Tehokas duo kuiville huulille

lauantai 17. elokuuta 2019

*Tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä

Kaksi huippua huulituotetta on kulkenut lähes päivittäisessä käytössä jo hyvän tovin ja vasta nyt havahduin siihen, että näistä on ihan pakko vinkata myös teille. Taikatemppuni pehmoisiin huuliin on ollut BYBI Beautyn duo, johon kuuluu huulirasva sekä hellävarainen huulikuorinta.

Olen monet kerran hehkuttanut BYBI Beautyn tuotteita eikä vastaan ole tullut vieläkään yhtäkään huonoa tuotetta, vaikka olen kokeillyt merkiltä tuotteen, jos toisenkin. BYBi on monelle tuttu varmasti huippukauniiden pakkauksen ansiosta, mutta suosittelen todellakin tutustumaan brändin tuotteisiin pelkän ihastelun sijaan. BYBIltä löytyy hinta-laatusuhteelta erinomaista luonnonkosmetiikkaa ihonhoitoon, joista lemppareitani ovat uudehkot boosterit, puhdistusöljy sekä tämä duo huulien hoitoon.

BYBI Beauty Lip Plumper* on huulia hoitava, kosteuttava ja hieman pullistava huulivoide, jonka huulia täytelöittävä vaikutus tulee verenkiertoa vilkastuttavasta piparmintun ja appelsiinin eteerisistä öljyistä. Erityisen ravitsevan ja hoitava huulivoiteesta taas tekee sheavoi ja rypäleen siemenöljy.

BYBI Beauty Buffer* on todella hellävarainen huulikuorinta rohtuneille ja ärtyneillekin huulille. Kuorintarakeet tulevat ruskeasta sokerista ja koostumus on sekoitus manteliöljyä, sheavoita ja hedelmävahaa. Olen ollut aika arka kuorimaan huulieni ihoa, koska huulieni iho on todella herkkä ja halkeileva ja monet kuorinnat ovat selkeästi liian kovakouraisia huulien ohuelle iholle. Tämä on sen sijaan ollut ihan 5/5!

Molemmat tuotteista saa ostettua erikseen, mutta House of Organicilla on myynnissä myös plumper & buffer-huulisetti*, jossa saa molemmat tuotteet hieman edullisempaan yhteishintaan 23,90 eurolla. Erikseen ostettuna nämä ovat noin 13 euron kieppeillä.

Onko teillä jotain suosikkituotteita BYBIltä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela