Rakkaimpien turvaaminen - Miksi hankin koiravakuutuksen?

maanantai 3. helmikuuta 2020

Kaupallinen yhteistyö Agria Eläinvakuutus

Aina silloin tällöin täällä bloginkin puolella vilahtaa hurmaava Toyvillakoirani Lyyli, joka on ehkä maailman paras koira. Lyyli on ihmisrakas, sosiaalinen, utelias ja todella rohkea, emmekä käy yhdelläkään lenkillä ilman, että Lyylin on pakko päästä moikkaamaan muita koiria tai ihmisiä. Hitsit. Vielä reilun kahdenkin vuoden jälkeen jaksan iloita siitä, kuinka hyvä tuuri minulla kävi pennun suhteen!

Lyyli on äitini kasvattipentu ja se tuli minulle vasta puolen vuoden ikäisenä. Perheemme elämä pyörii paljon koirien ympärillä, mutta en ollut koskaan aikaisemmin omistanut omaa koiraa. Ensikertalaisena koiran tulo hieman jännitti, mutta onneksi kaikki meni hyvin ja todella helposti. Jo ennen Lyylin tuloa pohdin paljon koiravakuutusta, mutta jotenkin se vain jäi. Lyyli ei kuitenkaan ollut mikään ihan pieni pentu, vaan hyvinvoiva ja terve, toisinaan tosin pentumaisen rasittava, pikkuneiti. Tässä vaiheessa on hyvä mainita, että olen se tyyppi, joka paasaa vakuutusten tärkeydestä ja kaikkeen varautumisesta, mutta silti vain se koiran vakuuttaminen jäi.

Muutettuani Helsinkiin reilu 1,5 vuotta sitten, tuli kuvioihin mukaan vilkkaammat kadut ja koirapuistot. Muutenkin Lyyli kulkee paljon pitkin viikkoa mukanani ja olemme monen lähikahvilan vakiokasvoja. Vaikka voisi kuvitella, että mitä enemmän vietän päivisin aikaa koirani kanssa, usein jopa vuorokauden kaikki tunnit, sitä vähemmän stressaisin, että jotain käy. Minulle kävi täysin päinvastoin ja molempien käsien sormet eivät edes riitä laskemaan kuinka monta kertaa olen ollut sydän kurkussa ja peläten, että Lyyli satuttaa itsensä. Läheltä piti-tilanteita on ollut aika paljon ja erityisesti paniikkia aiheuttaa hetket, kun ei ole yhtään mitään tietoa mikä on vikana koiran ollessa esimerkiksi pahoinvoiva.

Yhteistyössä Agria Eläinvakuutuksen kanssa poistettiin minulta yksi stressitekijä ja vakuutimme Lyylin Agria Koirarotuvakuutuksella. Ette arvaakaan kuinka iso kivi vierähti sydämeltäni, koska jatkossa ei tarvitse huolehtia siitä, etten voisi antaa parasta hoitoa lemmikilleni. Fiksuintahan olisi ottaa koiralle vakuutus jo pentuna, ennen 4 kuukauden ikää, jolloin Agria Koiravakuutus korvaa ehtojen mukaisesti myös muun muassa irtoamattomien maitohampaiden poiston, purentavian oikaisun, nivelsairaudet ja piilevät viat. Onneksi Agrialla koiran voi vakuuttaa ilman yläikärajaa ja saada siitä huolimatta todella kattavan turvan omalle koiralle.

Agria Koirarotuvakuutus on hoitokuluvakuutus, jonka nimi ja hinta määräytyvät koiran rodun mukaan. Agria Koirarotuvakuutus kattaa koiran sairaudesta tai tapaturmasta aiheutuvat eläinlääkärin hoitokulut vakuutuksessa olevan korvausmäärän mukaisesti, joka voi olla 3 000 € tai 6 000 € per vakuutuskausi. Lisäksi hoitokuluvakuutuksessa on mukana mahdollisuus ilmaiseen videokonsultaatioon FirstVetin eläinlääkärille, jonka kautta saa nopeasti, lähes vuorokauden ympäri, neuvoja ja hoito-ohjeita, jos koiralla tai kissalla on jotain sairauden tai tapaturman oireita. FirstVet-videokonsultaation kuulumisesta vakuutukseen olen todella onnellinen, koska olen muutaman kerran ollut ihan paniikissa Lyylin tullessa yllättäen pahoinvoivaksi ja kerran pikkuisen kurkkuun jäi luusta jokin pieni pala. Muun muassa näissä tilanteissa olisin antanut mitä tahansa, että olisin voinut kysyä neuvoa eläinlääkäriltä tai pahimmassa tapauksessa viedä Lyylin suoraan lähimmälle eläinklinikalle, joissa on käytössä Agrian suorakorvauspalvelu. Ja näitä klinikoita on yli 100! Agria Koirarotuvakuutukseen kuuluu myös koiran rodusta riippuen kuntoutusta 300 € tai 600 € arvosta vakuutuskautta kohti ja Lyylillä olevaan Agria toyvillakoira-vakuutukseen tämä turva kuuluu.

Koirarotuvakuutuksen turvaa on mahdollista laajentaa lisävakuutuksilla ja koin tärkeäksi laajentaa Lyylin vakuutusta Agria Vastuu-lisällä, joka korvaa henkilö- tai esinevahingot, jotka vakuutettu koira on suoraan aiheuttanut toiselle osapuolelle vakuutuksen voimassaoloaikana. Vaikka Lyyli on kiltti ja ihmisrakas, koskaan ei voi olla täysin varma, miten koira reagoi missäkin tilanteessa. Sairaudesta tai tapaturmasta aiheutuvien eläinlääkärin hoitokulujen lisäksi Agrian Koirarotuvakuutusta voi täydentää Vastuu-lisän lisäksi muun muassa henkivakuutuksella ja seuraavilla lisäturvilla: Kasvattajille suunnatulla Jalostus Henki- ja Jalostus Hoitokulu -lisäturvilla ja käytännön työssä tai virallisessa kilpailutoiminnassa käytettävälle koiralle suunnatulla Hyötykäyttö-lisäturvalla. Toistaiseksi minulla ei ole suunnitelmissa teettää Lyylillä pentuja, mutta jos tämä tulee ajankohtaiseksi, pystyn halutessani täydentämään Koirarotuvakuutusta myöhemmin Jalostus Henki- tai Jalostus Hoitokulu-lisäturvalla.


Syy, miksi halusin vakuuttaa koirani nimenomaan Agria Eläinvakuutuksen kautta on, että Agria tarjoaa tarvittaessa todella laajan turvan koiralle ja eläinvakuutuksiin erikoistuneena vakuutusyhtiönä luotan siihen, että vahingon sattuessa Lyylin hyvinvointi on etusijalla. Koska lemmikit ovat pääosassa Agrian toiminnassa, vuosittain Agria järjestää Agria Koirakävely-hyväntekeväisyystapahtuman ja Suomen Kennelliitolla ja Agria Eläinvakuutuksella on yhteinen aktiviteettirahasto, josta myönnetään vuosittain varoja sopimusosapuolten yhteistyössä päättämiin kohteisiin. Lisäksi Agrian sivuilta on myös paljon hyödyllisiä artikkeleita lemmikinomistajille ja koira-aiheisia artikkeleita voi kurkata Koira-välilehdeltä.

Agrian kautta vakuutuksen hoito on todella helppoa ja pystyn hallinnoimaan Lyylin vakuutusta omilla sivuillani, jossa on tiedot mm. vakuutuksen kattavuudesta, rajoituksista, omavastuusta sekä ajankohtaiset tiedot korvaussummasta, joka vakuutuksessa on vielä käytettävissä kyseisellä vakuutuskaudella. Myös vahinkoilmoituksen voi tehdä nopeasti omien sivujen kautta ja samaan paikkaan tulee myös vakuutukseen liittyvät asiakirjat.

Teemme tämän vuoden aikana Agria Eläinvakuutuksen kanssa tiivistä yhteistyötä ja Lyylin kuulumisia tulee olemaan blogin sekä Instagramin puolella jatkossa enemmän. Olen todella innoissani tästä yhteistyöstä ja toivottavasti myös te odotatte innolla tulevia koirajuttuja!

Mikä tilanne teillä on lemmikin vakuuttamisen kanssa?

Kuvat Anton Varho

2 kommenttia:

  1. Meiltäkin löytyy Agria ja olen ollut todella tyytyväinen! Kiva kuulla jatkossa lisää Lyylistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla, että olet ollut tosi tyytyväinen Agriaan ja, että Lyylin kuulumiset kiinnostaa 😍 Ihanaa viikkoa!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela