Maanantailista

maanantai 27. tammikuuta 2020

Mikä oli viikonlopun paras juttu?
Itse asiassa koko viikonloppu oli ihan super! Perjantaina vietin tosi kivan illan, lauantaina sain hoidettua kaikkia juoksevia asioita, purin meiliä ja illan vietin rennosti kotona - nukahdin jopa jo vähän yli kybä illalla! Sunnuntaina kuvattiin Antonin kanssa kamppiskuvia ja käytiin Daddy Greensissä pizzalla. Illalla palkitsin itseni viidellä jaksolla Salkkareita ja karkilla. Eli oikein onnistunut viikonloppu! 🥰

Mikä oli viime viikon huonoin juttu?
Mun viime viikon hoidettavien asioiden lista ei toteutunut kokonaan, koska en yksinkertaisesti ehtinyt tekemään kaikkea. Onneksi olen oppinut priorisoimaan työasioita ja yksinkertaisesti jättämään tekemättä juttuja, joita ei tarvitse ihan välttämättä olla hoidettuna deadlineen mennessä. Tietenkin aina pyrin hoitamaan asiat ajoissa, mutta joskus on myös sellaisia juttuja tehtävänä, jotka ei romuta maailmaa parin päivän lykkäyksellä ja tällöin ne voi laittaa hetkeksi syrjään. Tämä ihan vain oman jaksamisen vuoksi ja kukaan ei voi tehdä töitä ympäri vuorokauden.

Arvosana viime viikolle?
Annan ysin, vaikka töitä riitti, mutta viikkoon kuului kaikkea kivaa, joka nostaa arvosanaa.

Miten vietit viikonlopun?
Ekassa kysymyksessä tulikin jo aika kattava vastaus tähän. Eli lyhyesti: vietin sen hyvässä seurassa ja töitä tehden.

Yllättävä asia, joka sai hymyn huulille viime viikolla?
Perjantai-ilta kokonaisuudessaan. Tiesin, että tulee olemaan kivaa, mutta vitsit. Ilta oli ihan 5/5.

Miten voit tänään?
Ihan hyvin! Vähän olen hyperventiloinut tämän viikon hoidettavien asioiden takia, koska tämä on vika viikko, kun olen pitkään aikaa täyden viikon Suomessa - seuraava kerta on vasta helmikuun viimeinen viikko. Eli hoidettavaa riittää ja täytyy tehdä todella paljon asioita valmiiksi etukäteen. Teen toki reissuissakin töitä, mutta muun muassa kuvien ottoa tulee tehdä tosi paljon valmiiksi.

Mitä odotat tältä viikolta?
No siis kokonaisuudessaan minulla on ihan hyvä fiilis tältä viikolta. Kalenterissa on paljon tavaraa, edessä pitkiä päiviä ja asioiden priorisointi on kaiken a ja o, mutta olen varma, että viikkoon mahtuu kaikkea mukavaakin. Plus pääsen torstaina kampaajalle - tyvikasvu on ihan K A M A L A !!!!

Jotain, mitä haluat tehdä tällä viikolla?
Pystyä pysähtymään, vaikka hommaa riittää.


Millä fiiliksillä lähdit uuteen viikkoon?
Vähän ristiriitaisilla, koska tekemistä on niin paljon. Onneksi tämän päivän aikana fiilis on muuttunut paremmaksi ja olen vakuuttunut siitä, että kyllä tulen selviämään. ✌️

Huippua alkanutta viikkoa kaikille!


Kuvat Anton Varho

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela