Maanantailista

maanantai 23. joulukuuta 2019

Mikä oli viikonlopun paras juttu?
Perjantaina näin Hollannissa asuvaa ystävääni Sonjaa ja sitä ennen olin käynyt myöhäisellä aamupalalla Joannan kanssa. Päivä päättyi todella hauskaan iltaan ja samalla näin todella pitkästä aikaa yhtä kaveria. Nämä asiat, eli ystävät jäivät päälimmäiseksi mieleen viikonlopulta. 😊

Mikä oli viime viikon huonoin juttu?
Viime viikolla arkipäivät tuntuivat todella raskailta henkisesti ja muutama asia painoi mieltä. Mutta onneksi viikonloppua kohden mentäessä mieliala koheni.

Arvosana viime viikolle?
Kasi miikka.

Miten vietit viikonlopun?
Perjantaina tosiaan näin ystäviä ja kävin ulkona. Lauantai meni oikeastaan kotona hengaillen ja nukahdin jo ennen kahdeksaa, josta nukuin yli kymmenen sunnuntai aamuna. Pikkuisen väsytti! 😄 Sunnuntaina tein päivällä töitä ja myöhemmin kävin vielä hoitamassa tonttuvelvollisuudet ja pyörähdin Isossa Omenassa ostamassa äidin ja isäpuolen puolesta lahjat. Vanhemmilla on tapana antaa aina yksi lahja jokaiselle, joten nuo kävin vielä ostamassa ja valitsemassa. Meni muuten todella kivuttomasti, ei ollut ruuhkaa ja löytyi todella kivat jutut jokaiselle!

Yllättävä asia, joka sai hymyn huulille viime viikolla?
Yksi ihminen, kenen tapaamista en ollut suunnitellut.

Miten voit tänään?
Ihan ok. Tänään on fiiliksen osalta ollut sellainen jännä olo, että on jollain tapaa vähän surullinen ilman mitään tiettyä syytä.

Mitä odotat tältä viikolta?
No jouluaattoa tietenkin! Olisipa jo huominen. ❤️

Jotain, mitä haluat tehdä tällä viikolla?
Huomenna haluan syödä hyvin ja nauttia perheeni seurasta. Muuten tällä viikolla haluan viettää päiviä mahdollisimman rennosti ja olla stressaamatta asioista.

Millä fiiliksillä lähdit uuteen viikkoon?
Todella hyvillä, mutta aamupäivällä iski tämä ihme masisfiilis. Mutta kyllä tämä tästä ja viimeistään huomenna olo on jo täysin toisenlainen!

Extra: Mikä on suosikkihetkesi jouluaatossa?
Se hetki, kun aletaan syömään yhdessä. Se on kaikista paras hetki koko joulussa!

Ihania joulun pyhiä ❤️

Kuvat Joanna Suomalainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela