Eniten käyttämäni puhelimen hyötysovellukset

keskiviikko 13. marraskuuta 2019

Hävettää myöntää, että minun keskimääräinen ruutuaika on noin seitsemän tuntia. S E I T S E M Ä N! Enkä edes ole se tyyppi, joka laittaisi viestiä, saatika edes jaksaisi jauhaa whatsapissa tai puhua puhelimeen tunteja. Eli aika menee suurimmaksi osaksi vain kaikkeen turhaan somettamiseen. Ihan hullua.

Tietenkin osa tunneista on työhön menevää aikaa, kuten Instagramin päivitystä, meilien kurkkaamista ja niihin vastaamista, työ-whatsappailua sekä tietenkin teidän kanssa vuorovaikutuksessa oloon, vaikka se ei todellakaan edes tunnu työltä. Mutta herranjestas ei mulla nyt muutamaa tuntia kauempaa mene päivässä puhelimella työasioiden hoitamiseen, vaikka tekisinkin esimerkiksi yhteistyön stooreja valmiiksi ja julkaisuun.

Ei varmaankaan yllätä, että eniten ruutuaikaa kuluu Instagramin selaamiseen ja käyttöön. Onneksi, siis painosanalla onneksi, puhelimestani löytyy monia hyötysovelluksia, joista halusin ehdottomasti vinkata myös teille. Jätin tarkoituksella listalta pois Woltit, Spotifyt ja nettipankit, koska ne varmastikin löytyy monien puhelimesta. Sen sijaan vinkkailen sovelluksia, joita käytän muun muassa kuvien ja videoiden muokkaamiseen puhelimella, Instagramin stooreihin sekä muita hyödyllisiä (ja ei niin hyödyllisiä) sovelluksia, jotka ovat vakiintuneet käyttööni.

KUVAUS JA INSTAGRAM:

Snapseed: Snapseed on muun muassa kuvien rajaamiseen, suoristamiseen ja pieneen fiksailuun todella hyvä sovellus, koska se ei tallennusvaiheessa pakkaa kuvia, kuten monet kuvien muokkaussovellukset.


Unfold: The sovellus viimeistellyihin Instagram stooreihin. Päivittäisissä stooreissa harvemmin käytän Unfoldia, koska haluan pitää stoorit arkisina, mutta yhteistyöstoorien tekoon tämä on ihan ykkönen. Sommittelu, layoutit ja suunnittelu menee todella kätevästi tämän avulla.

VSCO: Täältä löydän aina ehdottomasti parhaat filtterit Instagramiin päätyvien kuvien viimeistelyyn. Blogissa olevat kuvat muokkaan Lightroomilla, mutta Instagramiin päätyville annan pienen silauksen vielä VSCO:lla, jotta feedi pysyy yhtenäisempänä. Lempi filtterini ovat A4, A7, A9 ja A10, joita käytän lähes ainoastaan.

Storyart: Toinen kiva sovellus Instagramin stoorien tekoon. Storyartista löytyy huomattavasti enemmän eri layouteja, kuin Unfoldista.

Retouch: Ihan paras puhelimeen saatava sovellus objektien tai roskien poistoon kuvista! Kannattaa testata.

Inshot: Tätä hyödynnän toisinaan videoihin ja niiden leikkaamiseen, rajaamiseen ja niin edelleen. Mielestäni todella helppo, nopea ja hyvä muokkausohjelma videoille.

TERVEYS JA ELÄMÄNTAPA:

Flo: Tämän sovelluksen avulla olen seurannut hormoni- ja kuukautiskiertoani jo vuosia. Lisäksi sovelluksessa on ominaisuuksia esimerkiksi siihen, jos toiveena on raskaus.

Nordea Wallet: Walletista kurkin rahankäyttöäni ja säännöllisesti tsekkailen muun muassa keskikulutustani, mihin kuukauden aikana on mennyt eniten rahaa ja ylipäätänsä mihin rahat menevät.

Runkeeper: Tätä sovellusta käytän lenkkeillessä mittaamaan matkaa ja aikaa.

MUUT:

K-Ruoka: Siis tämä on yksi lempparisovellukseni! Kurkin aina lähikauppojeni tarjoukset ja oletteko huomanneet, että sovellukseen tulee joka viikko itselle personoidut plussa-tarjoukset. Näitä hyödynnän joka viikko!

Astromatrix: Horoskoopit ovat minulle kevyttä viihdettä ja omaa horoskooppiani seurailen. En niinkään lue lehdistä tai netista horoskooppeja, kuin vain harvoin, mutta Astromatrix on muun muassa kuun kiertoon perustuva horoskooppi ja lisäksi horoskooppiin vaikuttaa oma syntymäaika, jotka voi täydentää omaan profiiliin. Jos olet kiinnostunut horoskoopeista, niin kurkkaa tämä!

Pinterest: Olen todellinen Pinterest-fani. Haen sieltä inspiraatiota milloin mihinkin, kuten valokuviin, geelilakkauksiin, hiusväriin ja asuihin. Pinterestistä tulee etsittyä myös kaikkea muutakin, kuten reseptejä, taustakuvia tai meikkitutoriaaleja.

Resq: Jos rakastat noutoruokaa, kannattaa ladata Resq. Sovelluksen kautta on mahdollista ostaa lähiravintoloista ja kahviloista, jopa joistakin marketeista, mahdollisesti hävikkiin menevää ruokaa ja aterioita. Esimerkiksi aasialaista ostan aina Resqun kautta ja muutenkin ostan sen kautta mm. leivonnaisia sekä smoothieita. Resqulla ei ole kotiinkuljetusta, mutta ruoka on mahdollista ostaa jo hyvissä ajoin ja käydä hakemassa vaikka vasta illalla, ennen sulkemista. Valikoima myös vaihtelee päivän ja sen hetkisen tarjonnan mukaan. Tämän voisi ottaa käyttöön kaikki ravintolat ja marketit!


Löytyikö mitään mielenkiintoisia uusia sovelluksia? Entä kuinka paljon teidän ruutuaika on päivässä? 😅


Kuvauspaikka Hotel F6

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela