Seitsemän hieman omituista asiaa, joista pidän erityisen paljon

keskiviikko 26. kesäkuuta 2019

Moikka! Halusin pitkästä aikaa julkaista todella rennon postauksen. Vaikka viime aikoina moni postaus on ollut ajatuksenvirtaa, ovat ne aina jollain tapaa raskaita ja laittavat ajattelemaan. Joten nyt pidän pohdiskelevan luonteeni kurissa ja jaan piiiiitkästä aikaa vain ja ainoastaan kevyttä viihdettä. Lähes kaikkihan rakastavat paljastuksia ja arvostan todella paljon, jos joku paljastaa minulle omia outoja tapojaan tai mieltymyksiään. Tuossa vaiheessa koen, että minuun todellakin luotetaan ja usein juuri ne outoudet yhdistävät meitä - samalla tavalla, kuin yhtenevä maailmannäkemys tai yhteinen harrastus.

Mieleenihän tuli omia todella ällöttäviä mieltymyksiä, mutta jätetään ne toistaiseksi pimentoon! Sen sijaan jaan seitsemän omaa, ehkä ihan pikkuisen outoa juttua, joista pidän todella paljon. Ja hei, jos joku yhtään yhtyy näihin niin jättäkää kommenttia! 😊

Ketsuppi, erityisesti Felixin Sokeroimaton, on heikkouteni ja minua ihan oikeasti hieman hävettää, kuinka usein käyn ostamassa lähi K-Marketistani uuden kilon tönikän tuota herkkua. En ole sellainen tyyppi, joka syö kaiken ketsupilla. Päin vastoin käytän sitä aika harvoin ja kepu kuuluu dippailuun ja muun muassa tiettyihin makaroniruokiin. Mihin minulla sitten kuluu ketsuppia kilo parissa viikossa? Siihen, että rakastan kukkakaalista tehtyä muusia ja kuorrutan sen isolla määrällä ketsuppia. Ja tuo lempi ketsuppini on ihan sairaan hyvää myös sellaisenaan. Jos tekee jotain suolaista mieli, poikkean jääkaapille, pursotan ketsuppia sormelleni ja syön sen siitä suoraan. Niin parasta!

Puolialasti oleminen on kivaa ja usein olen kotona joko ylä- tai alaosattomissa, toisinaan teen esimerkiksi ruokaakin jopa täysin alasti. En pidä vaatteiden tunnusta kotona ja tämän takia pukeudun (tai siis puoliksi pukeudun) kotona aina todella mukaviin vaatteisiin. Mutta usein hengailen ihan tyytyväisenä täysin yläosattomissa kotishortsit jalassa. Super mukavaa!

Viileät ja nopeat suihkut ovat a) nopeita ja tehokkaita, b) säästävät energiaa ja c) virkistäviä. Kolme hyvää syytä viilentää suihkussa veden lämpötilaa ja siirtyä nopeisiin, viileisiin suihkuihin. Painavin syyni sille, että käyn vain viileissä suihkuissa ja usein suihkuni kestävät ilman hiustenpesua vain pari minuutia, johtuu siitä, että minulle tulee huono olo kuumassa suihkussa, vihaan sitä, kun kylpyhuone on kostea ja kuuma vesihöyrystä suihkujen jälkeen ja suihkussa käyminen on tylsää. Tämän takia vannon viileiden pikasuihkujen nimeen.

Äiti-influencereiden seuraaminen ja raskausvatsat ovat minun heikkous. Olenkin ollut viimeisen parin vuoden vauvabuumista oikein mielissäni ja sala-stalkkaan lukuisia Instagram-käyttäjiä, jotka ovat raskaana tai viettävät pienen lapsen äitiarkea. Minulla ei todellakaan ole vauvakuume, enkä edes haluaisi tällä hetkellä omaa lasta, mutta muiden raskauden ja äitiyden seuraaminen on todella koukuttavaa.

Korvien putsaaminen topsipuikolla on P A R A S T A! Tiedän, ettei tuota saisi tehdä, mutta kyllä te varmasi tiedätte, kuinka hyvältä se korvien kaivaminen topsipuikoilla tuntuu.

Imuroiminen on paras kotityö, jonka tiedän. Sain talvella pr-lahjana *Bosch Unlimited Serie 8 -varsi-imurin, enkä enää voisi elää ilman sitä. Olen aina pitänyt imuroimisesta ja jo vuosia olen imuroinut lähes päivittäin. Nykyisin, varsi-imurin hankkimisesta lähtien imurointi on lähtenyt hieman lapasesta ja kirjaimellisesti imuroin koko ajan - vähintään kolmesti päivässä. En pidä siitä, että lattioilla on jotain tuntemuksia, koska olen usein kotona paljain varpain, enkä myöskään halua nähdä pölyä tai likaa lattialla. Ja juuri tuolla minun imurilla imuroiminen on niin vaivatonta, että nykyään imuroin myös sohvani viikoittain ja joskus imuroin kaikkea aivan turhaakin ihan vain imuroimisen ilosta.


Kenkien käyttäminen ilman sukkia on juttu, johon siirryn heti, kun kelit sallivat paljain nilkoin ulkona olemisen. Vihaan, oikeasti vihaan, tavallisia sukkia ja niiden käyttämistä ja talvella olen kotona aina tossut tai villasukat jalassa, en koskaan tavissukat jalassa. Kesäisin taas sukat tulee laitettua jalkaan lähinnä vain salille, mutta muuten käytän kaikkia kenkiäni maihareista tennareihin ilman sukkia. Tiedän, että sukat pitäisivät kengät puhtaampina sisältä, mutta yök. Sukat vaan tuntuvat niin inhottavilta. Olen aika herkkä kaikkien tuntemusten suhteen, joka varmaan ilmeni jo tuossa ilman vaatteita olemisessa ja imurointineuroosissa! 😄


Sellaiset seitsemän kepeää outoutta tällä kertaa. Kait joku voi yhtyä edes yhteen?!?

7 kommenttia:

 1. Puolialasti kotona hilluminen, ehdottomasti! Etenkin kesällä, kun on kuuma!

  VastaaPoista
 2. Hah, kuulun myös tähän korvien kaivaminen topsipuikolla tuntuu hyvältä -kerhoon :'D
  Tykkään astianpesukoneen kuumasta höyrystä kasvoilla (juuri, kun koneen avaa pesuohjelman jälkeen) ja mä pidän AINA sukkia paitsi suihkussa ja rannalla. Varmaan muitakin "outouksia" löytyy :-D
  -janmaaru

  VastaaPoista
 3. Emmä kestä, näistä suurin osa kuulostaa niin tutulta! :D Ainoat mitkä ei ollu sama oli toi sukkajuttu ja ketsuppi (tosin sitä uutta bataatti-inkivääri -ketsuppia tulee käytettyä paljon kaikessa, se vaan on niin hyvää!) Imurointi best <3

  VastaaPoista
 4. Todella kiva ja kepeä postaus! :) meillä on myös btw monta samaa outoa tapaa :D esim. Puolinakuilu, topsipuikot ja ennen kaikkea #SUKKAGATE! Parasta ikinä näin kesäisin :D ja tää on myös näistä se tapa, joka ällöttää mun miestä eniten :D

  https://nouw.com/jennahola

  VastaaPoista
 5. Hauskaa miten me ihmiset ollaan niin erilaisia, itse koin kauhun puistatuksia joka kohdassa! :D hauska postaus!

  VastaaPoista
 6. Hah, toi ketsuppi! Hyi! Mutta tällaiset postaukset on hauskoja, huomaa miten erilaisia ihmiset on (ja se on siis vaan hyvä asia!).

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela