Neljän vaiheen ihonhoitorutiini

sunnuntai 8. syyskuuta 2019

Kaupallinen yhteistyö Jowae

Ikääntyminen on muuttanut ihoani ja teini-iän epäpuhdas, ilman kosteusvoidettakin pärjäävä ihoni on muuttunut helposti kuivuvaksi sekaihoksi. Kasvojen ihoni on todella tietoinen ja vaativa käyttämieni tuotteiden suhteen ja käyttäessäni joitain iholleni epäsopivia tuotteita, kertoo ihoni sen heti kuivuudella ja epäpuhtauksilla. Ehkä voisi kuvitella, että ikääntyessä iho vaatisi monimutkaisia ainesosaluetteloita ja ihmeaineita, mutta omalla kohdallani on päin vastoin. Less is more on alkanut ohjaamaan omaa ihonhoitoani tuotteiden määrän suhteen.

Muutama vuosi sitten innostuin korealaisesta, 10-vaiheisesta ihonhoitorutiinista, mutta ajan myötä intoni hiipui, koska ei minulla ole aikaa antaa käyttää aamuin ja illoin muutamaa minuuttia enempää ihonhoitoon. Tai iltaisin olisi, mutta käsi ylös, joka jaksaa joka ilta käyttää kasvojen ihon hoitamiseen pitkän tovin. En minä ainakaan, koska toisinaan jo pelkkä kasvojen pesukin tuntuu ylitsepääsemättömän vaivalloiselta. Koska iholla on suuri merkitys yleiseen hyvinvointiini ja fiilikseen ulkonäöstäni, haluan panostaa sen hoitamiseen, vaikka kuinka tekisi mieli painua pitkän päivän jälkeen nukkumaan meikit kasvoilla. Huolellinen ihonhoito, edes ikääntyvän, ei onneksi vaadi lukuisia tuotteita ja päivittäisenä ihonhoitona neljän vaiheen kauneusrutiini on todella toimiva. Ja vielä, kun toisinaan muistaa kuorinnat ja naamiot, on ihonhoitopaletti aika 5/5!

Olen edelleen sitä mieltä, että Koreassa ollaan todellisia edelläkävijöitä ihonhoidossa. Viime keväänä tutustuin korealaisen ihonhoidon ja ranskalaisen laboratorio-osaamisen yhdistävän, apteekeissa myytävän Jowaen (tämä tarkoittaa muuten harmoniaa koreaksi!) tuotteisiin. Ranskalais-korealaisen Jowaen ihonhoitosarjasta löytyy tuotteet kaikille ihotyypeille ja erityisesti Jowae sopii herkälle iholle.

Ihomme joutuu päivittäin kovalle ulkoiselle rasitukselle, jota aiheuttaa muun muassa ilmansaasteet ja ilmastonvaihtelut. Erityisesti ulkoisista rasitteista vuodenajat tekevät suuren muutoksen iholle ja vuodenajasta riippuen oma ihoni kaipaa aina talvisin hieman enemmän huolenpitoa ja kosteutusta. Ympäri vuoden ihon kuntoon taas vaikuttaa elämäntavat ja elämänhallinta, kuten stressin määrä ja unen laatu. Jowae on kehittänyt tuotteensa suojaamaan ihoa näiltä kaikilta rasitteilta sekä nimensä mukaisesti auttamaan ihon luonnollisen harmonian palautumista.

Apteekkikosmetiikaksi Jowae ei ole lainkaan tylsä, vaan kauniit pakkaukset, mielenkiintoiset raaka-aineet, kuten korealaiset lääkekasvit, parabeenittomuus ja runsas (joissain tuotteista jopa 99%) määrä luonnollisia ainesosia, tekee Jowaen tuotteista mielenkiintoisia. Ja mielenkiintoinen osa kaikkia Jowaen tuotteita on Lumifenoli, joka on tehokas, kattomehitähti-nimisestä kasvista peräisin oleva antioksidantti. Jowaen kaikissa tuotteissa on Lumifenolia, joka on muuten patentoitu, sekä muita tehokkaita luonnollisia korealaisia lääkekasveja, kuten punaista ginsengiä ja tehokkaasti kosteuttavaa kirsikankukkavettä.

Alussa mainitsin siitä, kuinka jo neljävaiheinen ihonhoitorutiini on riittävä. Koska Jowae on yhdistelmä korealaista ja länsimaista ihonhoitoa, on korealainen ihonhoito-osaaminen yhdistetty länsimaalaisuuteen siten, että Jowaen kauneusrutiini on suunniteltu nelivaiheiseksi. Tuotelinja on suunniteltu siten, että iho saadaan hoidettua perusteellisesti rutiinilla, jossa on neljä vaihetta: puhdistava, valmistava, aktivoiva sekä korjaava. Rutiinin noudattamisesta on tehty helppoa numeroin merkityistä pakkauksista, joissa kukin numero kertoo missä vaiheessa tuotetta kuuluu käyttää. Easy peasy lemon squeezy, eikä rutiinin opetteluun tarvitse käyttää lainkaan aikaa.

Neljän vaiheen rutiinia voi kukin täydentää itselleen tarpeellisilla tuotteilla, kuten kuorinnalla, naamioilla ja silmänympärysvoiteella. Jowaelta löytyy myös ihan huiman hyvä huulirasva sekä monikäyttöinen, ärtyneelle iholle tarkoitettu balsami, joka sopii kasvoille ja vartalolle. Vaikka kyseessä on apteekkikosmetiikka, on suurin osa Jowaen tuotteista 10-20 euron välimaastossa.

Olen nyt noudattanut nelivaiheista ihonhoitorutiinia, joka koostuu aamuisin ja iltaisin Jowaen tuotteista. Aamuisin rutiini koostuu kevyemmistä tuotteista, kun taas illalla fokus on ihon ravitsemisessa. Rutiinissani on käytössä seuraavat tuotteet:

Jowae aamurutiini:
1. Puhdistus: Jowae Soothing Cleansing Milk
2. Ihon valmistelu: Jowae Hydrating Water Mist
3. Tehohoito: Jowae Youth Concentrate Complexion Correcting Seerumi
4. Kosteutus: Jowae Moisturising Light Cream + silmänympärysvoide

Jowae iltarutiini:
1. Puhdistus: Jowae Soothing Cleansing Milk
2. Ihon valmistelu: Jowae Hydrating Water Mist
3. Jowae Youth Concentrate Detox Night yöseerumi
4. Jowae Moisturising Overnight Recovery Mask + silmänympärysvoide

Aamu- ja iltarutiiniani täydennän kuorinnalla sekä parilla eri naamiolla. Puhdistava mineraalinaamio, Jowae Clarifying Mineral Mask, on saanut hehkutustani jo aikasemin. Tuon naamion lisäksi Jowaella on huippukosteuttava Jowae Replumping Water Mask-geelinaamio, joka muuttuu iholla vesimäiseksi.  Kuorintaan taas käytän Jowaen hellävaraista, ihon hapenottokykyä lisäävää  Jowea Oxygenating Exfoliating cream-kasvokuorintaa. Ihoni on herkkä liian rakeisille kuorinnoille, mutta tässä kuorivat rakeet ovat todella pieniä ja iholle hellävaraisia.

Kosmetiikassa olen todella tarkka tuotteiden tuoksuista ja nenäni on herkkä voimakkaille hajusteille ja tuoksuille. Jowaen tuotteissa on mieto, raikas ja todella neutraali tuoksu. Ei lainkaan sellainen, joka kävisi nenään missään vaiheessa.

Jowaen tuotetta myydään hyvinvarustelluissa apteekeissa sekä Yliopiston Apteekin verkkokaupassa. YA:n verkkokaupasta saatte koodilla MIKAELA20 kaikista Jowae-tuotteista -20 % syyskuun loppuun asti.

Kuinka monta tuotetta teidän ihoinhoitorutiiniin kuuluu?

Ps. Suosittelen kurkkaamaan minun Instagrami, josta löytyy arvonta. Arvonnassa voi voittaa kuusi vapaavalintaista Jowae-tuotetta! 😍

1 kommentti:

  1. Tätähän voisin kokeillakin! Aamuisin omiin rutiineihin kuuluu kolme vaihetta, illalla viisi. Kerran viikossa lisäksi naamio ja kuorinta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela