Ajatuksenvirtaa ja kesämietteitä

tiistai 18. kesäkuuta 2019

Heippa! Päivä on venynyt aika pitkäksi, joten ajattelin kirjoitella vain luovaa ajatuksenvirtaa ja spontaaneja mielessä olevia juttuja. Heti alkuun pakko sanoa, että vitsi mikä draivi on ollut päällä! Kaikesta tekemästäni on ollut tosi hyvä fiilis ja vaikka töitä, kivoja sellaisia, on tullut tehtyä vähän liikaakin, viime viikon aikana aloin jo kääntämään mieltä lomaan keventelemällä työtunteja. Viime viikolla vietin paljon enemmän aikaa täysin muiden, kuin töihin liittyvien asioiden parissa ja huomasin, että nautin todella paljon siitä tunteesta, kun työasiat eivät pyörineet mielessä. Parin viikon aikana olen viettänyt enemmän aikaa ihmisten kanssa, jotka eivät tee kanssani samaa työtä, ja tuo on ollut minulle todella arvokasta, muiden kanssa vietetyä aikaa. Ne ovat minulle niitä hetkiä, kun unohdan puhelimen, somen ja työjutut ja voin vain rentoutua. Voin kuunnella asioita "normaalista" arjesta, johon ei liity valokuvaus tai yhteistyökeissit ja somejuttujen puiminen.

Toissa ja viime viikolla vietin todella paljon aikaa muiden kanssa, mutta vietin paljon aikaa myös itsekseni. Esimeksi sunnuntaina vietin aivan täydellisen erakkopäivät itseni kanssa - treenailin auringossa, valokuvasin, tein töitä ja nautin kesäpäivästä. Vaikka viime aikoina olen ollut yllättävän sosiaalinen ja hakeutunut muiden seuraan, oli ihanaa viettää päivä yksin vain ja ainoastaan omia juttuja tehden. Pidemmät päivätkin ovat tehneet sen, että energiaa ja intoa tehdä asioita on vain niin paljon vaikka parinkin kuun takaiseen verrattuna. Minulla on välillä kausia, kun kaikki sosiaalinen tekeminen tuntuu raskaalta ja tällaiset "hyvät" kaudet on ihan parasta. On kiva, kun huomaa, ettei olekaan täysin omituinen, joka haluaa olla vain yksin ja jonka päivän parhaat suunnitelmat ovat kaikki ne peruuntuneet suunnitelmat. Tykkään olla yksin, muttei tee mieli olla yksin jatkuvasti.


Ainiin! Vitsit viime viikolla tapahtui todella hämmentävä juttu. Olen tosiaan syntynyt 4. kesäkuuta ja pari viikkoa sitten vietin syntymäpäivääni. Joka vuosi, siis ihan jokainen, tulee aina puheeksi, etten tunne yhtäkään naista, jolla on kanssani syntymäpäivä. Sen sijaan tunnen ja tiedän kourallisen miehiä, jotka ovat syntyneet samana päivänä (eri vuotena tosin, mutta kuitenkin). Viime viikolla sitten elämääni tupsahti toinen nainen, joka on syntynyt samana päivänä kanssani! Voi kuulostaa typerltä, että miksi olen näin innoissani tällaisesta. Olen hieman sellainen horoskooppihörhö ja onnekseni oli hänkin ja tästä syntyi viikon odotus, jotta saamme tietää minun nousevan horoskooppimerkkini.

Nousevaa horoskooppia varten tarvitaan muun muassa kellonaika, jolloin on syntynyt. Minulla ei ollut mitään tietoa syntymäajastani, muistin ainoastaan, että kait joskus puolenpäivän tienoilla. Myöskään äitini ei muistanut tarkkaa kellonaikaa, joten jouduimme odottamaan viikon, jotta äitini palaa Suomeen. Tänään sitten SOS-viestien avulla äitini tarkisti syntymäkellonaikana ja sain vihdoin tietää nousevan merkkini: olen nouseva leijona. Kaksonen, jonka nouseva merkki on leijona, ilmaisee mielipiteensä rohkeasti, ovat johtajaluontoisia, kunnianhimoisia, keskustelujen hallitsijoita ja energisiä ihmisiä. Toisinaan he saattavat olla painostavia ja heidän tulisi kiinnittää enemmän huomiota siihen, miten he sanovat asioita toisille ja olla herkempiä. Huonoja puolia ovat muun muassa, etteivät nousevat leijonat jaksa keskustella äkkipikaisten ihmisten kanssa ja sattavat olla hermostuneita ja nopealiikkeisiä. He kuitenkin antavat nopeasti anteeksi ja ovat harvoin pahantahtoisia. Huonona puolena on myös, että kaksoset, joiden nouseva merkki on leijona, työntävät helposti ihmisiä pois elämästään ja parisuhteissa he tarvitsevat vapautta ja kunnioitusta.

Monien mielestä kaikki horoskooppijutut ovat täyttä hölynpölyä, mutta olen edelleen ihan fiiliksissä tästä tiedosta. Ja itse uskon sen verran astrologiaan ja siihen, että sillä on aivan varmasti merkitystä siihen, millaisia me olemme. Tunnistan itsessäni todella paljon piirteitä, joita liitetään kaksosiin ja kaksosiin, joiden nouseva merkki on leijona. Sanoi kuka mitä tahansa!

Hassua muuten miten odotan sitä, että saan todennäköisesti viettää koko kesälomani, eli heinäkuun Suomessa. En muista, olenko maininnut tästä jo aikaisemmin, mutta jollain tapaa vain tuntuu kivalta, ettei ole suunniteltuna mitään lomamatkaa. Hieman tekisi mieli ehkä poiketa taas Hollannissa tai sitten jossain muualla Euroopan sisällä, mutta vielä en halua suunnitella mitään. Odotan vain sitä, että pääsen viettämään kunnolla aikaa mökillä, pitää vapaapäiviä, tehdä spontaaneja juttuja, nähdä perhettä ja nauttia kesäisestä Suomesta. Toivotaan, että tänäkin vuonna heinäkuu olisi yhtä upea, kuin viime kesänä.

Viimeiset vuodet olen ollut niin paljon ulkomailla tai ylipäänsä matkustellut, ettei nyt vain tee mieli lähteä mihinkään. Toki aina on paikkoja, joissa haluaa käydä, mutta pääasiassa tällä hetkellä on fiilis, että onneksi ei tarvitse lähteä reissuun ja saa olla vain kotona. Toki mieli voi muuttua, mutta tällä hetkellä en edes tunne mitään kateutta muiden lomamatkoista. Jos haluisin, voisin lähteä vaikka yksin kokonaiseksi kuukaudeksi johonkin, muttei tee mieli. Täällä on sen verran hyvä olla ja odotan kokonaista kesää Suomessa. Tämä on elämäni ensimmäinen pitkä kesäloma, jonka vietän suurimmilta osin, tai jopa kokonaan, täällä. Ennen olen aina ollut töissä, käynyt lyhellä matkalla tai asunut kokonaan tai puolet kesästä ulkomailla. Vitsit, kuinka siistiä tämä tulee olemaan! Tuntuu, että kerrankin edessä on oikeasti loma, kun sitä lyhyttä lomapätkää ei vietä reissussa.

Siinä taisi olla päälimmäiset mielessä pyörivät jutut - loma ja kesä. Sitä ei muuten tarvitse pelätä, etteikö blogi päivittyisi heinäkuun aikana. Päivittelen Instagramiin ja tänne normaalisti ja pyrin siihen, että postauksia tulisi vähintään kolmesti viikossa. Täytyyhän teidänkin lomailla, eikä vain viettää aikaa ruudulta blogeja lukien! 😉 Kesällä on muuten varmasti enemmän aikaa postauksien laatimiseen, joten toiveita voi laitella!

Nyt pakko lopetella, käydä pikaisesti suihkussa ja mennä ostamaan iltapalaa. Työäivä tosiaan vähän venähti lähes 12 tunnin mittaiseksi, joten illan aion vain rentoutua ja katsella Robaa. Löysin vasta tuon sarjan ja vitsit olen koukussa. Ihan sairaan hyvä.

Kivaa tiistai-iltaa!

2 kommenttia:

  1. Hei. Täällä yksi lukija, joka on syntynyt 4.6.90. 😁

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela