Sunnuntailista

sunnuntai 27. lokakuuta 2019

Mikä oli viikonlopun paras juttu?
Perjantai- ja lauantai-illan tekemiset, joista en kumpaakaan ollut suunnitellut etukäteen. Perjantaina lähdin käymään viinillä kaverini kanssa, jota näyn aivan liian harvoin. Olin jo pessyt meikit ja muutenkin kotivaatteet päällä, mutta kumman nopeasti saa itsensä ihmisen näköiseksi (kevyt meikki, punaiset huulet ja tukka ponnarille) ja ovesta ulos! Lauantaina taas lähdin Joannan ja hänen kaverin kanssa Tavastialle keikalle. Molemmat illat olivat niin hauskoja ja ihan mahtavaa, että nykyään teen useammin tällaisia ekstemporejuttuja, enkä anna aina mukavuuden voittaa.

Mikä oli viikon huonoin juttu?
Sää, pimeys, alakulo ja väsymys. Töiden teko on takunnut, on väsyttänyt ja vähän kiukuttanut.

Arvosana tälle viikolle?
Annan pienestä melankoliasta huolimatta viikolle ysin, koska suurimman osan päivistä ja suurimman osan viikon jokaisesta päivästä olen vain hymyillyt, koska kaikki tekeminen on niin kivaa!

Miten vietit sunnuntain?
Pitkälti töitä tehden, koska rästissä oli muutamat kuvat sekä konejuttuja. Mutta tää sunnuntain sää on ollutkin ihan täydellinen hitaalle ja rennolle päivälle itsekseen.

Yllättävä asia, joka sai hymyn huulille kuluneella viikolla?
Yksi puhelu, joka merkkasi minulle todella paljon.

Miten olet voinut tällä viikolla?
Ihan ok. Kuten viime postauksessa kerroin, on mieli ollut aika matalalla ja muun muassa motivoituminen terveellisiin elämäntapoihin on vaikeaa. Onneksi kaiken kaikkiaan olo on kuitenkin onnellinen.


Mitä odotat ensi viikolta?
Parempia energiatasoja. Lisäksi on kaikkia kivoja työjuttuja, kuten PING Studion tapahtuma, pressipäivää, pari palaveria ja muutaman kivan yhteistyön hoitaminen.
Jotain, mitä haluat tehdä ensi viikolla?
Hoitaa systemaattisemmin ja järjestyksessä tehtäviä asioita. Nyt keskittyminen on ollut niin hukassa, että olen hyppinyt täskistä toiseen keskittymättä kunnolla yhteen asiaan täydellisesti. Lisäksi haluan siivota kotona oikein kunnolla.

Millä fiiliksillä lähdet uuteen viikkoon?
Todella hyvällä. Tämä viikko oli kunnon palapeli ja monena päivänä oli todella monta piempää yksittäistä menoa, jotka pilkkovat päivää jatkuvasti eikä ole mahdollista käyttää kunnolla aikaa yhteen asiaan. Onneksi ensi viikko ei ole tuollainen!


Kivaa sunnuntai-iltaa! ❤️

Neule H&m
Takki Gina Tricot
Laukku Lumi Accessories
Farkut BikBok
Kengät Reebok

1 kommentti:

  1. Ihanaa, että olet saanut hymyillä!:)
    Vielä parempaa tätä viikkoa toivottaa
    Ida Kotona kaupungissa -blogista
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela