purkki päätyi näppeihini. So far, mitä olen hieman tuotetta kokeillut, tämä vaikuttaa todella hyvältä ja tuote tulee olemaan todella riittoisa, koska koostumus on kiinteä balm. Rakastan kaikkia yleisvoiteita ja tätähän voi tosiaan käyttää aina raskausarvista vaippaihottumaan, liukuvoiteeksi, meikinpoistoon, palovammoihin ja kasvonaamiona. Veikkaan, että tästä tulee suosikkini!

En enää mielelläni käytä kotivalkaisutuotteita, mutta Ben & Anna Xylitol hampaidenvalkaisujauhe (tarjouksessa sunnuntaina) alkoi kiinnostamaan, koska se on luonnollinen ja perustuu aktiivihiilen värjäymiä poistavaan vaikutukseen. Ehdin jo kerran kokeilemaan tätä ja vaikuttaa oikein hyvältä! Myös purkki on todella jättimäinen, eli tästä riittää todella moneen käyttökertaan. Myös pakkaus on täysin kierrätettävä, kuten muidenkin Ben & Anna -tuotteiden tapaan!

Ehdinkin jo mainita, että rakastan voiteita, joita voi käyttää vaikka mihin. Tästä syystä PurO3 Otsonoitu oliiviöljy (tarjouksessa perjantaina) on myöskin kiinnostanut minua jo pitkään. Monivaikutteinen teho perustuu otsonoidun oliiviöljyn antimikrobiseen vaikutukseen, joka tappaa sieniä, bakteereita ja viruksia. Lisäksi ihon hapensaanti tehostuu jolloin ihokudos uusiutuu nopeammin. PurO3 -voide sopii akneen, psoriakseen ja couperosaan ja sitä voi käyttää näpyille, pigmenttiläiskille, rypyille, haavoille ja juonteille. Lisäksi se rauhoittaa ihoärsytyksiä, punakkuutta ja ötökän puremia. Tätä alan testailemaan mielenkiinnolla ja erityisesti kesällä tämä pääsee varmasti ahkeraan käyttöön hyttysen puremiin ja auringon ärsyttämälle iholle.

Jos teet luonnonkosmetiikkapäivien aikana ostoksia useana päivänä, kannattaa käyttää koodia YHDISTÄ, jolla saa ilmaiset postikulut sekä tekemäsi tilaukset yhdistyvät automaattisesti yhdeksi paketiksi. Pakettien pakkaus alkaa heti maanantaina 2. maaliskuuta. Suosittelen myös pistämään tilaukseen House of Organicin uutiskirjeen, jolloin saat päivän kaikki tarjoukset suoraan sähköpostiisi sekä jatkossa mm. tiedon jokaviikkoisesta kantistuotteesta. 😊

Ps. Kannattaa kurkata myös Instagramin puolelle, sillä siellä on 50€ lahjakortin arvonta House of Organicin verkkokauppaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela