Kaksi meikkilookkia (lähes) ainoastaan huulipunaa vaihtamalla

keskiviikko 25. syyskuuta 2019

Kaupallinen yhteistyö Cocopanda.fi

Meikkityylini on ollut jo vuosia todella samanlainen. Rakastan kirkkaita huulia ja huulipuna on oikeastaan aina pääosasa meikissäni. Toisinaan lähden testailemaan erimerkiksi vahvempaa tai erikoisempaa silmämeikkiä, mutta nykyisin sellainen näyttää omaan silmään todella vieraalta. Ja erityisesti nudepunalla olo on todella noh, alaston, vaikka se toimii hyvin vahvemman silmämeikin kanssa. Mutta mitä sitä hyvää ja itseä miellyttävää meikkityyliä vaihtamaan. Kaiken lisäksi neutraali silmämeikki+kirkkaat huulet on nopea tapa saada eloa kasvoille!

En ole selkeästi niin sanottujen markettimeikkituotteiden tai selketiivisten meikkien käyttäjä, vaan käytössäni on tuotteita aina muutaman euron maksavista useita kymmeniä euroja maksaviin tuotteisiin. Cocopanda on kaltaisilleni jokaisesta hintahaarukasta tuotteita käyttäville ihan paras paikka hankkia uudet meikit, koska valikoima on täynnä mielenkiintoisia edullisia meikkimerkkejä, mutta valikoimasta löytyy myös selektiivisen puolen uutuudet ja klassikkotuotteet. Coconpandan verkkokaupassa alkoi muuten juuri tänään syysale, joka kestää aina 1.10. asti! Syysalen aikana lähes koko valikoima* on 20 - 70 % alennuksessa. Ja hei, lähes kaikki tässä postauksessa olevat tuotteet ovat mukana kampanjassa! Postauksen lopussa on myös alennuskoodi, joka on voimassa koko syysalen ajan, joten kannattaa lukea postaus loppuun asti!

Yhteistyössä Cocopanda.fi kanssa poimin valikoimasta itselle jo ennestään tuttuja tuotteita, mutta myös uusia tuttavuuksia kahden meikkilookin toteuttamiseen. Toinen lookeista on meikki, jossa silmiin on panostettu enemmän ja toisessa huulet ovat pääosassa. Mielestäni megakirkkaat huulet toimivat ympäri vuoden, joten rohkeasti vaan syksyn ja talven harmaudessakin ne kirkkaan pinkit ja korallit punat käyttöön. 😉

Molemmissa meikeissä pohja on sama ja muunsin meikit lookista toiseen ainoastaan putsaamalla luomet ja huulet ennen uuden meikin tekoa. Luomiväripalettikin on molemmissa sama, eli ainoastaan tuotteena huulipuna vaihtuu.

Pohjameikin päätuotteet:
The Ordinary Coverage Foundation - Light Yellow
L'Oréal Paris Infallible More Than Concealer - Oatmeal
Wet’n Wild Ultimate Brow Retractable Pencil - Medium Brown
theBalm Hot Mama poskipuna
Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils Luxurious Mascara - #1 Noir
Wunder 2 Prime & Behold meikinpohjustaja silmille ja huulille
- Makeup Obsession Fixing Spray Fit Fix Extra Hold
Lisäksi meikissä oli käytössä irtopuuteri, aurinkopuuteri ja silmänrajauskynä

Molemmissa meikeissä käytetty luomiväripaletti:
NYX Professional Makeup Ultimate Eyeshadow Palette - Warm Neutrals

Ensimmäisessä lookissa käytin NYX Professional Makeup Ultimate Eyeshadow Palette - Warm Neutrals -luomiväripaletista mattaisia ja shimmerisiä, punertavia sävyjä. Levitin luomelle ensin Wunder 2 Prime & Behold meikinpohjustajaa, joka tehostaa luomivärien ja huulipunien pysyvyyttä sekä vahvistaa pigmenttiä. En halunnut sävyistä liian intensiivisiä, joten taputtelin niitä kevyesti luomelle isolla luomivärisiveltimellä ja lopuksi häivytin rajoja paletin neutraaleilla sävyillä. Huulille laitoin hieman kiiltävää ja huulilla mukavalta tuntuvaa Clarins Joli Rouge Lacquer -huulipunaa sävyssä #760L Pink Cranberry. Lämpimät sävyt luomilla ja huulilla, kevyt rajaus ripsien tyveen pehmeällä rajauskynällä ja kunnolla ripsiväriä. Tämä on ehdottomasti se yleisin meikkityylini!

Toisen meikkilookin luomiseen vaadittiin  vain luomien ja huulien putsaus micellar-vedellä, samasta paletista eri sävyjä luomiin ja uusi, megakirkas huulipuna. Todella kirkkaat punat toimivat mielestäni parhaiten neutraalien simien kanssa ja valitsin todella neonpinkin, mattaisen Lancôme L'Absolu Rouge Drama Matte - 346 Fatale Pink -huulipunan kaveriksi saman NYXin luomiväripaletin sävyistä neutraaleja ja hieman kultaan taittavia shimmer-sävyjä. Sitten vielä uusi, pehmeä rajaus ripsien tyveen ja kerros ripsiväriä ja oltiin valmiita! Usein saatan myös jättää rajaukset pois kirkkaampien huulipunien kanssa ja ripsiväriäkin voi olla vain kerros tai pari. Loppusilauksena vielä tietenkin hajuvettä, kuten syksyn uutuutta, Lancôme Idôle Eau de Parfum -tuoksua, joka on naisellinen ja kukkainen, mutta kuitenkin kevyt, arkeen ja iltaan sopiva tuoksu.

Koska meikki näyttää aina paremmalta hyvin kosteutetulla iholla, olen jo nyt ottanut ihonhoidossa käyttööni ekstrakosteuttajia. NUXE Aquabella Lotion on sekaiholle sopiva, kosteuttava, hyaluronihappoa sisältävä kasvovesi, joka samalla supistaa ihohuokosia. Tämä on ihana! Lisäksi kosteuttavat naamiot ovat suuressa osassa ihonhoitoa ilmojen kylmetessä. Filorga Oxygen Glow Masque on ihon hehkua välittömästi lisäävä ja kosteuttava naamio, jota voi käyttää muutaman kerran viikossa tai kuuriluontoisesti viikon ajan päivittäin. Ja kangasnaamioitakaan ei kannata unohtaa! Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Pearl ja SUGU Spotless Detox Green Clay Sheet Mask ovat kaksi super hyvää kangasnaamiota. Ja alla vielä lupaamani alennuskoodi, joka on tosiaan voimassa koko Cocopanda.fi syysalen ajan, eli 1.10. asti. 😊

Alennuskoodilla MIKAELAKOSK saa 10 % (lisä-)alennuksen kaikista yli 60 € tilauksista koko syysalen ajan Cocopanda.fi verkkokaupassa.

* the Ordinary ei kuulu mukaan kampanjaan, mutta alennuskoodini antaa alennuksen myös the Ordinarysta. YSL, Holika Holika sekä Lancôme ovat -10 % alennuksessa.

2 kommenttia:

  1. Musta meikin painopisteen ei välttämättä tarvitse olla joko silmä- tai huulimeikissä. En tykkää yhtään vaaleista huulista, murretuista punaisista kylläkin. Tekevät ilmeestä jotenkin kelmeän. Molemmat meikkilookisi ovat kivat ja pukevat jo ihan senkin takia että ne onnistuvat varmasti kaikilta, joten ei ole korkea kynnys panostaa ulkonäköön. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla sama, ettei vaaleat huulet toimi itsellä lainkaan ja aina pakko olla selkeästi väriä myös huulissa. Ja kiitos kehuista!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela