Maanantailistasta tuli tiistailista

tiistai 27. elokuuta 2019

Tällä kertaa maanantailista vaihtui tiistailistaan. Kysymykset ovat kuitenkin samat tutut!

Mikä oli viikonlopun paras juttu?
Viime viikonlopun paras juttu oli ehdottomasti aikaansaavuus. Pitkästä aikaa viikonloppuna ei ollut kalenterissa sovittua menoa, joten sain kivasti tehtyä rästitöitä ja vielä sellaisessa hyvässä ja tehokkaassa moodissa. Muita parhaita juttuja olivat kuvaustreffit ja se, ettei ollut mitään erikoista tekemistä. Se tuntui tosi tuntui hyvältä.

Arvosana viime viikolle?
8-. Arvosanaa alentaa muutaman päivän alakulo ja stressaaminen.

Miltä näytät tänään?
Tällä hetkellä olen juuri sängystä heränneen näköinen. Päällä t-paita ja alushousut, poskessa järkyttävän kokoinen finni (tosi kiva...) ja hiukset nukkumisen jäljiltä sotkuisella ponnarilla. Loppupäivän näytän toivottavasti hieman raikkaammalta!

Päivän suunnitelmat?
Kymmeneltä on päivän ensimmäinen palaveri ja sen lisäksi kalenterissa on pari muutakin palsua. Lisäksi to do-listalla on kuvien editointia ja yhden postauksen kirjoittaminen asiakkaan tsekki varten ja perus töitä ja niin edelleen. Jossain välissä kipaisen treenaamaan, mutta muuten on oikein tavallinen arkipäivä. Ei mitään jännää.

Mitä odotat tältä viikolta?
Firenzen näkemistä, koska tämä tulee olemaan minun ensimmäinen kerta siellä. Lisäksi odotan todella paljon yhteistä aikaa äidin ja isäpuolen kanssa, italialaista ruokaa ja ylipäänsä rentoutumista, joka onnistuu itseltä kaikista parhaiten muualla, kuin kotiympäristössä.

Mitä aiot syödä tällä viikolla?
Italialaista pizzaa ja gelatoa OFC!

Jotain, mitä haluat tehdä tällä viikolla?
Rentoutua ja viettää enemmän aikaa offlinessa.


Mukavaa tiistaita!

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela