Näin sisustimme toimistomme

sunnuntai 21. heinäkuuta 2019

Keväällä kerroin vuokranneeni Maijun kanssa yhteisen toimiston ja viimein saimme toimiston viimeisiä silauksia myöten valmiiksi. Eli tämä ei tarkoita mitään muuta, kuin sitä, että viimein on aika vilauttaa miltä meidän pienessä Ullanlinnan toimistossa oikein näyttää!

Päädyimme vuokraamaan toimiston, koska teemme molemmat suurimman osan töistä kotona tai etänä jostain muualta. Oma toimisto mahdollistaa pienen etäisyyden saamisen töihin ja fiilis on aivan eri, kun lopettaa työt, sulkee läppärin kannen ja lähtee toimistolta kotiin - pystyy selkeästi lopettamaan työt siltä päivältä, kun taas kotona vain työskennellessä töitä tekee helposti jatkuvasti. Nyt kesällä työt ovat siirtyneet suurimmilta osin kahviloihin, koska olen halunnut nauttia ulkoilmasta, mutta syksyä myöten mennessä toimistolle tulee taas aktiivisempaa käyttöä. Tänä kesänä toimistolla on tullut oltua varmasti vain alle kymmenen kertaa.

toimiston sisustus
toimiston sisustus
Toimiston sisustimme aika pienellä budjetilla ja suurin osa kalusteista meiltä löytyi ennestään tai yritimme hankkia mahdollisimman paljon käytettynä. Kalusteista uutena ostimme ainoastaan tuolit, työpöydän, sohvapöydän sekä metallisen hyllykön. Eli aika minimaalisilla hankinnoilla pääsimme! Meillä kävi tuuri, koska löysimme toimistolle täydellisen, ison peilin Facebookin kirpputoriryhmästä, samoin ilmaiseksi tarjoilukärryn ja ihanat Marsaanan tyypit antoivat meille toimistolle kaksi kaunista samettipäällysteistä tuolia. Lipaston ja sohvan taas toin varastosta, koska niille ei ollut käyttöä omassa kodissani. Sisustustavarat taas ovat peräisin Maijun entisestä toimistosta ja astioita keräilin vanhemmiltani. Tällä kikkailulla saimme sisustettua toimistolle todella ihanaksi ja mahdollisimman vähän uutena hankkimatta!

toimiston sisustus
Pakko mainita, että teimme muutaman todella kivan löydön Tokmannilta! Saimme molemmat PR-lahjana pienet lahjakortit Tokmannille, joilla hankimme tarvikkeita toimistolle. Lahjakorteilla löytyi todella kivat tupsulliset korit Kotikulta-merkiltä, pöyreä sivupöytä (hintakin vain parikymppiä!) sekä Nansolta kauniit kulhot. Minähän olen muutenkin todellinen Tokmanni-fani, mutta kotiosastoa on tullut harvemmin vilkuiltua ennen tätä.

Tokmanni kotikulta
toimiston sisustus
toimiston sisustus
toimiston sisustus
Siinä meidän pieni toimistomme. Vaikka tila sijaitsee lähes kokonaan maan alla, on vaalea toimisto todella valoista ja ilta-aurinko paistaa ihanasti sisälle toimistoon. Muutenkin vilkas katu on kiva lisä sijaintiin ja lähellä on monia kivoja kahviloita ja ravintoloita, kuten lempparini Paulette, josta saa ihan mahtavaa lounasta!

Mitä mieltä olette toimiston sisustuksesta? 😊

5 kommenttia:

 1. On todella fiksua tehdä pesäero töiden ja kodin välille :). Hieno tila tuli, erityisesti pidin tuosta koriruukusta hapsuineen, älyttömän söpö!

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana tää teidän toimisto!<3

  - Elli

  VastaaPoista
 3. Voi miten kaunis siitä tuli Mikaela!! Itselläkin on ollut vaikeuksia rauhoittua toimistoon näillä helteillä, mutta syksyllä olen varma, että toimistossa tulee vietettyä pitkää päivää. Onnea teille uuteen toimistoon <3

  VastaaPoista
 4. Onpas todella kivan näköinen toimisto! :)

  VastaaPoista
 5. Onpas kivasti sisustettu. Katoinkin, että lienee maan alla jos ei kokonaan niin osittain mutta ihanan valoisa se on silti.

  Viisautta pitää työt erillaan kotoa jos siihen vain on mahdollisuus.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela