6 x Paras juttu viime viikolta

tiistai 30. heinäkuuta 2019

Heippa! Huh, nyt on todellakin alkanut arkeen palaaminen monen viikon semilomailun jäljiltä ja tänään päivästä tulikin huomaamatta 12 tuntinen. Tuntui myös oudolta joutua poistumaan kotoa jo ennen yhdeksää 😄 Lähes koko heinäkuun olen tuohon aikaa ollut vielä yöpuvussa tai pyyhkeeseen kietoutuneena suihkun jäljiltä. Tämä viikko on startannut niin vauhdikkaasti, joten ajattelin hetkeksi hengähtää ja jakaa kanssanne muutaman lempihetkeni ja parhaan jutun viime viikolta.

Olen pitkään, oikeasti vuosia, halunnut mennä pelaamaan kunnolla tennistä ja vihdoin pääsin pelaamaan ja vielä ihan huipussa seurassa. Tai ei sitä ihan vielä oikein kunnon pelaamiseksi voi sanoa, mutta alku on ainakin ihan lupaava. Tenniskärpänen puri minua oikein kunnolla ja nyt haluaisin vain koko ajan käydä pelailemassa. Mikäli joku siellä puolen kaipaa pääkaupunkiseudulla tennisseuraa, niin minua saa todellakin pyytää pelikaveriksi!

Viime viikko oli aika täydellinen ruokapuolen suhteen. Kävin muun muassa tenniksen päätteeksi hakemassa pizzat kauan kokeilulistallani olleesta Lauttasaaren pizzeria Lucasta, tilasin Woltista toisen uusista Naughty Burgerin vegaanihamppareista, kävin Pupussa salaatilla, söin kilokaupalla vesimelonia ja myös jäätelöä sekä karkkia. Eli ruokahetket kuuluivat todellakin viime viikon kohokohtiin.

Vaikka olen aika laiska käymään missään kaunistautumishoidoissa, osui viime viikolle sekä geelilakkausten huolto (käyn yhteistyönä Helsingissä Kalevankadulla sijaitsevassa AJ studiossa), että hiustenpidennysten huoltaminen. Nyt on kiva palailla arkeen freshinä!

En ollut pahemmin miettinyt sen tarkemmin syksyn reissuja, mutta muutaman muuttajan takia äitini sekä isäpuoleni lähtevät Italiaan jo reilun viikon kuluttua. Päätin myös lähteä käymään siellä elokuun lopussa ja tämän hetken suunnitelma on lentää Firenzeen, jossa vietän yön tai pari, sieltä bussilla Pescaraan, joka on lähellä asuntoamme, olla siellä nelisen päivää ja lopuksi bussilla Roomaan, yksi yö siellä ja lento takaisin Suomeen. Menolentoa en ole vielä varannut, mutta Rooman Airbnb:n ja paluulennon olen jo varannut syyskuun alkuun. Niin kiva lähteä tuollaiselle rennolle reissulle vielä töihin paluun jälkeekin!

Luonteeltani en ole sellainen, että tutustuisin täysin uusiin ihmisiin kovin mielelläni. Viime viikolla kuitenkin laitoin itseni mukavuusalueeni ulkopuolelle, enkä kadu sitä lainkaan. Päin vastoin viime viikko oli yksiä parhaita koko kesässäni.

Eiranranta kuului ihan heittämällä viime viikon parhaisiin juttuihin! Neljänä päivänä tuli nautittua iltapäivän auringosta kalliolla makoillen, jutellen ja äänikirjoja kuunnellen. Toivottavasti elokuulle osuisi vielä muutama hellepäivä, koska se oli aika mukavaa ja ennen kaikkea ihan pirun rentouttavaa!

Mikä oli sun viime viikon paras juttu?

ps. kuvat ovat pari viikkoa (toivottavasti ei kauempaa!) hieman huonomman laatuisia, koska kamerani runko lähti huoltoon ja olen vanhan kamerani varassa 😣

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela