Sunnuntailista

sunnuntai 24. marraskuuta 2019

Mikä oli viikonlopun paras juttu?
Perjantain ja lauantain todella sikeät ja pitkät yöunet sekä rento lauantai täysin itsekseen. Tarvitsin molempia niin paljon.

Mikä oli viikon huonoin juttu?
Muutaman päivän negatiivinen ilmapiiri ja väsymys, joka korreloitui pieneen kiukkuisuuteen ja huonoon keskittymiskykyyn.

Arvosana tälle viikolle?

Ehkä 7 1/2 tai 8-.

Miten vietit sunnuntain?
Aamun vietin tekemällä töitä ja käymällä salilla. Iltapäivällä taas lähdin käymään veljentyttöni 4v syntymäpäivillä ❤️ Ilta menikin ihan vain kotosalla viimeistellessä tätä postausta.

Yllättävä asia, joka sai hymyn huulille kuluneella viikolla?
Sain todella spontaanit kehut yhdeltä puolitutulta sometyöhöni liittyen. Piristi todella paljon ja pitäisi ehdottomasti kehua itsekin muita enemmän. Ei ainoastaan esimerkiksi kivasta asusta, vaan luonteenpiirteistä ja arkielämän onnistumisista.

Miten olet voinut tällä viikolla?

Arki meni lähes kokonaan jonkinlaisessa sumussa ja alakulossa, mutta loppuviikkoa kohden olo ja energiat kohenivat. Eli voisiko sanoa, että vaihtelevasti? En ihan sysihuonosti, mutten ole ollut parhaimmillanikaan.

Mitä odotat ensi viikolta?

Erityisesti torstain pikkujouluja (koska hyvä ruoka ja seura) sekä Amos Rexissä käyntiä. Ja kokonaisuudessaan jollain tapaa odotan ensi viikkoa, koska fiilis on ollut viikonloppuna parempi. Marraskuun vikasta viikosta tulee ihan varmasti todella hyvä, eli tästä se nousu kohti normaalia ja hyvää fiilistä alkaa!

Jotain, mitä haluat tehdä ensi viikolla?
Hoitaa muutamia joulukuun työjuttuja jo ensi viikon aikana valmiiksi sekä käydä salilla enemmän, kuin kaksi kertaa.

Millä fiiliksillä lähdet uuteen viikkoon?
Todella hyvillä! Luvassa on rennompi viikko, kuin kuukausiin, ja pikkujoulujen lisäksi käyn huomenna maanantaina kokeilemassa elämäni ensimmäisen kerran suihkurusketusta, lisäksi on luvassa ainakin yksi kiva pressi ja tällä hetkellä edessä on menoista vapaa viikonloppu! Tällainen viikko tulee niin tarpeeseen.

Rauhallista sunnuntai-iltaa kaikille!


Kuvat Joanna Suomalainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela