Vuoden 2019 parhaat kosmetiikkatuotteet

perjantai 17. tammikuuta 2020

*Postaus sisältää mainoslinkkejä
Viime vuonna tuli kulutettua loppuun kasapäin kosmetiikkaa, niin vanhoja suosikkeja, kuin uusia tuttavuuksia ja NYT on aika listata viime vuoden suosikkituotteitani. Pysyn uskollisena muutamille tuotteille vuodesta toiseen, joten tällä kertaa halusin nostaa vuoden 2019 suosikeiksi ainoastaan tuotteita, joita en ollut aikaisemmin käyttänyt.

Listasta tuli aika pitkä ja rehellisesti, olisin voinut lisätä siihen vielä monta tuotetta lisää, mutta halusin pysyä alle 20 tuotteessa. Nämä kaikki ovat sellaisia, joita olen käyttänyt jo useamman tai sellaisia, joiden loppumista olen harmitellut. Eli voin hyvillä mieli suositella täydestä sydämestäni ihan jokaista näistä tuotteista! Mitkä sitten olivat ne The tuotteet viime vuodelta?

Ihonhoito:
Coxir Ultra Hyaluronic Cleansing Oil* on hands down PARAS kokeilemani puhdistusöljy! Hintaa alle 20€, hellävarainen, poistaa paksunkin meikin ja ihan täydellinen kaksoispuhdistuksen ensimmäiseen vaiheeseen. Jos minulla ei olisi ollut odottamassa käyttöä toisen merkin puhdistusöljy, olisin tilannut tämän saman tien uudelleen. Coxir muutenkin oli yksi viime vuoden positiivinen yllättäjä!

BYBI Bakuchiol Booster* on vilahtanut minun, mutta myös monen muunkin kanavilla eikä syystä. Ihan super hyvä luonnollinen retinolivalmiste, josta on menossa toinen purkki. Tätä sekoittelen seerumeihin ja kosteusvoiteeseen tai käytän kasvoilla sellaisenaan.

Paula´s Choice RESIST Advanced Replenishing Toner* on todella kosteuttava ja vaikka koostumus on paksu, hoitoneste imeytyy kasvoille nopeasti. Tätä voi huoletta kerrostaa ilman tahmaista tunnetta ja olen huomannut, että tätä käyttäessäni kasvot eivät ala kiristää, vaikka päälle laittaisi vain kosteusvoiteen.

Origins Drink Up Intensive Overnight Mask* tuoksuu ihanalta ja on ihan super hyvä yönaamio kosteusvoiteen päälle. Aamuisin iho tuntuu ravitulta ja todella pehmoiselta. Tätä on juuri menossa toinen tuubi! Ps. Jos olet todella tuoksuherkkä, skippaa tämä ja kokeile esimerkiksi Paula's Choice Super Hydrate Overnight Mask*, joka taisteli sijasta viime vuoden suosikkiyönaamioksi!

CeraVe Hydrating Cleanser tuli minulle PR-lähetyksessä ja siitä tuli heti suosikki! Säilytän tätä suihkussa ja pesen tällä kasvot (poistaa hyvin myös meikin) sekä vartalon. CeraVe on tosiaan apteekkikosmetiikkaa, eli tämä sopii todella herkällekin iholle sekä akneen taipuvaiselle iholle.

Jowae Moisturising Overnight Recovery Mask nousi Jowaen tuotteista suosikikseni. Kevyt, mutta todella kosteuttava geelikoostumus on ollut täydellinen yökäyttöön. Jowae oli yksi viime vuoden parhaista uusista kosmetiikkatuttavuuksista ja tulen varmasti palaamaan näihin, kun edelliset loppuvat. Ja Jowaekin on muuten apteekkikosmetiikkaa!

The Ordinaryn Caffeine Solution 5% + EGCG* on tuntunut tehokkaalta silmänympärysseerymilta, joka poistaa turvotusta ja häivyttää pigmenttimuutoksia. Hinta-laatusuhde on myös kohdallaan, koska ikuisuuden kestävä pullo maksaa alle 10e!

Mádara RE:GENE Optic Lift -silmanymparysseerumi* on ihana! Tuotteella on monia vaikutuksia, kuten silmänympärysihon heleytys ja kiinteyttäminen, mutta tämä myös kosteuttaa todella hyvin. Ihana tuote ja juuri nyt -20% Mádaran sivuilla.

Hiukset:
Budgie The Silver Shampoo* on osoittautunut todella hyväksi hopeashampooksi. Pesee hyvin, hoitaa ja selkeästi kirkastaa vaaleiden hiusten sävyä. Tätä on menossa jo toinen pullo.

Amika Bust Your Brass Cool Blonde Conditioner* on suht siniseen taittava hopeahoitoaine ja osoittautunut minun hiusten sävyyn ihan nappivalinnaksi! Hoitaa hyvin, taittaa lämpimiä sävyjä pois, eikä tunnu lainkaan hiuksia kuivattavalta.

Briogeo Don’t Despair Repair Super Moisture Shampoo* on ihan mieletön! Minulla on muutamia shampoita, joita käytän, mutta jos päänahkani tuntuu todella kuivalta, otan aina kuurin ja pesen hiukset ainoastaan tällä. Tämä vetelee nyt viimeisiään ja on ehkä pakko tilata uusi.

Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo* on pakko nostaa myös viime vuoden löydöksi! Minulla on kuivaan ilmaan ja stressiin herkästi reagoiva päänahka, joka näkyy kuivuutena ja kutinana. Head & Hair hoitaa päänahkaa ja tuoksuu ihan taivaalliselta. Tätä on menossa nyt toka pullo, eli suosittelen, jos kärsii kutisevasta tai hilseilevästä päänahasta.

Cutrin MUOTO light elastic hairspray ja ylipäätänsä Cutrinin hiuslakat ovat ainoita, joita käytän. Ihan parhaita ja erityisesti pidän näistä kevyistä light-hiuslakoista. Täyttä rakkautta!

Muut:
Safety Razor* oli viime vuoden yksiä parhaita ostoksia. Ympäristöystävällinen, hellävarainen ja todella tarkkaa sheivausta. Jos sinulla ei vielä ole tällaista, niin hanki! En voisi enää kuvitella palaavani muovihöyliin.

By Terry Hyaluronic Hydra-Powder* oli tuote, johon minulla keski hieman tottua. Kun tajusin, että tuotetta tulee laittaa kasvoille ihan todella, todella, todella ohut kerros, tämä nousi suosikiksi Sensain ja Laura Mercierin puuterien rinnalle. Nyt nuo kaksi on loppuneet ja tämä on korvannut ne täysin. Tekee nätin pinnan iholle, eikä oikein annosteltuna kuivata ihoa.

Yves Saint Laurent All Hours Foundation* on ehdottomasti viime vuoden paras meikkivoidelöyty, jos haluaa pysyvän ja hyvin peittävän, mutta kevyen meikkivoiteen. Tämän voisin ja varmasti ostankin vielä uusiksi!

Huh, aika lista! Löytyykö joukosta teidänkin suosikkeja tai tuotteita, jotka menevät testilistalle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela