13 kysymystä

tiistai 19. marraskuuta 2019

Mitkä ovat vahvuutesi?
Kunnianhimo, kyky olla realistinen, mutta samalla myös intuition vietävissä sekä ymmärtäväisyys. Arvostan ja kunnioitan jokaisen näkemyksiä ja mielipiteitä, vaikka ne sotisivat täysin minun arvojani vastaan.

Millaisia lyhyen aikavälin tavoitteita sinulla on?
Mietitään tässä tapauksessa lyhyeksi aikaväliksi vaikka kahta vuotta. Parin tulevan vuoden tavoitteitani on perustaa osakeyhtiö ja ostaa ensimmäinen oma asunto. Olen ehkä hieman tylsä, koska minulla ei ole oikeastaan muita konkreettisia tavoitteita, enkä sinänsä koe edes tarvetta asettaa tällä hetkellä muita lyhyen aikavälin tavoitteita.

Entä pidemmällä aikajänteellä?
Asuntosijoittaminen, mahdollisuus sijoittaa suoraan muiden, arvojeni kanssa kohtaavin start uppeihin, mahdollisesti perustaa toinen oma yritys ja rakentaa ajanhallintani siten, että voin viettää vuodessa pidempiä jaksoja esimerkiksi merellä mökillämme tai Italiassa. Ja lisätään tähän myös tasapainoinen parisuhde sekä lapsi.

Ketkä ovat tärkeimmät henkilöt elämässäsi?
Perheestäni äiti, isä, molemmat isoäideistäni, isä- ja äitipuoleni sekä kaksi nuorinta veljeäni. Lisäksi tämän hetkiset lähimmät kolme ystävääni ovat minulle äärimmäisen tärkeitä.

Keihin turvaudut?
Äitiin, pariin ystävään ja yksinäisyyteen. Toisinaan koen, että saan jäsenneltyä tiettyjä ajatuksia hyvin olemalla yksin.

Mitä asioita häpeät?
Nykyisin en oikeastaan häpeä mitään. Häpeä on jotenkin niin surullinen ja negatiivinen tunne, jota ei tulisi tuntea. Minua kyllä nolottaa milloin mikäkin hölmö juttu, mutta varsinaista häpeää en ole tuntenut pitkään aikaan.

Mitkä asiat huolestuttaa sinua?
Toisinaan oma kunnianhimo, joka on nyt todella korkealla, ja sen tuomat lieveoireet, kuten mahdollinen väsymys ja tyytymättömyys omaan suoritukseen. Sekä jollain tapaa tulevaisuuden mahdollinen lasten kasvatus (kykenenkö olemaan hyvä äiti), vanhempieni ikääntyminen, ilmastonmuutos ja maailman yleinen tila. Nämä muutaman asian mainitakseni.

Millaiset arvot sinulla on?
Taidan olla aika vihervassari ja ihan ainoastaan hyvällä tavalla! Ainakin omasta mielestä 😃 Minulle tärkeitä arvoja ovat ympäristö, ilmasto, tasa-arvo, naisten sekä lapsien oikeudet, eettisyys ja kestävä kehitys sekä kansainvälinen yhdenvertaisuus.

Missä tunnet olevasi turvassa?
Omassa kodissa, maalla sekä meren äärellä.

Mitä tekisit, jos et tuntisi pelkoa?
Puolustaisin omia ja muiden oikeuksia voimakkaammin sekä toisin rohkeammin omat mielipiteeni esille.

Mikä on suurin saavutuksesi?
Oma henkinen kasvu. Se, että kasvoin täksi ihmiseksi siitä todella masentuneesta ja rikkinäisestä nuoresta, jota olin reilu 10 vuotta sitten.

Mistä olet kiitollinen? 
Perheestäni, Pohjoismaassa asumisen tuomista mahdollisuuksista ja siitä, että minuun on luotettu ja uskottu.

Mitä teet kun olet surullinen? 
Nolottaa myöntää, että olen lohtusyöjä. Yleensä herkuttelen, katson jotain hömppäsarjaa ja käyn asiat ensiksi läpi yksin.


Kuvat Anton Varho
Kuvauspaikka Noli Studios

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela