Heinäkuun kauneussuosikit ja muutama miete kauneudesta

sunnuntai 11. elokuuta 2019

*Kaikki tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä

Hei taas olisi viime kuun kauneussuosikeiden aika. Tällä kertaa halusin keskittyä ainoastaan meikkituotteisiin, koska kesän aikana ei tullut availtua hirveämmin uusia tuotteita ihonhoidon osalta ja olen edelleen keskittynyt entisten loppuun käyttämiseen. Sen sijaan lämmin heinäkuu sai minut tarttumaan muutamiin tuotteisiin yhä uudelleen ja uudelleen. Vaikka meikkaan lähes päivittäin, koska oma fiilis on silloin kivempi, en todellakaan koe suurta intohimoa meikkaamista kohtaan. Meikkityylini on todella samanlainen niin arkena, kuin juhlassakin. Meikki syntyy fiiliksen mukaan, mutta aikaa en halua koskaan käyttää siihen varttia enempää.

Pohdin tänään aamulla myös kauneutta. Viime aikoina fiilis omasta ulkonäöstä on ollut hyvä ja tiedän sen johtuvan osittain pinnallisista asioista - iholla on kiva pieni päivetys ja iho on ihan hyvässä kunnossa, pidän juuri nyt hiuksistani todella paljon ja kesä on inspiroinut pukeutumaan monipuolisemmin. Olen nauttinut kesästä, mutta siitä huolimatta muistanut pitää huolta terveydestäni sekä säännöllisestä liikunnasta. Olo on ollut todella onnellinen ja henkisesti rauhallinen sekä tasapainoinen, joka tuo osansa siihen ulkoiseen kauneuteen ja säteilyyn. Vaikka ulkonäössäni ei ole tapahtunut mitään muutosta, kuten kiinteytymistä, on omalla onnellisuudella ja henkisellä hyvinvoinnilla todella suuri tekijä siihen, miten näkee itsensä peilistä. Tämän tietää varmasti kaikki, mutta tällaisina hetkinä se muistuu mieleen entistä vahvempana. Sisäinen kauneus ja onnellisuus on se, joka tekee meistä kauniita, mutta ei poissulje sitä, etteikö omia parhaita ulkoisia piirteitä saisi korostaa. Tästä esimerkkinä esimerkiksi se, että viihdyn paljon meikittä eikä minulle ole missään nimessä kynnys liikkua julkisesti meikittä (päin vastoin voisin joskus kiinnittää hieman enemmän huomiota minkä näköisenä poistun kotoa...), on oloni itsevarmempi ja parempi, jos kasvoilla on edes kevyt meikki.

Tämän aasinsillan kautta voisi siirtyä niihin heinäkuun kauneussuosikeihin! 😄

Kesällä rakastan meikissä kuulautta ja koralliin taittavat punat näyttävät ekstra kivoilta. Sain ennen juhannusta IDUN Mineralsilta pienen lähetyksen, jossa oli ihan täydellinen kesäpuna, Lip Crayon -huulipunakynä sävyssä Lill*. Tuotekuvauksessa sävyä sanotaan kirkkaan punaiseksi, mutta kevyesti huulille levittäessä sävy on minun huulilla hieman koralliin taittava. Tämä on ollut aivan ihana ja ennen kaikkea helppo kesäpuna, joka ei kuivata huulia!

Sain valita RAW beauty -verkkokaupasta muutaman minua kauan kiinnostaneen Juice Beauty-luonnonkosmetiikkamerkin tuotteita kokeiluun. Muutaman tuotteen joukosta ihan ehdottomiksi lemppareiksi nousivat Juice Beauty Phyto-Pigments Last Looks Cream Blush -voidemainen poskipuna* sävyssä 02 Seashell sekä Phyto-Pigments Perfecting Concealer -peitevoide. Tänä vuonna olen käyttänyt eniten voidemaisia poskipunia, koska pidän niiden tuomasta kuulaudesta enkä pidä ihan hirveästi highlightereista. Juice Beautyn voidemainen poskipuna on todella pigmenttinen ja pitkäkestoinen ja se on helppo levittää meikkisienellä töpöttelemällä. Ihan huippu! Juice Beautyn eitevoide antaa todella hyvää peittävyyttä, ei kuivata ihoa, eikä se tee ihosta kakkumaista, vaikka kyseessä on voidemainen peiteaine. Olen ollut hieman skeptinen luonnonkosmetiikan peiteaineisiin vaihtelevien kokemuksien vuoksi, mutta tämä on oikeasti super hyvä, eikä häviä synteettisille tuotteille.

Nostan todella usein primereita, koska ne ovat tuotteita, joita ilman en tee meikkipohjaa ja kokeilen mielelläni eri meikinpohjustajia. Meikkivoiteissa minulla on tietyt suosikit, mutta meikinpohjustajaa vaihtamalla tai sitä meikkivoiteen joukkoon sekoittaessa saa meikkipohjasta tehtyä kuhunkin päivään sopivan. Sain heinäkuun alkupuolella testiin Kicks Beautyn uutuusprimerin, Skin Protectin Primer -meikinpohjustajan*, joka kosteuttaa ihoa koko päivän ja suojaa sitä mm. iholle haitalliselta siniseltä valolta, jolle altistumme nykyään todella paljon. Siis vitsit tämä primer oli todellinen yllättäjä! Vesipohjainen, geelimäisen ja voidemaisen välimaastoa oleva koostumus toimii todella hyvin oikeastaan kaikkien meikkivoiden alla ja iho tuntuu kosteutetulta koko päivän. Tämä on muuten juuri nyt Kicksillä kamppiksessa alle 13 eurolla!

Real Techniquesin Rebel Edge Trion* pienin viistopäinen sivellin on tavallaan vähän ekstra tässä postauksessa, mutta oli pakko hehkuttaa tätä maailman parhaimpana siveltimenä nestemäisten huulipunien levitykseen! Monet nestemäiset huulipunat kuivattavat todella paljon huulia, jos ne levitetään huulille suoraan aplikaattorilla. Tätä ongelmaa ei tule, jos huulipunan levittää siveltimellä huulille ohuelti ja monta sivellintä kokeilleena olen todennut tämän ihan mielettömän hyväksi siihen tarkoitukseen. Onneksi tajusin kokeilla sivellintä huulimeikkiin, koska harmitti sen tarpeettomana pyöriminen sivellinlaatikossa. Rebel Edge Trion kaksi muutakin sivellintä ovat minun eniten käyttämäni siveltimet, joten huippua, että nyt koko setti pääsee käyttöön.


Kaksi vikaa suosikkituotetta onkin sitten meikkipohjaa ja viimeistelyä varten. Laura Mercierillä on ihania tuotteita ja heinäkuussa kovassa käytössä on ollut Laura Mercier Tinted Moisturizer*, jossa on suojakerroin 20. Tämä on ollut todella kiva tuote sellaisenaan meikkipohjana tai meikkivoiteen joukkoon sekoitettuna, jos haluan enemmän peittävyyttä. Minulla on muuten meikkipohjana ainoastaan tätä sekä hieman Juice Bautyn peitevoidetta tämän postauksen kasvokuvassa. Eli pohja jää kuulaaksi, vaikka meikin kiinnittääkin puuterilla. Ihan super kiva!

Viimeisenä on itse asiassa jo talvella ostettu MAC Prep + Prime Fix+ Mattifying Mist*, joka lojui talven ja kevään käyttämättömänä. Ihoni on todella herkkä kuivalle iholle ja yksinkertaisesti en voinut käyttää tätä meikinkiinnityssuihketta, koska ihoni alkoi välittömästi tuntumaan kiristävältä. Nyt kesällä ilman ollessa kosteampi, on tämä ollut ihan täydellinen viemään puuterimaisuuden pois kasvoilta sekä pitämään epätoivottua kiiltoa pois kasvoilta, jonka kuuma sää aiheuttaa. Eli tämä on ollut ykkönen nyt kesällä pitämään kiiltoa kurissa ja meikin paikoillaan!

Siinä oli heinäkuun kesäiset kauneussuosikit. Löytyikö mielenkiintoisia tuotteita näiden joukosta?

2 kommenttia:

  1. MAC prep+prime on mun ihan suosikki ja juhlissa käytössä. Se kiinnittää kaiken niin että varmasti on ja pysyy naamassa kaikki. Ihan luottotuote <3

    VastaaPoista
  2. Mä en diggaile enää MAC:n Prep+primesta kun korkilla oli tapana hajota. Rakastan noita IDUN Minerals kyniä kanssa, ihan huippuja!

    xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela