Vuosihoroskooppini, haaveilua ja tämän vuoden fiilistelyä

perjantai 31. tammikuuta 2020

Moikkamoi!  Varoitan jo heti alkuun, että tämä tulee olemaan todella sekava ja paljon kaikkea asiaa sisältävä postaus. Tai oikeastaan minulla oli tätä varten luonnos ja selkeä teema, mutta asiaa on taas sata ja yksi, koska koin, että ne linkittyvät jollain tapaa toisiinsa. Halusin puhua tästä vuodesta ja mitä se on tuomassa minulle. Toinen varoitus: teksti sisältää muun muassa vuosihoroskooppini analysointia! 😄

Aloitetaan vaikka heti ensiksi vuosihoroskoopillani. RAKASTAN Nebula-horoskooppisovellusta, josta löytyy minulle mm. päivä, viikko, kuukausi ja vuosihoroskooppi sekä tähtikarttani. Tuossa sovelluksessa on myös paljon tietoa muun muassa kuun kierrosta ja planeetoista, eli jos olet kaltaiseni horoskooppifiilistelijä, suosittelen lataamaan Nebulan!

Minun vuosihoroskooppini lupaa vuoteen 2020 paljon luovuutta sekä kehottaa poistumaan rutiineista ja astumista mukavuusalueen ulkopuolelle. Helmikuun 16.- maaliskuun 9. välisenä aikana Merkurius vetäytyy ja koska kaksosta hallitsee Merkurius, tulee minun tuona aikana olla tarkka ja kärsivällinen sekä ottaa pieni hengähdystauko ennen asioiden solmimista tai päätöksien tekoa. Huh, onneksi kyseessä on vain noin pieni ajanjakso, koska tämä ei kuulosta suht äkkipikaiselle luonteelleni kovin hyvälle.

Toukokuussa Venus ja Mars ovat harmoniassa, joka vaikuttaa ihmissuhteisiini elvyttävästi ja kehittävästi. Samalla kuitenkin Uranuksen energia tekee minusta ennalta-arvaamattoman ja spontaanin rakkauselämän osalta. Toukokuu kuulostaa todella mielenkiintoselta, koska Uranuksen energia saattaa tehdä minut myös hieman hämmentyneeksi ja huolestuneeksi ja tuosta edeen haasteita uralleni.

Syy, miksi olen tästä vuodesta erityisen innoissa on, että Merkurius ja aurinko ovat suoraan vastakkain horoskooppimerkkiini koko vuoden 2020 loppuun asti. Tämä asettelu tuo dynaamista energiaa kaikille elämäni osa-alueille. Tästä syystä minua kehoitetaankin käyttämään energiani fiksusti sen sijaan, että purkisin sitä päättömästi joka puolelle. Tälle vuodelle minun on todella tärkeää tehdä selkeä fokus ja päämäärä, johon tähtään. Jos omistaudun ja teen asian eteen töitä, sen pitäisi tulla toteuttamaan. Tänä aikana minun tulee myös pitää huoli siitä, että annan itseni myös levätä, enkä lähde haukkaamaan liian suurta palaa kerralla.

Ehdottomasti eniten olen vuosihoroskooppini lupaamasta rakkauselämästä! Koko vuoden 2020 Kaksosilla on onnellinen ja intensiivinen rakkauselämä. Vaikka erimielisyydet ja hetkelliset erot voivat olla mahdollisia, on Kaksosilla energiaa ja malttia näiden selvittämiseen, joka lopulta lähentää suhdetta. Kesäkuusta lähtien Kaksonen on sosiaalinen ja vastanottavainen tapaamaan uusia ihmisiä - ehkä jopa tulevaisuuden puolison. Myönnän, että koko tammikuun tunne siitä, että haluisin vihdoin löytää jotain pysyvää, on ollut todella vahva. Jotenkin kaikki muut asiat elämässä on niin hyvin ja tunnen, että olisi mahtavaa, jos lähellä olisi ihminen joka saa minut pysähtymään. Ehkä se toteutuu tänä vuonna? Tätä ainakin toivon.

Hassua miten näen valon lisääntymisen omassa olossani välittömästi. Vaikkei vielä edes ole kovin valosaa eikä kevät todellakaan täällä, on fiilis ollut täysin erilainen verrattuna esimerkiksi tammikuun alkuun. Pimeys ei vain ole yhtään minua varten ja tarvitsen tämän valon ollakseni normaalissa mielentilassa. Onneksi tammikuu meni todella nopeasti ja maaliskuussa ollaan jo ihan kohta. Olen tosiaan melkein koko helmikuun reissun päällä, joten tuleva kuukausi tulee menemään nopeasti. On paljon töitä ja muuta menoa ja tämän jälkeen alkaakin jo kesän odottelu.

Olen monena päivänä miettinyt sitä, kuinka mahtava vuosi on tulossa. Viimeisen 1,5 vuoden aikana olen saanut ympärilleni upean porukan ihmisiä, urani on pisteessä, josta en edes uskaltanut haaveilla pari vuotta sitten ja muutenkin lähipiirissä on kaikki kivasti. Varsinkin nyt on tullut huomattua, kuinka ihanat vanhemmat minulla on (en mm. malta odottaa, että saan viettää ensi viikolla lähes viisi päivää isäni kanssa!) ja miten he tukevat minua. En ole ihminen, joka kaipaa muilta hyväksyntää, mutta se, että vanhempani luottavat minuun on yksi tärkeimpiä asioita maailmassa. Muutenkin haaveilen todella paljon oman työosaamiseni kehittämisestä ja tekisi puuhata ja kehittää vaikka mitä, koska nyt on olo, että luotan täysillä omaan tekemiseeni.

Kevät tulee olemaan ihan super, mutta eniten odotan kesää. Kesäkuu alkaa heti 30-vuotis syntymäpäivilläni, jotka aion järjestää isoina bileinä - en juhlistaakseni itseäni, vaan kootakseni ihmisiä yhteen juhlimaan kesän alkua. Lisäksi luvassa on ainakin pari festarit, after workkeja Helsingin terasseilla, paljon veneilyä, mökkeilyä ja rentoja kesäpäiviä. Tuskin lähden edes mihinkään reissuun ennen syyskuuta, koska haluan nauttia kesästä Suomessa. Tosin jos sää on ihan katastrofi heinäkuussa, saatan karata jonnekin. Mutta sen näkee sitten. Täll hetkellä odotan eniten kesää Suomessa ja hetkiä, jotka vietän yhdessä ystävieni kanssa. Hitsit. Olisipa kesä jo täällä.

Tämän ajatuksenjuoksun myötä toivottelen teille kivaa viikonloppua! ❤️

Kuvauspaikka Woodio Showroom

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela