Joulukuulumiset ja mietteitä tulevasta vuodesta

perjantai 27. joulukuuta 2019

Toivottavasti teillä oli onnistunut joulu! Oma joulu meni ihan mielettömän rennosti ja tulin jo joulupäivänä kotiinkin joulunvietosta. Kerroin jo aikaisemmin joulusuunnitelmista, eli vietin aaton äidillä ja isäpuolella ja joulupäivänä kävin vielä isäni äidillä. Tapaninpäivän vietin jo kuin minkä tahansa normaalin vapaapäivän, eikä oikeastaan edes tehnyt mieli venyttää joulua yhtään pidemmäksi, kuin aaton ja joulupäivän mittaiseksi. Siitäkään huolimatta, että pidän  todella paljon joulusta ja sen tunnelmasta sekä yhdessäolosta perheen kanssa. Nämä olivat muuten ainoita kuvia, joita edes otin jouluaattona, eli koko ilta meni muutamia instastooreja lukuun ottamatta täysin nauttien aatosta ja sen tunnelmasta. 😊

Olen jo ehtinuy miettimään todella paljon ensi vuotta muutenkin, kuin tulevien yhteistöiden osalta. Yleensä minulle tulee uusi alku-fiilis ainoastaan syksyisin, mutta tänä vuonna vuoden vaihtuminen tuntuu erilaiselta. Pian vaihtuu vuosikymmen, täytän kesäkuussa 30 ja tämän vuoden loppua kohden mentäessä olen alkanut punnitsemaan monia asioita elämässäni. Koko ajan olen mennyt enemmän  siihen suuntaa, että haluan asettua ja nauttia tietynlaisesta rauhasta - ostaa oman kodin ja olla poukkoilematta paikasta toiseen. Toisaalta taas sisällä on jatkuvasti palo tehdä ja kokeilla jotain uutta, mutta onneksi se on varmaa, että tällä kertaa haluan halua niitä uusia asioita elämääni täällä Helsingissä. Se tuntuu todella hyvältä ja aika rauhoittavalta.

Hirveästi tekisi mieli keksiä ensi vuodelle jotain uusia työhaasteita ja kehittää omaa tekemistä. Ehkä laajentaa omaa yritystoimintaa, vaikka ensi vuodelle onkin jo tulossa paljon lisää vastuuta ja haasteita. Ja ylipäätänsä sosiaalisen median työ on sellaista, että jatkuvasti tulee kehittää itseään, jotta pärjää keskisuurena vaikuttajana. Mutta tuo on ehdottomasti juuri se juttu minkä takia rakastan tehtä tätä työtä - ikinä et tavallaan ole valmis ja koko ajan tulee uusia haasteita, voi kokeilla uusia juttuja ja kehittää omaa osaamista.

Ihan alkuvuodeksi en voi heti ottaa mitään uusia isompia haasteita, mutta jotain uutta sentään on heti tammikuussa luvassa! Aloitan nimittäin taas italian kielen opiskelun 😃Aloitin saman projektin viime tammikuussakin, mutta myöhään olevien iltatuntien takia motivaatio loppui muutaman tunnin jälkeen. Nyt uusi yritys aikaisemmin päivällä alkavien tuntien kanssa ja lisäksi kurssikin sijaitsee lähempänä kotoa. Olen tänäkin vuonna ihan super innoissani tästä ja sormet ristiin, että tällä kertaa motivaatio pysyy koko kurssin ajan!

Sellaisia kevyitä kuulumisia tälle perjantaille. Kirjoittelin tämän postauksen lentokentältä, koska joudun lähteä viikonlopuksi Portugaliin yhden koiran takia. Aluksi ei ollut lainkaan fiiliksiä lähteä, koska käynti on aika hätäinen enkä ole koko viikonloppua samassa paikassa. Lisäksi tähän aikaan vuodesta lentoajat Lissaboniin ovat todella nihkeitä. Voin kertoa, etten odota kovin innolla maanantaina klo kuusi aamulla lähtevää lentoa... Onneksi nyt on täysin erilainen fiilis ja on todella kiva lähteä pienelle reissulle. Eli blogiin ja instaan on luvassa hieman aurinkoisempia ja värikkäämpiä kuvia! Blogia tuskin päivitän ennen ensi viikkoa, mutta instagramia päivitän ahkerasti koko viikonlopun.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

 1. Itsellekin kyllä pieni sometauko teki todella hvyää joulunpyhinä, ja nyt on taas ollut innostusta jakaa omia hyviä hetkiä ja mietteitä ihan uudella tavalla!:)
  Tunnelmallisia kuva kyllä nämäkin <3
  Mukavaa vuoden vaihdetta, italian opinnot kuulostaa ihanalta!:)
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela