Maanantailista

maanantai 22. heinäkuuta 2019

Mikä oli viikonlopun paras juttu?
Viikonloppu oli todella rento ja kavereiden täytteinen. Paras juttu oli varmaankin perjantain suhteellisen spontaani illanvietto sekä sunnutain megarento löhöpäivä auringossa.

Arvosana viime viikolle?
Annan vahvan ysin!

Miltä näytät tänään?
Nyt minulla on päällä farkkuhame ja t-paita. Hiukset auki ja kerrankin täysin puhtaana! Eli päällä ei ole mitään erikoista 😄

Päivän suunnitelmat?
Aamulla tein hieman töitä, kävin treenaamassa ja kohta suuntaan huoltamaan geelilakkauksen. Illalla onkin menoa, joten tämä päivä on ollut aika kiireinen.

Mitä odotat tältä viikolta?
Tällä viikolla on aika paljon kaikkea pikkupuuhaa ja uhkaavasti alkaa mieli jo kääntymään ens viikon arkeenpaluuseen. Odotan kuitenkin tältä viikolta ihania lomapäiviä sekä aivan erityisesti lauantain kampaajaa. Saattaa olla, että hiuksista tulee vielä hieman vaaleammat...

Mitä aiot syödä tällä viikolla?

Jaa-a, ei mitään tietoa! Jäätelöä ainakin, koska kesä ja jäätelö on parasta. Minun teki myös mieli koko viikonlopun pizzaa, joten voisi ehkä napata jonkun kaverin kainaloon ja suunnata Lauttasaareen kokeilemaan suomen parhaiksi kehutuimpia pizzoja.

Jotain, mitä haluat tehdä tällä viikolla?
Raaskia lähettää kamerani huoltoon. Rungossa on kuvasensori jotenkin irti paikoiltaan (toistaiseksi ei haittaa kuvaamista, mutta pakko korjata) ja edessä on oletettavasti parin viikon huolto, eli tulen olemaan sen ajan ilman hyvää kameraa. Onneksi minulla on tallessa pieni mikrojärkkäri, johon menee käyttökameran objektiivit ja pahimmassa hädässä voin varmasti lainata kameraa joltain. Silti tällainen juttu tekee olon todella stressaavaksi, koska olen niin tottunut kuvaamaan vain tuolla kameralla. Mutta parempi vain viedä se nyt huoltoon, koska elokuun alkupuoli on hiljaisempi mm. kaupallisten yhteistöiden suhteen.

Tällaisilla mietteillä uuteen viikkoon. 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela