Se hävettävä hikoilu

perjantai 23. elokuuta 2019

Kaupallinen yhteistyö Triple Dry Finland

Olen ollut aina kova hikoilemaan. Muistan, kuinka jo pienenä peittelin häpeillen kainaloissa olevia hikiläikkiä ja harmaita t-paitoja en käyttänyt koskaan. Enkä muuten käytä edelleenkään.

Hikoilu on noloa - oli se sitten hikilähtit paidassa tai kevyt hienhaju. Hikihän ei itsessään haise (haju syntyy kainaloiden iholla olevien bakteerien alkaessa hyödyntämään hikeä), eikä runsas hikoilu ole merkki huonosta kunnosta tai hygieniasta. Me kaikki vain olemme erilaisia ja toiset hikoilee pienestä ja toiset eivät raskaan treeninkään aikana.

Kainaloista hikoilua olen onnekseni saanut hieman kuriin, kiitos luottotuotteeni Triple Dry antiperspiranttien, mutta mitä enemmän ikää on tullut, sitä pahemmaksi kasvojen hikoilu on mennyt. Samasta kärsivät voivat varmasti samaistua siihen tunteeseen, kun istut tärkeässä tilanteessa kasvot litimärkinä. Eikä muuten auta, vaikka kasvoja olisi kuinka yrittänyt taputella paperilla kuivaksi ennen h-hetkeä tai saapunut paikalle hyvissä ajoin, jotta pahin valuminen olisi loppunut. Hikeö vain puskee otsalle ja muualle kasvoille, vaikka ei olisi edes hermostunut tai todellakaan saapunut paikalle juoksujalkaa. Niin noloa ja joka kerta hävettää vaivihkaan kuivailla kasvoja sormilla tai nenäliinalla.

Jotta en pääsisi tämän kasvojen hikoilun kanssa liian helpolla, tietenkin stressi ja itsessään jo stressaaminen siitäkin, alkavatko kasvot valumaan hikeä, pahentaa vain entisestään tilannetta. Olen aika kova jännittämään ja varsinkin viime päivien hiostavat ilmat ovat vain pahentaneet erityisesti sitä jälkihien puskemista, jota muuten puskee oikein huolella vielä vartinkin jälkeen kohteeseen päästyäni. Nice, very nice.

Urheillessa minua ei haittaa hikoilu lainkaan ja ylipäätänsä onhan hikoilu vain merkki toimivasta kehosta ja aineenvaihdunnasta. Vaikkakin hikoilu ja jopa ne hikiläntit kainaloissa on ihan normaalia ja joista varmasti lähes jokainen meistä on ainakin joskus kärsinyt, on hikoilu edelleen häpeää aiheuttava asia. Varsinkin meille, joilla sitä hikeä puskee paikasta, jos toisesta "hieman" normaalia enemmän. Tämän hikiongelman myötä minusta on tullut hieman neuroottinen deodoranttien suhteen ja kannan AINA deodoranttia mukanani, jos se vain mahtuu laukkuun. Tästä syystä yhdessä vaiheessa omistin yhtään huijaamatta vähintään kymmenen markettideodoranttia, joita olin viljellyt laukkuun ja laatikkoon, jos toiseenkin. Onneksi lopulta käännyin apteekin puoleen ja muutamia vuosia sitten otin kokeiluun paljon hikoileville, mutta siitä huolimatta todella herkille kainaloilleni käyttöön Tripe Dry-antiperspirantit. Nyt deodorantteja ei enää löydy kotoani kahden käsin sormilla laskettavaa määrää.

Triple Dry on erittäin tehokas, alkoholiton antiperspiranttituotesarja hikoilua vastaan. Triple Dry -antiperspirantti on kehitetty hoitamaan erityisesti voimakasta hikoilua, mutta sopii myös normaalisti hikoileville. Tripler Dry -antiperspirantti on tehokkaampi kuin tavalliset deodorantit, joiden tarkoitus on vain peittää hien haju, EI estää hikoilua. Triple Dry -antiperspirantti sisältää kolme kertaa enemmän vaikuttavia aineita kuin tavalliset antiperspirantit ja toimii siten aktiivisesti silloin, kun kehosi sitä eniten tarvitsee.

Erityisen tehokkaan ja silti hellävaraisen koostumuksensa ansiosta antiperspiranttia ei tarvitse lisätä kuin 2–4 kertaa viikossa. Triple Dry -antiperspirantit supistavat hikihuokosia, mikä estää hien pääsyn ihon pintaan. Näin iho pysyy kuivana ja hienhajun muodostuminen estyy. Kuiva ja varma tunne kestää jopa 72 tuntia ja säilyy pesun, suihkun ja urheilusuorituksenkin jälkeen. Hellävarainen koostumus sisältää ainesosia, jotka vähentävät ihoärsytystä.

Triple Dry-tuotteet sisältävät paljon puhuttanutta alumiinia, mutta Teknokemian Yhdistys kertoo, etteivät aumiinisuolat pysty imeytymään ihon läpi, sillä antiperspiranttien toiminta perustuu vaikutukseen ihon pinnalla.  Tuote ei toimisi, jos merkittävä määrä alumiinista imeytyisi syvälle ihoon ja tutkimuksissa on todettu, että alumiinia sisältävät antiperspirantit ja rintasyöpä eivät ole yhteydessä toisiinsa.

Triple Dry Roll-On on noussut luottotuotteekseni, koska sitä ei tarvitse lisätä päivittäin. Tuotetta lisätään iltaisin kainaloihin alkuun tiheämmin, jonka jälkeen suoja (ja itsevarmuus!) vahvistuu ja käyttökertoja voi harventaa muutamaan iltaan viikossa. Aamuisin tykkään kuitenkin laittaa vielä tuplavarmistuksena suihkaukset Triple Dry Spray-antipersiranttia kainaloihin. Roll-Oneista lempparikseni on noussut uusi Shield Aktiivihiili Roll-On, joka on saatavilla sekä miehille, että naisille.

Hei muuten! Sain yhteistyön oheen myös kivan arvonnan, jossa voit voittaa Triple Dry-tuotepaketin sinulle sekä ystävällesi! Eli käykäähän vielä kurkkaamassa Instagramin (@mikaelakosk) puolellainkin kyseinen arvonta.

Triple Dryta saa ostettua apteekeista, apteekkien verkkokaupoista sekä Sokos ja Stockmann-tavarataloista.Kumpaan tiimiin kuulut: niihin, joilla riittää kerrottavaksi noloja hikoilutarinoita vai niihin onnekkaisiin, joille spinningtuntikaan ei aiheuta kainaloiden kostumista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela