"Sun hiukset on aina niin hyvännäköiset!"

perjantai 20. syyskuuta 2019

Kaupallinen yhteistyö New Nordic

Saan paljon kehuja hiuksistani ja siitä, kuinka hyväkuntoisilta ne näyttävät. "No mulla on hiustenpidennykset..." on yleinen vastaukseni, mutta hemmetti vie, eivät hiukset näytä hyviltä, oli pidennykset tai ei, jos niiden hoitoon ei kiinnitä mitään huomiota. Ja hoitamistakin vielä tärkeämpää on hiusten ravitseminen sisäisesti - runsaasti vettä, paljon terveellistä, ravintorikasta ruokaa ja huolehtiminen vitamiinien riittävästä saannista.  Tärkeää olisi myös tietty se stressin välttäminen. Ja laihdutuskuurien, roskaruoan, karppaamisen, huonojen rasvojen ja sokerin. Huh, itse en ainakaan voisi luopua ruokanautinnoista, vaikka hiusten hyvinvointi onkin minulle tärkeää. Onneksi tässä(kään) asiassa ei tarvitse mennä ihan ääripäähän saadakseen hyväkuntoiset ja paksut hiukset. Koska en voisi elää täysin ruokasynneittä tai stressaamatta, tuen hiusteni hyvinvointia erityisesti hiusten hyvinvointiin suunnatulla ravintolisällä.


new nordic tuotteet hair volume
Jo vuosia hiuksilla on ollut iso merkitys ulkonäössäni ja vuosittain käytän kauneudenhoidossa ehdottomasti eniten rahaa hiuksiini. Käyn kampaajalla noin viiden viikon välein, käytössä on laadukkaat muotoiluvälineet ja -tuotteet ja hoidan hiuksiani hyvillä hoitotuotteilla. Todella suuri osa hiusten hyvinvoinnista tulee kuitenkin sisältä ja mitä paremmin voimme kokonaisvaltaisesti, sitä paremmilta hiuksemme näyttävät. Vaikka minulla onkin hiustenpidennykset, ei se ole todellakaan tarkoita sitä, ettei hiuksia tulisi ravita huolellisesti. Mitä paremmassa kunnossa minun hiuspohjani ja omat hiukseni, erityisesti uutena kasvava hius, on, sitä paremmin hiukseni kestävät hiustenpidennyksistä aiheutuvan hennon rasituksen.

Hiukset rakentuvat täysin vedestä ja proteiineista, mutta ainoastaan vettä juomalla ja proteiineja syömällä ei saada hiuksia maagisesti paksummiksi ja pidemmiksi. Ei edes kiiltävämmiksi. Proteiinien ja veden lisäksi hiilihydraatit ovat tärkeässä osassa hyvinvoiviin hiuksiin, koska hiilihydraatti sitoo proteiinin hiukseen. Eli ilman hiilihydraatteja proteiinia, hiusten tärkeintä rakennusainetta, ei saada sidottua hiukseen ja tehtyä siitä vahvempaa. Kuivien ja sameiden hiusten ongelmana on taas usein puute hyvistä rasvoista.


new nordic tuotteet hair volume
Miksi sitten hiuksille suunnattuja ravintolisiä tulisi edes syödä, jos hiukset voivat hyvin jo pelkällä ruokavaliolla? Siksi, että jo pelkästään hormonitoimintamme, geenit ja muun muassa ikääntyminen vaikuttavat hiuksiimme - söi ja eläisi kuinka terveellisesti tahansa. Erityisesti hiusten oheneminen tulee monelle ennemmin tai myöhemmin vastaan ja laadukkaalla hiuksille suunnatulla ravintolisällä sitä voi vähentää ja ennaltaehkäistä. Ja erityisesti naisilla hormonaaliset muutokset tekevät jälkensä hiuslaatuun, johon moni saa apua hiuksia vahvistavasta ravintolisästä.

Olen syönyt kesäkuun alusta lähtien New Nordic Hair Volume -ravintolisää, joka edistää hiustenkasvua ja tuuheutta. Hair Volume on yhdistelmä kasviuutteita ja hiustenkasvulle tärkeitä ravintoaineita: biotiinia, sinkkiä ja kuparia. Kasviuuteyhdistelmässä on omenaa, hirssiä ja peltokortetta sekä runsaasti aminohappoja, joita tarvitaan hiusten rakentamiseen. Kasviuuteyhdistelmän uutteet on valittu huolellisesti siten, että ne kaikki tukevat hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia niiden sisältämien mineraalien, vitamiinien ja hivenaineiden ansiosta.


new nordic tuotteet
new nordic tuotteet hair volume
Monet suhtautuvat skeptisesti hiusten kasvua lupaaviin ravintolisiin. Kyllä, markkinoilla on paljon hinta-laatusuhteeltaan huonoja valmisteita, mutta Hair Volume on vaikuttajien ainesosien ja niiden pitoisuuksien osalta oikea helmi! Juuri viime kampaamokäynnillä kampaajani ihasteli ja ihmetteli sitä, kuinka runsaasti hiuspohjassani on lyhyttä uutta hiusta. Olen huomannut tämän itsekin, koska tuskailen joka aamu lyhyestä babyhiuksesta pörröistä jakausta ja hiusrajaa, joka johtuu juuri siitä, että uutta hiusta on puskenut vauhdilla viimeiset kuukaudet. Ja mieletöntä vauhtia kasvaneiden hiusten lisäksi kynteni ovat hyötyneet tästä ravintolisästä. Nyt, kun kynsissäni on niit suojaava geelilakkaus, olen joutunut usein jo ennen kynsihuoltoa leikkaamaan kynsiä lyhyemmiksi, koska ne kasvavat hirveää vauhtia ja makuuni liian pitkiksi. Olen hieman on-off tyyppiä sen suhteen, muistanko päivittäin napata vitamiinit, mutta Hair Volume on ollut sellainen, jonka muista ottaa rutiininomaisesti joka ilta iltapalan yhteydessä. Ja illalla siksi, koska rakastan kahvia ja kahvi taas huonontaa vitamiinien ja ravintolisien imeytyvyyttä. Eli iltaisin, tai ainakin pari tuntia kahvinjuonnin jälkeen,  ruokailun yhteydessä otettuna vitamiineista ja ravintolisistä saa kaikista eniten irti.

new nordic tuotteet hair volume
new nordic tuotteet hair volume hiusravinne
New Nordicin ravintolisiä myydään heidän omasta verkkokaupasta, mutta myös Aito- ja LIFE-ketjun liikkeistä sekä Sokos tavarataloissa. Suosittelen tutustumaan myös muihin New Nordicin tuotteisiin ja Hair Volumen lisäksi oma toinen lempparini on Wild Biotic-valmiste, joka on laadukas maitohappobakteerivalmiste.

Alennuskoodi New Nordic -verkkokauppaan: Koodilla Mikaela saa -20% kaikista tuotteista 30.9.2019 saakka.

Kannattaa muuten kurkkailla vielä Instagraminkin puolelle, johon on tulossa yli 100 euron arvoisen New Nordic-tuotepaketin arvonta! Ja pakettiin kuuluu totta kai myös Hair Volume -ravintolisät! 😉


Millaisia kokemuksia teillä on hiusten hyvinvointia edistävistä ravintolisistä?


Kuvat Anton Varho

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela