Lokakuun kauneussuosikit

lauantai 9. marraskuuta 2019

*Kaikki tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä
Marraskuu on jo pitkällä, mutta palataan vielä lokakuuhun kauneussuosikkien muodossa. Viime aikoina käytössä on ollut ihan superkivoja tuotteita ja ei ollut todellakaan vaikeaa miettiä, mitkä ennestään blogiin jakamattomat tuotteet haluan nostaa viime kuun suosikeiksi.

Tutustuin Skincityyn jo keväällä ja ihoanalyysin perusteella saamieni tuotteiden lisäksi käytössäni on ollut muutama muukin tuote. Sain jo keväällä MAKETHEMAKE-sarjan sivellinsetin, joista syksyn myötä ihan suosikiksi on noussut muhkea ovaalin mallinen irtopuuterisivellin. Harjakset ovat todella laadukkaat ja tämä on ollut nyt jatkuvassa käytössä erityisesti aurinkopuuterin levitykseen.

Toinen ihan super ihana tuote nyt ihon kaivatessa lisäkosteutusta, on ollut Skincityn ja Paula's Choicen yhdessä kehittämä Super Hydrate Overnigh Mask, joka on korjaava, syväkosteuttava ja rauhoittava yönaamio. Olen tykästynyt tähän todella paljon, koska ihon pinta ei jää ollenkaan tahmaiseksi, kuten joidenkin yönaamioiden kanssa.

Sain kokeiluun pari tuotetta hypetetyltä Hourglassilta ja pakko kehua Veil Retouching Fluid-peiteainetta, joka on seerumimainen, kirkastava peitevoide. Tämä on ollut erityisesti silmänalusille ihan kymppi, koska se peittää hyvin, koostumus on kevyt, eikä se kerry lainkaan uurteisiin. Ja hei, muistutan vielä, että alekoodini Skincitylle on vielä tämän viikonlopun voimassa! Eli koodilla MIKAELA20 saatte 20% alennuksen kaikista Skincityn verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista 10.11. asti.

Mádara lanseerasi syksyllä meikkejä ja sain kokeiluun muutamia tuotteita. Pakko kehua, että yllätyin siitä, kuinka hyviä luonnonkosmetiikan meikkivoiteita Mádara on kehittänyt, mutta tähän postaukseen oli pakko nostaa todellinen yllättäjä: Mádara Natural Brow Pomade -voidemainen kulmaväri*. Minulla on sävyistä vaalein,10 Smoky Blonde, joka on mielestäni kiva sävy hieman tummemmallekin tukalle, jos ei tykkää todella tummista kulmista. Jos olet etsinyt hyvää luonnonkosmetiikan kulmatuotetta niin kokeile tätä! Ei häviä yhtään Anastasia kulmapomadelle.

NYX Ultimate Eyeshadow Palette – Warm Neutrals* luomiväripaletti on ollut ehdottomasti tämän syksyn käytetyin paletti. Pigmentti on todella hyvä, sävyt blendaantuvat nätisti ja pidän todella paljon monipuolisesta värivalikoimasta, josta saa tehtyä monenlaisia silmämeikkejä. Tämä on ollut yksi harvoista paleteista, joissa käytössä on paletin jokaikinen värinappi! Tämä on muuten juuri nyt Cocopandalla Singles' Weekend-tarjouksessa 15,35eurolla.

Nyt kun luonnollisesta päivetyksestä saa vain haaveilla, on itseruskettavat palanneet jatkuvaan käyttöön. Kamppailin hieman kasvoille käytettävien itseruskettavien kanssa, koska vartaloille tarkoitetut tuntuivat liian kuivattavilta, jos niitä lisäsi kasvoille, ja moni kasvoille tarkoitettu taas päivettää makuuni liian hitaasti. Olen jo kesällä testaillut Lumene Valo Nordic-C Midsummer Glow Self-Tan Drops -itseruskettavia tippoja*, joita voi sekoittaa esimerkiksi seerumin tai kosteusvoiteen joukkoon. Kesällä, kun kasvoilla oli luonnollista päivetystä, en huomannut tehoa niin hyvin, mutta nyt kasvojen ollessa vaaleat ilman itseruskettavaa, tajusin, että tämä on ihan huippu! Olen käyttänyt tätä iltaisin yövoiteen tai seerumin joukossa ja aamulla kasvoilla on tasainen, nätti päivetys. Eli suosittelen ehdottomasti, jos haluaa kasvoille selkeän sävyn yön aikana. Tämäkin on juuri nyt Cocopandalla* tarjouksessa.

Toinen aurinkotuote, jota on pakko hehkuttaa, on Vita Liberata Trystal Minerals Self Tan Bronzing Minerals* itseruskettava aurinkopuuteri. Minulla on sävy 2 Bronze, joka on ollut omalle iholle todella hyvä. Tämä on siis ihan normaali mineraaliaurinkopuuteri, mutta käytön ohessa se myös luo itseruskettavan tavoin rusketusta kasvoille. Erityisen hyvä tämä on luomaan kestäviä varjostuksia kasvoille.

Viimeisenä pakko hehkuttaa I-H-A-N-A-A luonnonkosmetiikan kosteuttavaa shampoota. Rahua Hydration Shampoo* tekee hiuksista todelle pehmeät, kiiltävät, sileät ja samalla päänahka puhdistuu hyvin. Olen pitkään etsinyt hyvää, todella kosteuttavaa luonnonkosmetiikan shampoota, joka ei jättäisi hiuksia lainkaan karheiksi. Tämä on ihan ehdottomasti paras kokeilemani luonnonkosmetiikan shampoo ja on sopinut erinomaisesti myös hiustenpidennyksille. Miinusta pakko antaa ainoastaan korkeasta hinnasta, mutta tämä on ehdottomasti tuote, jota voisin kuvitella ostavani uudestaan. Tästä en ole kokeillut hoitoainetta, koska en ole vielä löytänyt tarpeeksi hyvää luonnonkosmetiikan hoitoainetta pidennyshiukselle, mutta tämän kokemuksen jälkeen on alkanut kiinnostamaan myös tämän linjan hoitoaineen kokeilu.

Sellaiset kauneussuosikit löytyy lokakuulta. Onko joukossa jotain sun suosikkeja tai muita kiinnostavia tuotteita?

1 kommentti:

  1. Kiitos kivoista tuotesuosituksista! Erityisesti on kiinnostanut tuo Nyxin luomiväripaletti - olen rakastunut Urban Decayn ja ABH:n luomiväreihin, enkä useinkaan käytä noita halpisluomivärejä, koska pelottaa just se pigmentin puute ja häivytettävyys. Itseruskettavia en jaksa käyttää, ne haisee kautta linjan mielestäni niin kamalalle, enkä halua itse haista "ruskettuneelle", jos ymmärrät, mitä tarkoitan. :) Samoin tuo yönaamio vaikuttaa lupaavalta varsinkin näin talven kuivattaman korppunahan hoitamiselle.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela