6 x tällä viikolla ärsyttänyt

lauantai 12. lokakuuta 2019

Moikka! Huh mitä vauhtia tämä viikko on mennyt. Tai koko syyskuu ylipäätänsä. Jotenkin ihan käsittämätöntä, että pian on enää kaksi kuukautta jouluun ja koko vuotta alle kolme kuukautta jäljellä. Olen jo jopa miettinyt ensi kesää, koska täytän heti kesäkuun alussa 30 ja haluan kerrankin järjestää kunnon syntymäpäivät bileinä tai isona dinnerinä, johon kutsun kavereita. Syntymäpäiväni on juuri valmistujaisten aikaan sekä silloin, kun hääsesonkikin on jo alkanut, joten tilavuokran kanssa on pakko olla ajoissa. Ääääh, en ole yhtään syntymäpäivätyyppi niin arvatkaa vaan havahdunko lopulta koko hommaan joskus pari viikkoa aikaisemmin 😅 Pakko ehkä ottaa edes tuo tilavuokra jo syksyn to do-listalle niin olisi ainakin päivä ja paikka check.

Tällä viikolla olen jakanut ajatuksiani muun muassa viikon teemojen, kuten mielenterveyden ja tyttöjenpäivän osalta, enimmäkseen Instagramissa, joten päivitellään pitkästä aikaa jotain kevyempää. Blogissa on ollut aika paksua asiaa viime aikoina, joten kiva hieman tasapainoittaa omiakin ajatuksia kirjoittamalla kevyempiä juttuja.

Minua on tällä viikolla ärsyttänyt muutamat mitättömät, mutta silti ihan pirun turhauttavat asiat. Toisaalta jos posin kautta katsoo asiaa, niin voisi elämässä ärsyttää isommatkin asiat. eli ehkä olen ihan tyytyväinen näihin omiin pienisuuriin ärsytyksen aiheisiin. Mikä mua sitten on kiukuttanut ja ärsyttänyt tällä viikolla?

Kaaos, joka hallitsee kotiani tällä hetkellä. Nurkissa lojuu yhteistöihin tarvittavia tuotteita, pr-pusseja, muuta tavaraa, joka pitäisi viedä häkkivarastoon ja syyskengät ovat vallanneet eteisen, koska en ole vielä saanut aikaiseksi siirrettyä kenkälipastosta kesäkenkiä säilöön muualle. Aaaaaaargh, vihaan tällaista kaaosta ja haluaisin vain jonkin huoneen, jonne voisin aina jemmata tavarat, joille ei ole paikkaa. 

Asuntokuume on kasvanut kasvamistaan (syytän eniten tuota kodin kaaosta) ja en edes voi katsoa mitään asuntoilmoituksia, ettei asuntokuume ja ärsytys kasva enempää. Tällä hetkellä vaan oman asunnon osto ei ole mahdollista, koska en halua ostaa yksiötä, enkä saisi yksin niin isoa lainaa, jolla saisi kantakaupungista kaksion. Eli ei auta kuin olla kärsivällinen ja vaikka ensitekijöiksi raivata koti taas oikeasti siistiksi.

Rahankäyttö on samaan aikaan älyttömyydellään naurattanut, mutta myös ärsyttänyt pitkin viikkoa. Viime aikoina olen käytänyt paljon rahaa kaikkeen kivaan, kuten syönyt paljon ulkona, tarjonnut lounaita, viettänyt hauskoja iltoja, ostanut kotimaista muotia ja hieman muutenkin päivitellyt vaatekaappia ja niin edelleen. Ei mitään älytöntä törsäilyä, mutta selkeästi rahaa on mennyt p a l j o n normaalia enemmän ei-välttämättömiin juttuihin. Toki olen laittanut normaalia enemmän säästöönkin, mutta koska tämä syksy on ollut rahan suhteen todella hyvä, on se näkynyt myös huolettomana rahankäyttönä. Päätin alkuviikosta, että nyt aloitan raha-detoxin ja olen hieman tarkempi rahankäytöstä. No eilen sitten eksyttiin mallikappaleiden ystävämyynneille, josta löysin muutaman (onneksi todella laadukkaan) jutun ja eilinen kruunautui siihen, kun jaksoin taas käydä kaupassa ainoastaan kivijalan K-Marketissa, enkä muutamasata metriä kauempana olevassa, huomattavasti edullisemmassa Alepassa tai S-marketissa. Että niin. Hyvin on sujunut! 😅

Liian pitkiksi venyneet päivät ovat ärsyttäneet, koska tällä viikolla aamukasista iltaysiin on ollut lähes poikkeuksetta jatkuvaa suorittamista ja paikasta toiseen juoksemista. Toki mukaan on mahtunut ihan mielettömän kivoja juttuja, mutta aikamoisia olleet kaikki päivät, vaikka olen karsinutkin todella paljon muun muassa pr-tilaisuuksia olemalla menemättä.

Asioiden unohtelu on ollut läsnä tällä viikolla ja läppärisuojani ja keittiöni on täynnä pieniä muistilappuja, joissa on ylhäällä muistettavia asioita. Unohtuneita asioita pompahtelee mieleen jatkuvasti ja arvatkaa vaan kuka viettää osan viikonlopusta näitä rästihommia tehden, jotka olisi jo pitänyt tehdä mieluummin arkena...

Ristiriitaisuus ihmisten kehonkielessä ja käytöksessä on ärsyttänyt tällä viikolla. Elämässäni on muutama ihminen, joiden kanssa joudun olemaan väistämättä tekemisissä, mutta joku vain hiertää meidän välejä, enkä rehellisesti tiedä mikä. Ei auta kuin olla itse perus ystävällinen, vaikka turhauttaakin se, ettei ihmiset kykene avaamaan asioita.

Sellaisia ärsytyksen aiheita ollut tällä viikolla. Onneksi viikkoon ja ylipäätänsä elämääni kuuluu tuhansia kertoja enemmän kivoja, onnea ja iloa tuovia asioita. Olen muuten tämän viikon pitänyt kiitospäiväkirjaa, jonka jaan myös teille. Tuo postausidea on vilahdellut useassa blogissa ja päätin tarttua siihen itsekin. Kivaa lauantai-iltaa! ❤️

Kuvat Joanna Suomalainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela