Toukokuun kauneussuosikit

torstai 13. kesäkuuta 2019

*Tuote saatu, sisältää mainoslinkkejä

Hellurei! Taas tulee edeltävän kuun kauneussuosikit. Alku vuodesta uusien tuotteiden kunnollinen kokeilu oli hiljaisempaa, koska halusin käyttää mahdollisimman paljon vanhoja tuotteita pois ja ottaa vasta sitten uusi tuote käyttöön. Pakko myöntää, että purkkien ja tuubien viimeiset rippeet tuli aina siveltyä naamaan "runsahkolla" kädellä, eli käytännössä vuorasin kasvoni ja vartaloni voiteilla ja seerumeilla. Ei hyvää tavaraa saa roskiin heittää, muttei malttaisi odottaa uusien kokeiluakaan! Tällä kertaa tulee isompi kasa ihan super ihania tuotteita, joita on pakko hehkuttaa teille. Joukkoon päätyi naamioita, kasvovoiteita, hiustuote sekä muutama meikkituote.

Bearelille* tuli myyntiin jokin aika sitten Suomessa täysin uusi merkki Coxir, jolla on laaja valikoima hinta-laatusuhteeltaan erinomaista korealaista kosmetiikkaa. Sain muutaman muunkin Coxirin tuotteen kokeiluun, joista olen ottanut käyttöön putsarit. Edeltävä öljyputsarini loppu sopivasti lähes heti saatuani Coxir Ultra Hyaluronic Cleansing Oil-puhdistusöljyn*. Puhdistusöljy poistaa meikin todella hyvin, ei ole voimakkaasti hajustettu ja siinä on rauhoittavia ja kosteuttavia ainesosia sekä kasviuutteita. Puhdistusöljy maksaa vain 18,90€ ja tätä suosittelen ehdottomasti herkän ihon kaksoispuhdistukseen! Saatte muuten Bearelin verkkokaupasta 12% alennusta normaalihintaisista tuotteista koodilla MIKAELA12.

Hiusten vaalentamisen myötä olen ottanut käyttöön hopeashampoon ja sävyä kylmemmäksi taittavan naamion. Olen huomannut, että kombo satunnainen pesu hopeashampoolla ja hiuksia taittavan helmiäishoitoaineen käyttö on auttanut latvojen pitämisen kivan sävyisinä. Cutrin Aurora Color Care Pearl Conditioner* on ollut ihan super ja vaikka olen käyttänyt sitä kuiviin hiuksiin pidemmällä vaikutusajalla, ei ole tarvinnut pelätä harmaita hiuksia. Lisäksi hiukset jäävät tämän käytön jälkeen ihanan silkkisiksi. Ystäväni Cristiina kehui tästä samasta sarjasta Rose Treatment-sävyä, jolla saa tehtyä selkeänkin pastellivaaleanpunaisen sävyn hiuksiin.

 Kevään aikana olen tutustunut moniin uusiin tuotemerkkeihin ja tuotteisiin. Origins* on minulle jo ennestään tuttu ja uutena tuotteena sain viime kuussa kokeiluun Drink Up Intensive Over Night Mask-yönaamion*, joka on ihana. Siis super ihana! Tuote tuoksuu hyvälle ja iho on aamuisin tämän käytön jälkeen pehmeä ja ravittu. Tämä ei muuten ole koreakosmetiikalle tyypillisesti tahmainen yönaamio, vaan koostumus on selkeästi voidemainen. Naamiossa on mieslestäni todella hyvä hinta-laatusuhde, koska 75ml naamio maksaa Kicksissä 23€. Kicksissä on muuten juuri menossa kampanja, jossa saa 16.6. asti kaikista tuotteista -15% pois!*

Olen vihdoin voinut vaihtaa päivävoiteeni kevyempään ja viime aikoina kasvoilleni on eksynyt monena aamuna todella kosteuttava Huxley Cream; Fresh and More -geelivoide*. Talvisin geelivoiteet eivät riitä iholleni, mutta kesäisin ne ovat ihan täydellisiä, kun ilmassa on enemmän kosteutta. Huxleyn Fresh and More on todella hyvä herkällekin kosteusköyhälle iholle eikä se tuki ihohuokosia. Tuotteessa on mieto tuoksu.

Jowae on todella mielenkiintoinen apteekkikosmetiikan merkki, joka yhdistelee ranskalaista ja korealaista ihonhoitoa. Sain muutaman minua kiinnostavan tuotteet pressipäiviltä ja yhdeksi lempparikseni on noussut puhdistava mineraalinaamio. Jowae Clarifying Mineral Mask ei ole savipohjainen, vaan kirkas ja geelimäinen. Naamio levitetään kasvoille hieroen noin minuutin ajan, jonka aikana koostumus muuttuu maitomaiseksi ja lämpenee. Tämän jälkeen naamion annetaan olla kasvoilla vain 30 sekuntia ja huuhdellaan pois. Naamiossa on mikrokuorivaa perliittiä ja tehoaineet lumifenoli, valkoinen tee ja tyrnimarjauute kirkastavat, puhdistavat ja tasoittavat ihoa. Tuotteesta 98% on luonnollisia ainesosia ja Jowaen tuotteet ovat vegaanisia ja sitä myy tällä hetkellä ainakin Yliopiston Apteekki. Jowaen tuotteet on muuten edullisia apteekkikosmetiikaksi! Tämänkin naamion hinta on vain 17,90€.

Kesäisin tykkään käyttää kuultavia meikkituotteita ja erityisesti silmissä helmiäinen ja metallisävyt näyttää erityisen kivoilta ihon ollessa päivettynyt. Sain Skincityn* pressissä valita itselleni Laura Mercierin luomivärikynistä mieluisan ja päädyin kupariseen Copper-sävyyn. Laura Mercier Caviar Stick Eye Colour* on todella kestävä ja helposti levittyvä voidemainen luomiväri. Tällä saa muuten myös pohjustettua puuterimaisen luomivärin todella hyvin! 

Vita liberata toi tänä keväänä pari ihanaa uutuutta, joista ihosta täydellisen taikovan Beauty Blur Sunless Glow* vei sydämeni! Vita Liberata Beauty Blur ei ole uusi tuote, mutta tämän kevään uutuusversio Sunless Glow sisältää itseruskettavia ainesosia, eli iho saa päivetystä tasoituksen ja kuulauden lisäksi. Pro tip: Tämä on ihan mahtava meikin alla!

Pietarissa jalkani veivät Sephoraan, mutta en täysin hullaantunut, vaan mukaan lähti Too Facedilta pari pitkään kiinnostanutta tuotetta ja nekin pienemmässä koossa. Too Faced Primed & Peachy Primer oli lähellä tarttua mukaan jo tammikuussa Lontoossa. Tuote jäi kaivelemaan, joten oli pakko hankkia se viimein kokeiluun. Hitsit tuo on kiva! Tuote tuntuu viileältä kasvoille levittäessä, peittää ihohuokosia ja luo sileän pohjan meikkivoiteella. Primer myös estää ihon rasvoittumisen, muttei kuivata ihoa ja pidentää meikin kestoa. Tämä nousi heittämällä tämän hetken lempi meikinpohjustajakseni! Tämä täytyy varmaankin hankkia täysikokoisena sen jälkeen, kun tämä matkakoko on käytetty loppuun. Cocopanda* muuten myy muutamia Too Facedin tuotteita.

Käytän mielelläni alaripsissä vedenkestävää ripsiväriä, mutta en voi sietää sitä, jos ripsiväri ei lähde ilman erillistä silmämeikinpoistoainetta. Hetkeen paras kokeilemani vedenkestävä on ripset kauniisti erotteleva ja pidentävä IDUN Minerals Vatn mineraaliripsiväri*, joka lähtee pois ripsistä 38 asteisella vedellä. Tämä on ollut ihan huippua ja sopii muuten herkkäsilmisille ja piilolinssien käyttäjillekin!

Patykan kosteuttava seerumi loppui viime kuun alussa ja tilalle pääsi käyttöön saamani Estelle & Thild BioHydrate Thirst Relief Vitamin Serum*, joka on hyaluronihappoa sisältävä kosteuttava seerumi. Tämä on aivan ihana aamuisin, koska se imeytyy nopeasti ihoon ja toisinaan laitan sitä kaksikin kerrosta. Estelle & Thild uudisti muuten juuri pakkauksensa ja vitsit nämä uudet on kauniita! Olen ylipäätänsä tykästynyt todella paljon Estelle & Thildin tuotteisiin ja pian vuoden minulla on ollut vähintään yksi E & T tuote kerralla käytössä. Erityisesti merkin kosteusvoiteet ja meikit ovat suosikkejani!

Sellaiset suosikit tällä kertaa. Selvästi ollaan menty kesää kohti, koska suuri osa tuotteista oli nappeja kesään ja kesäiholle. Löytyikö joukosta joitain kiinnostavia tuotteita tai omia lemppareita?

2 kommenttia:

  1. Idunin ripsari on kyllä ehdottomasti paras luonnonkosmetiikan ripsari ja ainoa mitä käytän Kjaer Weisin lisäksi, koska se pysyy.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela