Kuinka usein...

torstai 17. lokakuuta 2019

Heippa! Minun piti tänään kirjoittaa ihan ajatuksella, mutta jotenkin vain en saa kerättyä ajatuksiani kasaan ja mieli harhailee. Äh, äryttävää. Olen meinaan puolen tunnin aikana aloittanut kolme eri postausta ja saanut aikaiseksi vain niiden otsikointi. Haluaisin kirjoittaa muun muassa ihastumisesta ja rakastumisesta, mutta ei vain onnistu juuri nyt. Noh, kokeillaan toinen päivä uudestaan.

Onneksi luonnoksissa on lähes aina jemmassa jotain, josta saan aikaiseksi postauksen tällaisina päivinä. Joten tartutaan "kuinka usein" haasteeseen, joka on pyörinyt yhden, jos toisenkin blogissa. Muutaman kysymyksen tosin poistin välistä, koska ne eivät sopineet minun elämäntilanteeseeni.

KUINKA USEIN..

Vaihdat lakanat? Äh, tämän kanssa olen aika laiska ja teen sen about kolmen tai neljän viikon välein. Se on vaan jotenkin niin ärsyttävää, vaikka puhtaissa, juuri vaihdetuissa lakanoissa nukkuminen onkin arjen luksusta parhaimmillaan.

Vaihdat pyyhkeet? Tämän suhteen taas olen täysin päinvastainen! Keittiön pyyhe vaihtuu heti, jos siinä on yksikin tahra ja käsi- ja kylpypyyhkeen vaihdan vähintään kerran viikossa.

Peset hiukset? Aika usein joka toinen päivä, mutta toisinaan saattaa olla neljäkin päivää pesujen välissä.

Soitat isälle/äidille? Isän kanssa soitellaan harvemmin, mutta äidin kanssa useammin. Tosin eniten jutellaan äitini kanssa viesteillä ja sitä tehdään useana päivänä viikossa.

Näet vanhempiasi? Äiti viettää todella ison ajan vuodesta Italiassa ja isä taas puuhailee kaikkea muuta, joten nyt näkemiset ovat jääneet harvemmalle. Mutta varmasti näen molempia vähintään kymmenen kertaa vuodessa. Äitiä useamminkin ja saatetaan viettää pidempi aika samassa paikassa.

Käyt leffassa? Vaihtelee todella paljon. Toisinaan saattaa tulla käytyä tiheästi, mutta keskiverto ehkä kolmen tai neljän kuukauden välein.

Föönaat hiukset? Ihan aina pesun yhteydessä.

Putsaat lattiakaivot? A P U A. En edes tiedä milloin olen tehnyt sen viimeksi 😅 Keittiön hajulukkoa sentään putsaan säännöllisesti.

Käyt suihkussa? Kerran tai kaksi kertaa päivässä.

Sanot läheisille, että rakastat heitä? Äidille säännöllisesti, isälle ja muille läheisille harvemmin. Pitäisi sanoa se useammin.

Syöt noutoruokaa? Aika usein ja tämän kanssa on nyt lipsunut ja pahasti. Tosin suurin kiusaus on se itse ravintolaan tai kahvilaan syömään meneminen, koska se on kivempaa, kuin ruoan hakeminen tai tilaaminen.

Sheivaat? Harvoin 😃 Kainalot epiloin, joten niihin riittää reilun parin viikon väli. Sääret ja muut paikat sheivaan tilanteen mukaan. Kesällä tosin useammin!

Vaihdat hammasharjan? Minulla on sähköhammasharja, joten sen harjapään vaihdan parin-kolmen kuukauden välein.

Käyt kirjastossa? Nykyään todella harvoin, koska suosin e-kirjoja. Eikä minulla edes ole vielä kirjastokorttia Helsinkiin.

Peset peitot ja tyynyt? Nämäkin ihan liian harvoin! Ehkä kerran vuodessa...

Syöt herkkuja? Välillä menee herkkuja melkein viikon jokaisena päivänä, joskus on viikkoja, kun ei tule syötyä mitään, koska ei tee mieli. Mutta sanotaanko vaikka keskiarvona kaksi-kolme kertaa viikossa.

Peset rintsikat? Tätä teen sentään usein! Pesen aina muutaman käyttökerran jälkeen.

Leivot? Super harvoin. Ehkä pari kertaa vuodessa. Keittiöni on niin pieni, etten oikein tee mielelläni ruokaa tai leivo kotona.

Siivoat jääkaapin? Tästä olen tarkka. Putsaan aina kaikki tahrat heti ja tunnollisesti sulatan pakastimen vähintään kerran vuodessa.

Käyt puntarilla? Öö ehkä muutaman kuukauden välein. En enää mieti painoa eikä minun oikeastaan edes tarvitse tietää paljonko painan. Toisinaan, kuten lääkärissä, se vaan saattaa olla pakko tehdä.

Syöt irtokarkkeja? Voisin muuttaa tämän muotoon, että kuinka usein syön karkkia, koska olen laiska käymään karkkiostoksilla jossain, jossa on hyvä irttarivalikoima. Nyt karkkien syönnistä on tullut aikalailla viikottaista.

Vierailet isovanhempiesi luona? Aivan liian harvoin nykyään. Pitäisi käydä useammin, mutta onneksi soiteltua tulee säännöllisesti.

Peset pyykkiä? Aina, kun pyykkiä on täysi koneellinen.

Imuroit kotisi? Apua, siis vähintään kaksi kertaa päivässä 😅 Olen neuroottinen tästä...

Käyt hammaslääkärissä? Jos ei tarvitsisi miettiä rahaa, kävisin kuukausittain putsaamassa hampaani hammaslääkärissä! Mutta yleensä käyn 1,5-2 vuoden välein tarkistamassa ja tekemässä muut tarvittavat käynnit.

Olet tehnyt raskaustestin? Olen kerran asuessani Hollannissa. Lähdin vielä joskus todella myöhään illalla ostamaan testiä, koska en pystynyt alkaa nukkumaan ennen sen hankkimista.

Tarkistat toimiiko palovaroitin? Palovaroittimeni on sellaisessa paikassa, josta näen sen päivittäin. Vielä ainakin punainen valo vilkkuu, joten kait se toimii?

Peset autosi? Ainakin pari kertaa vuodessa. Haluisin useamminkin, mutta käytän autoa todella harvoin, joten turha sitä on jatkuvasti pesettää, jos se seisoo likaantumassa tien varressa.

Käyt läpi vaatekaapit ja muut kaapit? Tätä pyrin tekemään aika usein. Vähintään nelisen kertaa vuodessa, koska vihaan turhaa tavaraa.

Puhdistat hiukset harjasta? Ehkä kerran viikossa?


Kivaa torstai-illan jatkoa! ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela