Viikon 32 kalenterinäkymä

maanantai 5. elokuuta 2019

 *Postaus sisältää mainoslinkin

Helou ja mahtavaa uutta viikkoa! Viikonloppu oli blogin puolella hiljainen, koska koko loppuviikko oli täynnä ohjelmaa ja menoa, eikä sunnuntaina ollut sellainen olo, että olisin saanut aikaiseksi mitään fiksua tänne blogin puolelle. Tällä viikolla taas normaalit kuviot ja nyt palaan oikeasti takaisin arkeen. On ollut vähän jo ikävä, mutta myönnän, että on ollut myös hienoisia käynnistymisvaikeuksia tämän kanssa... Koska arki tosiaan alkaa taas normalisoitumaan, halusin vilautella teille miltä tämän viikon kalenterinäkymäni näyttää. Toistaiseksi vielä hieman hiljaisempaa, joten pitää nauttia!


Maanantai
Aamu ja aamupäivä töitä kotona: sähköpostien purhaminen, muutaman meilin follow up, tämän blogipostausen aloittaminen jne. Iltapäivällä kipaisin käymään postissa, kävin salilla ja illalla menen vielä pelaamaan tennistä, jonka jälkeen täytyy viimeistellä huominen postaus.

Tiistai
Aamulla reilu parin tunnin palaveri, josta menen suoraan pitkälle lounaalle. Loppupäivä menee töiden parissa ja ehkä treeni, mutta sen perässä on kysymysmerkki. Riippuu ihan siitä ehdinkö. Lisäksi julkaisen blogipostauksen ja siihen liittyvät muut julkaisut.


Keskiviikko
Aamulla Kaslinkin aamiaispressi ja siitä kodin kautta tekemään hieman töitä, suunnitelmissa hoitaa mm. yhden projektin edistämistä. Illaksi sovittu menoa, joten kiva ja rento päivä tiedossa!

Torstai
Aamupäivällä suunnitelmissa on käydä salilla ja loppupäivä mm. valokuvausta ja editointia. Sain tänään kamerani rungon takaisin huollosta ja nyt olen vajaa pari viikkoa kuvannut vanhalla Sonyn minijärkkärillä, eikä kuvailu ole inspannut, koska kuvanlaatu ei ole lähelläkään sitä, mihin olen tottunut. Haluaisin torstaina mennä ottamaan ne ah niin kliseiset auringonkukkapelto-kuvat.  Kukkasesonki on niin lyhyt ja täytyy olla nopea, joten harmittelin viime viikon, kun ei ollut kunnon kameraa 😄 Tarkoitus olisi myös päivittää blogi.

Perjantai
Suunnitelmissa on käydä aamulla salilla ja sen jälkeen näillä näkymin menen Mäntsälään käymään äidillä ja isäpuolella, joita en ole nähnyt hetkeen.


Lauantai
Vaikka en aio mennä Flow'hun, menen BikBokin kutsumana etkoilemaan. Etkojen jälkeiset suunnitelmat ovat vielä auki.

Sunnuntai
Tyhjä kalenteri. Parasta! Oletettavasti puuhailen hieman blogitöitä ja näen kavereita. Ehkä myös jotain treeniä.

Ihanaa viikkoa teille kaikille ja huomiseen! ❤️

T-paita Cubus
Mekko Zara
Kengät Superga*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela